Czy ktoś z Was zna może jakieś tytuły książek po polskuo Timie Burtonie? Jeśli tak to proszę o pomoc bardzo zależy mi na jakichś pozycjach! Jak na razie znalzłam tylko "Tim Burton: Virgin Film" ale jest to książka po angielsku. Help!
No, no, także Allegro polecam :)
Kurczę, ja też chciałabym obejrzeć "Żukosoczka". Chyba jakieś fragmenty są na YouTube.
hej : D Również chciałbym prosić o jakiekolwiek ebooki o Timie Burtonie na lukas.leja@wp.pl z góry dzięki : D
Ja także poproszę dosłownie wszystko i w każdym języku co macie o Burtonie na : blackithilien@interia.pl
Pisze o nim pracę a o niektóre źródła ciężko niestety.
Pozdrawiam.
Witam, czy też mogę prosić o jakiekolwiek materiały związane z Burtonem w języku polskim? Pisze o nim prace licencjacką i ciężko cokolwiek znaleźć ;/ Pisałam wiadomość ( a raczej miałam taki zamiar) do LadyMovie ale niestety ciągle występuje błąd i nie mam jak się skontaktować prywatnie.
Dlatego błagam tutaj o jakieś ebooki :)
mój mail: sszyfka@op.pl
Witam, czy też mogę prosić o jakiekolwiek materiały związane z Burtonem w języku polskim? Pisze o nim prace licencjacką i ciężko cokolwiek znaleźć ;/ Pisałam wiadomość ( a raczej miałam taki zamiar) do LadyMovie ale niestety ciągle występuje błąd i nie mam jak się skontaktować prywatnie.
Dlatego błagam tutaj o jakieś ebooki :)
mój mail: sszyfka@op.pl
Hej! :) Czy może posiadasz jakieś książki w pdf. odnośnie Tima Burton'a? Jeśli tak to czy mogłabyś się nimi podzielić? Piszę pracę mgr o nim, jak Sama pewnie wiesz jest dość skąpo jeśli chodzi o pozycje dotyczące niego w języku polskim. Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam! :)
o rany! ja też bardzo proszę o podesłanie jakichkolwiek ebooków o Burtonie. Podejrzewam, LadyMovie, ze masz tego troche dosyc, ale moze znajdzesz chwile...monikagebus@wp.pl
Jakby ktoś chciał, to tutaj są wiersze Tima --> http://homepage.eircom.net/~sebulbac/burton/home.html
Witam, czy jest szansa na podesłanie ebooków czy innych materiałów pomocnych do napisania pracy??? na adres: megi_winters@poczta.fm
Błagam o pomoc!:)
Robię prezentację maturalną z polskiego na temat Burtona. Bardzo proszę o przesłanie jakichkolwiek materiałów, książek na ten temat:)
dryga.p@gmail.com
Z góry dziękuję za pomoc
Ja też poproszę. Piszę research paper o burtonie, jeśli macie ebooki po angielsku to tym bardziej, poproszę,
ataga_g@op.pl
Please!
Ja również bardzo proszę o jakiegokolwiek ebooka! Chcę napisać pracę o Burtonie i tak jak reszta, również mam problem ze znalezieniem czegokolwiek na jego temat. Będę przeszczęśliwa! :))
monisss90@gmail.com
ja też poproszę o wszelkie ebooki związane z Burtonem, są mi potrzebne do pracy licencjackiej na ten temat. Mój adres effy.backwards@gmail.com z góry dzięki i pozdrawiam:)
Mogłabym prosić o jakieś materiały związane z Burtonem w języku polskim? Bardzo mi na tym zależy, ponieważ jest mi to potrzebne do pracy maturalnej.
z góry dziękuję.
monika8sawicka@gmail.com
PILNE! Bardzo proszę posiadaczy e-booków o Timie Burtonie o podzielenie się na @:
xkiniaaax@tlen.pl
Z góry bardzo dziękuję :)
Witam serdecznie, myślałam, że tylko ja wybrałam sobie tak nieosiągalny cel jak znalezienie literatury związanej z Burtonem. Bardzo prosze o pomoc! chodzi mi o cokolwiek, e booki, wiersze (super sprawa! dziękuję), książki wszystko co jest możliwe. Ja ze swojej strony dodam "Mistrzowie kina amerykańskiego. współczesność", tam znajdziecie ciekawy rozdział na temat burtona!.
Proszę o wszelkie informacje :
EwaMaterla@poczta.fm
Mogę udostępnić moją pracę magisterską o Timie Burtonie, tam też natrafić można na bibliografię, anglo- i polskojęzyczną. Niestety, nie ma polskich monografii Burtona, najobszerniejsze opracowania są w Mistrzach amerykańskiego kina Plesnara i Syski oraz Gnijący pan młody w kwartalniku filmowym nr 66 z 2009 roku. Jeżeli chodzi o udostępnienie pracy zapraszam na priva.
Jeśli byłabyś tak miła i udostępniła swoją pracę, albo chociaż bibliografie, byłbym niezmiernie wdzięczny :)
Jestem również zainteresowany książkami o Burtonie, jak Ci jakieś zostały ;) mój mail adi.adiu@op.pl
Czy @marybartkowska wysłała Ci tę pracę, albo chociaż bibliografię? Mogłabym prosić o wysłanie jakichkolwiek materiałów o Burtonie na zu.wisniewska@gmail.com .
Z góry wielkie dzięki
hej, marybartkowska ja bardzo chetnie co do twojej pracy? nie moge wyslac prywatnej wiadomosci. jest opcja, zebym mogla ja przegladnac badz zobaczyc bibliografie? bardzo pilne!
Ja również proszę o przesłanie na moj mail (avi92@wp.pl) wszelkich e-booków itp. związanych z Timem Burtonem. Z góry dzięki!
Hejka, przepraszam za odkopywanie starych tematów, ale pilnie potrzebuję jak najwięcej informacji, w tym głównie ebooków (najlepiej po angielsku), artykułów na temat Tima Burtona. Byłabym bardzo wdzięczna za wszelką pomoc i materiały wysłane na maila: eff93@op.pl
hej, skoro już odkopujemy stare tematy, to udało się wam może coś znaleźć albo macie jeszcze jakieś ebooki, artykuły na temat burtona i jego filmów? będę bardzo wdzięczna za wszelką informację albo podesłanie ich a mejla (falka07@gmai.com) piszę pracę na temat kostiumów w jego filmach i załamuje mnie brak informacji, dlatego błagam o wszelką pomoc! :)