Tom Kaulitz

Tom Kaulitz-Trümper

8,6
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tom Kaulitz

O co wam chodzi??

użytkownik usunięty

Jak to czemu jest na filmwebie? Grał w jednym filmie! Moze to mało bo jeden film to prawie nic , ale skoro Cichopka , ta zepsuta nibyaktorka grająca w jednym serialu jest , to czemu Toma ma nie być? Czepiacie sie bo duzo dziewczyn go lubi czy jak?

-_- Po pierwsze on srał w tym filmie a po drgie jest was coraz mniej hahhaha i wcale już tak dużo dziewczyn go nie lubi
ps. wielka fanka th która nawet nie wie że te debile nie grały w żadnym filmie

Loona_

On nie grał w tym filmie. Miał mały epizot, a tak nawiasem mówiąc to powinien zagrać w ,,Marsjanie atakują" tytułową rolę...;p

Loona_

Wielka antyfanka, która się interesuje znienawidzonym zespołem? Robicie większą popularnośc temu zespołowi >lol2< I rzeczywiście -ah inteligencja- nie oglądałaś tego filmu? Przecież się tym interesujesz?Dziwne ;D

Patrzcie, jakie to życie jest proste, tylko dwie szuflady (zazdrośnicy i bogowie). Jak ktoś kogoś nie lubi to musi mu zazdrościć. I wszyscy są zadowoleni. Dzięki Ci - odnalazłem sens istnienia:/
A jak znam życie to zagrał w jednej 5 sekundowej scenie przechodząc z punktu A do punktu B albo coś w tym stylu.

I bądź tu mądrym dla antyfanów, którzy mimo to kochają się tym interesować ;D Ja lubie Tokio xP