Zastanawiam się, co przemawia przez ludzi "komentujących" braci Kaulitz. Czyżby zazdrość?
Chłopaki maja swój styl, a wy, rzucający złośliwe docinki przyznajcie się, że po prostu im zazdrościcie. Kochają to, co robią, i wy też zajmijcie się tym, co lubicie i co potraficie najlepiej.
Ja tam do nich nic nie mam i daję 10/10, żeby im polepszyć średnią, chodziaż o tą 0.01
PS. Jeżeli ktoś już MUSI to komentować, to proszę nie obrażać mnie za to, że mam swoje zdanie.
Ok, dark girl, masz swoje zdanie, ale ja się z tym co mówisz nie zgadzam! Te dzieciaki nie mają własnego stylu, są tylko kopią i to nędzną, zlepkiem stylów innych ludzi, którzy "wymyślili" coś dawno temu. Mają własny styl, bo malują sobie paznokcie na czarno?! No, proszę Cię, taki numer robił chociażby Martin Gore z Depeche Mode, dobre 20 lat temu!!!
Zazdrość?
Nie będę Cię obrażać za twoje zdanie, ale nie rozumiem, czego można im zazdrościć?
Bo chyba nie wyglądu kobiety i braku talentu...
Ok, to jest twoje zdanie, ale weź pod uwagę to, że nie każdemu ten "ich styl" musi odpowiadać. Poza tym wkurzają mnie teksty typu: "krytykujesz go, bo mu zazdrościsz".
A czego ja mam mu zazdrościć ??? Odniósł sukces? I dobrze, ja i tak ich muzyki nie słucham.
W tym momencie TH krytykować nie będę, ale nie wykluczam tego, że zrobię to kiedyś. I to nie przez zazdrość, tylko po prostu przez brak sympatii do nich. I wątpię, że któryś z ich fanów przejmie się tym.
Poza tym "o gustach sie nie dyskutuje".
Pozdrawiam :)
Zazdrość?!Dobre! Zazdrościć można talentu, urody, kasy, ale napewno nie tego, że inni rządzą nimi jak marionetkami, a ten cały Tom i Bil robią z siebie wielkie gwiazdy. Szanuję twoje zdanie, ale moda na nich wśród nastolatek już minęła, i nie jestem jakąś tam antyfanką poprostu stwierdzam fakty. I dałam im jeden nie z zazdrości tylko dlatego, że aktorzy z nich żadni a to jest strona filmowa. 10 mogę dać np. Johnnemu Deppowi czy Kate Winslet, nie tylko dlatego że ich lubię, ale że cenię ich talent i grę aktorską. To tyle. Pozdr PIRATKA!
całkowicie zgadzam sie z "piratka" , a co do Ciebie to dałaŚ 1 świetnemu aktorowi Bradowi Pittowi ! a siostrą z TH po 10 , te dziewczynki nie zrobiły nic dla filmu , mała nieznaczna rola nawet nie drugoplanowa w nieznanym filmie , a Pitt zagrał w wielu światowych hitach i zagrał świetnie ! oczywiście szanuje twoje zdanie i to że dałaŚ 10 dla podwyŻszenia średniej kaulitzą ! pozdrawiam Ciebie i te umalowane dziewczyny ! oczywiŚĆie 1/10 jak i siostrze !
całkowicie zgadzam sie z "piratka" , a co do Ciebie to dałaŚ 1 świetnemu aktorowi Bradowi Pittowi ! a siostrą z TH po 10 , te dziewczynki nie zrobiły nic dla filmu , mała nieznaczna rola nawet nie drugoplanowa w nieznanym filmie , a Pitt zagrał w wielu światowych hitach i zagrał świetnie ! oczywiście szanuje twoje zdanie i to że dałaŚ 10 dla podwyŻszenia średniej kaulitzą ! pozdrawiam Ciebie i te umalowane dziewczyny ! oczywiŚĆie 1/10 jak i siostrze !
Nie nie jesteśmy zazdrośni.Śmiejemy się z nich bo są poprostu żałośni uważają się za gwiazdy rocka a nawet nie wiedzą co to jest.