Das ist The Mister Mop. Robi z siebie wielkiego gwiazdora, a w każdym wywiadzie podkreśla, że wszystkie laski na niego lecą. Kolo ma za wysokie ego a niektóre dziewczyny tylko to potwierdzają.
Pozdro dla Elfki :D
ej sorry ... z ktorej strony on przystojny ? bo ja nie zauwazylam z zadnej strony . moze on jest przystojny w nocy jak spi głową do poduszki lub caly pod kołdra to wtedy to sie zgodze .. juz bardziej by mnie wtedy jego koldra podnecala niz on sam ...
Ten cały tom i jego brat wygladaja jak pokolorawne pedaly - ofiary przemocy w rodzinie. Nawet kochany Roman G jest bardziej sexy.
BOSKI??? o matko, jak dla mnie on jest obleśny... te dredy, ten pedalski kolczyk, no na sam widok się słabo robi...bleeeeeeeeeee
O jezu, ktoś tu słucha TH? Myślałem, że ta strona ma większy poziom.. Chociaż nie, myślałem tak do momentu kiedy zobaczyłem tematy: "Orlando jest słodki", "Kto przystojniejszy xxx czy xxx?" itp.
O kurwa...
Mowę mi odebrało...
Weźcie idźcie sobie wyrównać mordki łopatą drogie dzieci...
X_X Pozdrawiam antyfanów :)
Załosne jest to, ze (niestety) takich fanek jest duzo i każda mówi, ze ktos tam z th jest jej. A za rok (albo nawet i mniej) pojawi sie kolejny zespół typu tokio ciotel i dalej bede szlyszal ta sama gadke tylko juz pod adresem kogos innego:/
Prowokacja czy nie? Hmm...
Co do mnie, imię Gustav kojarzy mi się z p. Holoubkiem, chociaż nie wiem, czy wypada mi tu o nim pisać ;P
hmm... to w takim razie ja uważam, że masz strasznie zjechany gust. On i ten jego zjebany brat - dwóch frajerów.