Tom Kaulitz

Tom Kaulitz-Trümper

8,6
27 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Tom Kaulitz

uwazam ze tom jest najprzystajniejszy z zespolu z tokio hotel jest boski

Pink_147

gdzie niby on jes przystojny? wygląda jak mop:p

Elfka_2

na tym zdjęciu tak. ale przynajmniej nie robi z siebie...yyyy.... no wiecie tego co jego brat:D

Miyu67

Das ist The Mister Mop. Robi z siebie wielkiego gwiazdora, a w każdym wywiadzie podkreśla, że wszystkie laski na niego lecą. Kolo ma za wysokie ego a niektóre dziewczyny tylko to potwierdzają.

Pozdro dla Elfki :D

Pink_147

ej sorry ... z ktorej strony on przystojny ? bo ja nie zauwazylam z zadnej strony . moze on jest przystojny w nocy jak spi głową do poduszki lub caly pod kołdra to wtedy to sie zgodze .. juz bardziej by mnie wtedy jego koldra podnecala niz on sam ...

Bella_Mafia

Ten cały tom i jego brat wygladaja jak pokolorawne pedaly - ofiary przemocy w rodzinie. Nawet kochany Roman G jest bardziej sexy.

Pink_147

BOSKI??? o matko, jak dla mnie on jest obleśny... te dredy, ten pedalski kolczyk, no na sam widok się słabo robi...bleeeeeeeeeee

Pink_147

O jezu, ktoś tu słucha TH? Myślałem, że ta strona ma większy poziom.. Chociaż nie, myślałem tak do momentu kiedy zobaczyłem tematy: "Orlando jest słodki", "Kto przystojniejszy xxx czy xxx?" itp.

Pink_147

Tom wcale nie jest najprzystojniejszy! Najfajniejszy jest Gustav... słodki... :) *_* I jest mój!

regina_3

O kurwa...
Mowę mi odebrało...
Weźcie idźcie sobie wyrównać mordki łopatą drogie dzieci...
X_X Pozdrawiam antyfanów :)

Metzger

Załosne jest to, ze (niestety) takich fanek jest duzo i każda mówi, ze ktos tam z th jest jej. A za rok (albo nawet i mniej) pojawi sie kolejny zespół typu tokio ciotel i dalej bede szlyszal ta sama gadke tylko juz pod adresem kogos innego:/

regina_3

Prowokacja czy nie? Hmm...
Co do mnie, imię Gustav kojarzy mi się z p. Holoubkiem, chociaż nie wiem, czy wypada mi tu o nim pisać ;P

Pink_147

hmm... to w takim razie ja uważam, że masz strasznie zjechany gust. On i ten jego zjebany brat - dwóch frajerów.

__Madzia__

Jak to się stało, że ten mop ma AŻ 2,74 pkt?!

Gretchen

Co ten szmaciarz tu robi!!!! Zagrał jakąć epizodyczną rolę w jakimś niemieckim g'wnie, ktore widziało jakieś 10 osób na świecie, w tym 9 niemców i to jest powód, dla którego jest na filmwebie!!!!??? Jak czytam o tych fankach-idiotkach, które się rozbierają na ich koncertach to mi się słabo robi!!!