Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 082 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

2 pac jest legenda muzyki na calym swiecie chyba nikt jeszcze nie wydal tyle plyt c on bo az 53 R.I.P Na zawsze w mojim muzycznym sercu

2Pac_AaliyahLover

Taa... w chinach też dużo badziewi produkują:/

2Pac_AaliyahLover

pisze sie moim,,, tupac jest ok, ale nie jest krolem rapu bo sa lepsi MC, zreszta tupac byl narkomanem i gwalcicielem..

Avnith_Edd

a to dobre... "są lepsi MC" kto np.? Tupac to klasa sama w sobie, nie ma lepszego Rapera i nie będzie. Dla prawie wszystkich raperów jest wzorem. Inspiruję ich. "narkomanem i gwałcicielem" poczytaj sobie trochę biografię to zrozumiesz jak było na prawdę. PAC 4EVER! [*]

thuglife1989

prezczytac to sobie mozesz, Przyjaciółkę,,, bo nigdy nie dowiesz sie jakbylo naprawde, ale jesdno jest pewne.... on ćpał i zgwałcił kobiete, dla mnie to jest dno....

Avnith_Edd

Owczarek, ośmieszać się mówiąc takie rzeczy o Tupacu, a wychwalasz zakałę rapu jakim jest 50 Cent. Ponieważ jestem kulturalny nie odpiszę na to. Jakby cię nie znał uznał bym to za prowokację. A tak przy okazji, Tupac nie był żadnym gwałcicielem, tą sprawę wygrał. Mówią tak o nim ci którzy nie mają o nim pojęcia, a tym jesteś jedną z tych osób Po drugie nie był ćpunem, co prawda jarał dużo trawy, ale tylko to. Trochę to głupio brzmi jak nazywasz Tupaca, Ćpunem, wiedząc (tak mniemam) że Snoop Dogg, pali o dużo więcej od Tupaca, no i Ice Cube, też nieźle grzeję. Sorki stary, ale widzę że nie masz pojęcia o rapie i nawet się na nim nie znasz. Tupac może nie był gangsterwem, ale on znał dokladnie ich problemy i wiedział o co w tym wszystkim biega i co najważniejsze Tupac był działaczem wielu ugrupowań, które walczyły z rasizmem i poruszały problemy biedoty czarnej ludności w USA. Pomyś zanim coś napiszesz. Bez obrazy stary, ale w tej kwestji się nie popisałeś, ale w końcu jeszcze młody jesteś. :)

kasta_2

Sorki za te literówki, ale jestem pod wpływem alkocholu. :) Mógbym odpisać ci jutro, ale jak zobaczyłem co tu napisałeś to aż się za głowę złapałem. Pozdro i radzę trochę poczytać o Tupacu. :)

kasta_2

Dokładnie stary, widzę że w ogóle nie znasz Tupaca skoro gadasz takie bzdury. O ćpaniu już nie wspomnę bo to istna żenada, ale co do tego gwałtu powiem tylko że to była żałosna prowokacja, z którą Tupac nie miał wspólnego. Była sprawa w sądzie i Tupac został uniewinniony. Sperma nie należała do Tupaca tylko do innego faceta. :) W tak w ogóle na zdrowy rozsądek, po co Tupac miałby gwałcić kobiety, w tych czasach, raczej to kobiety chciały naruszyć jego prywatność. :) Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Korian

Zgadzam się w pełni z opiniami kolegów tutaj wyżej . Koleś widać , że nie masz pojęcia o rapie i masz mały iloraz inteligencji skoro obrażasz najlepszego rapera świata , jaki kiedykolwiek był .

Można powiedzieć , że my też mieliśmy takiego rapera . Chodzi tu bowiem mi o Magika . Ale to jest zupełnie inna historia ...

Osobiście wolę Abradaba, ale Magik też był niezły. Ale masz rację, to już zupełnie inna historia.

Avnith_Edd

To kogo lubisz, cwaniaczku? Wiesz za co poszedł siedzieć? Za dotykanie pośladków-to nie gwałt, chyba, że jesteś członkiem rodu Giertychów(że członkiem jesteś to wiem, ale nie wiem czy rodu...) Wkurzają mnie goście, którzy chcą zaszpanować, mądrują się, choć nic nie wiedzą...A co do ćpania-on palił trawę. O takich ludziach nie mówi się "narkomani"

Thug4Life

sorki, nie pod tym postem podpisałem... :)

Avnith_Edd

To kogo lubisz, cwaniaczku? Wiesz za co poszedł siedzieć? Za dotykanie pośladków-to nie gwałt, chyba, że jesteś członkiem rodu Giertychów(że członkiem jesteś to wiem, ale nie wiem czy rodu...) Wkurzają mnie goście, którzy chcą zaszpanować, mądrują się, choć nic nie wiedzą...A co do ćpania-on palił trawę. O takich ludziach nie mówi się "narkomani"

2Pac_AaliyahLover

Wiem, to idiotycznie zabrzmi, ale co do tego że nikt nie wydał więcej płyt niż on, to się mylisz, niestety słyszałam, taki denny polski zespół disco-polo wydał ponad 100 płyt, mimo, ze nikt nie kupywał. Podałam ten durny przyklad, bo napisałeś "na całym świecie". PEACE

mcbwhitee

Pewnie chodziło mu o rap. Pzdr dla fanów rapu.