Aktywność na forum danego człowieka? Oceny i co jescze, jeżeli aktywność to zachęcam wszystkich fanów do pisania! Niech Pac wejdzie do top 100!!!
Więc spamujcie ile się wlezie :) Tupac musi być w top-ce ;), ale spamójcie tak by moderatorzy się nie mieli za co doczepić :D.
No tak, popatrzyłam na toop 100 ludzie i liczą się głosy i średnia. Na ostatnim miejsc ma ktos (nie pamietam kto) 3005 głosów, a średnia 7,59 więc Pacaowi troche tych głosów brakuje;]
@Ethine aka Loose Rose Nie podoba ci się to nie wchodź na jego profil, nie czytaj tego forum, nikt Ci nie każde...
Ma ktoś z was świeże linki na rapidshare do dokumentu 2Pac 4 Ever ?,
poszukuje tego dokumentu,mam już 3 na kompie,2pac Zmartwychwastanie,
2Pac Thug Angeal i Biggie And Tupac,poszukuje jeszcze ten co napisałem.
Jak ktoś ma linki to niech wrzuci proszę.
Jarassek(czy jak Cie tam zwą), nie mogę komentować tego, co mi sie nie podoba...? od kiedy ? mam inne zdanie niż Ty, to od razu mam spadać, tak ? zal...
Dla świata muzyki 2pac zrobił wiele, to fakt. Ale dla kina...?
NIC.
Jest uznawany za jednego z najlepszych aktorów wśród raperów...Umierając miał 25 lat, a już zdążył zagrać w kilku-dobrych na dodatek-filmach.
Jak sam napisałeś - wśród RAPERÓW. Ale przeciętny człowiek nie potrafi wymienić ani jednego filmu, w którym 2pac zagrał. Moze i byłby świetnym aktorem, może i nawet zdobyłby jakieś nagrody, wyróżnienia w dziedzinie filmu,wszystko jest możliwe, ale to już tylko gdybanie.
To dlaczego kiedy zawsze gdzies jak go zapowiadali to wszyscy mówili:
- Młody utalentowany aktor
nawet krytycy filmowi! Podejrzewam, że gdyby się nie ukrywał to zagrał by w jakimś hicie i wtedy znało by go każde dziecko, dorosły i starszy człowiek!
A co do krytykowania to bardzo proszę, to wolny kraj...A ja i tak bedę pisał to co uważam za stosowne... :)
2Pac był aktorem bardzo dobrym,nieźle się uśmiałem z niego w niektórych filmach.
Dużo lepiej grał niż Eminem który zagrał w 8 mili i w Hip-Hopowej Myjni.
Jarassek odpowiedziałeś chyba na 3 tematy i 2pac zeszedł z miejsca
304 na 291,chyba też chodzi o to żeby zakładać nowe tematy i dużo odpowiadać.
Więc zakładajcie bo ja już chyba za dużo założyłem :D.