Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Aktywność na forum danego człowieka? Oceny i co jescze, jeżeli aktywność to zachęcam wszystkich fanów do pisania! Niech Pac wejdzie do top 100!!!

jarassek

Dokładnie,zgadzam się z tobą bo zasługuje na to,ja sam nie wiem co jest właśnie brane.

PATOLOGIA458

Więc spamujcie ile się wlezie :) Tupac musi być w top-ce ;), ale spamójcie tak by moderatorzy się nie mieli za co doczepić :D.

jarassek

Wiesz, ja myśle, że chyba liczy sie ilosć głosów i może m.in. ich wysokośc;]

mcbwhitee

No tak, popatrzyłam na toop 100 ludzie i liczą się głosy i średnia. Na ostatnim miejsc ma ktos (nie pamietam kto) 3005 głosów, a średnia 7,59 więc Pacaowi troche tych głosów brakuje;]

użytkownik usunięty
jarassek

"Niech Pac wejdzie do top 100" - BEZ KOMENTARZA...

@Ethine aka Loose Rose Nie podoba ci się to nie wchodź na jego profil, nie czytaj tego forum, nikt Ci nie każde...

jarassek

Ja proponuje żeby wszedł w top 50 :):).!!

PATOLOGIA458

Ma ktoś z was świeże linki na rapidshare do dokumentu 2Pac 4 Ever ?,
poszukuje tego dokumentu,mam już 3 na kompie,2pac Zmartwychwastanie,
2Pac Thug Angeal i Biggie And Tupac,poszukuje jeszcze ten co napisałem.
Jak ktoś ma linki to niech wrzuci proszę.

PATOLOGIA458

Ja nie mam :/ ale poszukam, musze jeszcze zobaczyć Biggie and 2Pac

jarassek

Ej, skąd macie :Thug Angel"? Naszukałem się niemiłosiernie, ściągaliście czy gdzieś kupiliście?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
jarassek

Jarassek(czy jak Cie tam zwą), nie mogę komentować tego, co mi sie nie podoba...? od kiedy ? mam inne zdanie niż Ty, to od razu mam spadać, tak ? zal...
Dla świata muzyki 2pac zrobił wiele, to fakt. Ale dla kina...?
NIC.

Jest uznawany za jednego z najlepszych aktorów wśród raperów...Umierając miał 25 lat, a już zdążył zagrać w kilku-dobrych na dodatek-filmach.

użytkownik usunięty
Thug4Life

Jak sam napisałeś - wśród RAPERÓW. Ale przeciętny człowiek nie potrafi wymienić ani jednego filmu, w którym 2pac zagrał. Moze i byłby świetnym aktorem, może i nawet zdobyłby jakieś nagrody, wyróżnienia w dziedzinie filmu,wszystko jest możliwe, ale to już tylko gdybanie.

To dlaczego kiedy zawsze gdzies jak go zapowiadali to wszyscy mówili:
- Młody utalentowany aktor
nawet krytycy filmowi! Podejrzewam, że gdyby się nie ukrywał to zagrał by w jakimś hicie i wtedy znało by go każde dziecko, dorosły i starszy człowiek!
A co do krytykowania to bardzo proszę, to wolny kraj...A ja i tak bedę pisał to co uważam za stosowne... :)

jarassek

I cisza... Hehe :D jak zwykle miałem racje :P...

jarassek

2Pac był aktorem bardzo dobrym,nieźle się uśmiałem z niego w niektórych filmach.
Dużo lepiej grał niż Eminem który zagrał w 8 mili i w Hip-Hopowej Myjni.

PATOLOGIA458

Jarassek odpowiedziałeś chyba na 3 tematy i 2pac zeszedł z miejsca
304 na 291,chyba też chodzi o to żeby zakładać nowe tematy i dużo odpowiadać.
Więc zakładajcie bo ja już chyba za dużo założyłem :D.

PATOLOGIA458

Nom :)... Ja mam już pomysł na następny :P Hehe..