Ja powiem tylko tyle,to wielkie gówno w porównaniu do Amerykanskiego.
Nie ma co porównywać polskiego HH do amerykańskiego, to jest kolosalna różnica, porównywać np 2Pac'a do Peji to tak jakby porównywać Bugatti Veyron do trabanta, można nazwać to grzechem, ale ja polski HH lubie, Peje czy Firme, czy plomienia, wwo ale do amerykańskiego niemają startu i nie bedą mieli nigdy
powiem tak- N-I-E-N-A-W-I-D-Z-Ę! Sorry, ja polskiego hh, nie lubię tak bardzo, że już nawet nie uważam to za hh.
Hehe, Tyton, ale nasza cudowna piosena na temat polskiego rapu przebija nawet 2paca, Snoop Dogga, Dr. Dre, Notoriusa B.I.G i EminEma razem wziętych, nie sądzisz XDXD ??
Ja dodam jeszcze tylko, ze mnie najbardziej rozwala "Tedeusz" i Peja. Co do Tede-usza, to już no coments, ale za każdym razem gdy słyszę peję "Szacunek ludzi ulicy" to idę w taki brecht, że normalnie nie mogę. On wygląda jakby miał wściekliznę, zamiast rapować krzyczy, piszcząc jednocześnie i łatwiej mi zrozumiec hh po angielsku, niż jego. Przypomina mi opętanego frajera "wiesz, wiesz co się liczy? wiesz, wiesz co sie liczy?" Wszyscy się śmieją z Lecha Rocha Pawlaka (polecam jego wyczyny na youtube, o ile jeszcze do was nie dotarły), ale w sumie jeszcze trochę i będzie z niego pierwszorzędny raper w polsce;]
Lech Roch Pawlak to przyszłość Polskiego Hip Hopu(bo jak się patrzy na Peję, albo Płomień 81 to ja już wolę Skorpiona
(Lech taką ma ksywę :] )Macie tu adres do jego pierwszego kawałka... Dodaję tylko, że to totalny freestyle....
http://www.youtube.com/watch?v=rYzSXdPhJYU
Tak na marginesie, on to chyba rodzina Kononowicza haha. Polska staje się krajem pomylonych ludzi...
Ja nie moge jak wj***** Gośkę Andrzejewicz, to mi się dusno ze śmiechu zrobiło, najlepszy filmik z podkładanym głosem jaki widziałam;]
Ja sie najbardziej uśmiałam z "Yo,yo, madafaka, mamy mordy jak ryj szczupaka" i z rowerka Peji :) Hahaha :)
No to tez bylo najlepsze i wogóle duzo tam smiesznych rzeczy nawalili, nieno, ale rowerek był bezbłędny;) Szkoda, że nawet ja takiego nie miałam;] I te "rozdwojone końcówki", czy coś mnie rozsmieszyło, chyba na dupie, bo nagłowie nie ma;] O ja, jak masz jakies podobne filmiki to daj linka, bo normalnie usmiałam się z niego jak naćpana;]
Macie tu adres przeróbki teleturnieju "Jeden z Dziesięciu". Nic wspólnego z rapem(no, Rysiu ma ziomalską fryzurę...), ale filmik Z-A-J-E-B-I-S-T-Y, serdecznie polecam ;D Czwalałem się ze śmiechu bardziej niż po Peji u Wojewódzkiego ;D
http://www.youtube.com/watch?v=620y8CBjR8M
Rysiu, Yeti i Łysy rulez :D
http://www.youtube.com/watch?v=xuRyz2H4s2Q - to jest przeróbka z "Mathrix'a". Też niezłą brechtę miałam :D
Polski Hip-Hop to poprostu SYF i parodia amerykańskiego :P. Chcią być na siłe super Homie i w ogóle sami chcą mieć do dupy życie, żeby móc potem o czymś rapować :P. Dla mnie to KICZ!
Polski Hip-Hop to wielki szajs i gówno, co tu jeszcze pisać... A ten ''ziom'' Mezo... szkoda gadać... polskich ''raperów'' szkoda słuchać, poziom rapu w Polsce jest bardzo niski