Mam pytanie bo naprawdę nie wiem, chociaż wstyd się przyznać... Jak to jest z tą śmiercią 2pac'a??!! Że niby 2pac żyje?? Przecież jego ciało chyba nie zginęło, prawda??!!
Eminem11,trudno powiedzieć czy 2pac żyje czy nie,nie wiadomo gdzie się znajduje ciało 2paca,chyba nawet nie ma jego grobowca,niby ma się ujawnić w tym roku,chociaż wątpię że tak się stanie.Chociaż 2pac przeczuwał że umrze,
masz tutaj linka do zdjęcia 2paca z autopsji http://www.celebritymorgue.com/tupac-shakur/.Chociaż to zdjęcie podobno nie jest prawdziwe,bo brakuje na jego ciele parę tatuaży,
Jak chcesz się dowiedzieć dużo rzeczy o 2pacu to polecam ci stronę,
http://www.poznaj-tupaca.prv.pl/.Masz tam po prostu wszystko,
przeczytaj wszystko i wszystko będziesz o nim wiedziała.POzdrawiam!!
Eminem11,masz gg ?,bo jak masz to mi podaj,mam pomysł,nie martw się nie będziemy gadać o jakichś głupich rzeczach,tylko i wyłącznie o rapie.Będziemy sobie podawać różne linki do jakiegoś teledysku czy filmu albo albumu,co ty na to ?
A co do tego ciała to na drugi dzien po "rzekomej" śmierci zostało skremowane, aczkolwiek w stanach nie można tak robić. Za wcześnie go skremowali.
Skremowane, a w 10 rocznicę rozsypane-w Afryce. (no trzymam sie tej wersji, ale nie mówię, że to prawda. Chodzi mi o to, że w sumie nie wiem czy żyje...);]
czemu? To znaczy czemu w takim razie niby podali błędne informacje i wymyślili wypowiedź Afeni Shakur która mowiła "ze by sie cieszył, gdyby wiedział gdzie spocznie i takie tam..." W każdym badź razie jej wypowiedź potwierdzała to, że go tam rozsypała.
Thug to nie prawda z tym LA! Naprawdze rozsypano w Afryce! Ale chyba po prochach nikt nie poznał czy to Pac :P
"Z okazji 10. rocznicy śmierci Tupaca Shakur prochy tapera zostaną rozsypane w Soweto w Republice Południowej Afryki. Matka nieżyjącego od 9 lat artysty chce, aby ten symboliczny gest pomógł nawiązać współpracę pomiędzy Tupac Amaru Shakur Foundation a prezydentem RPA, Nelsonem Mandelą. "Wizyta w Afryce, a szczególnie w Soweto to prawdziwe błogosławieństwo" - stwierdziła Afeni Shakur. "To wielki zaszczyt, że mój syn będzie mógł spocząć w miejscu, gdzie zrodziła się walka RPA o demokrację". Przypomnijmy, że Tupac został zastrzelony 13 września 1997 roku. Do dziś nie odnaleziono zabójcy."
To stara informacja, bo pierwszy raz o tym usłyszałam jak czytałam gdzieś, że już zostały rozsypane. Wzięłam to teraz z byle jakiego newsa, bo pisali o tym na paru stronach