Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Chodzi o pojedynek Trick Trick vs Ice Cube, czepiacie się, że Trick Trick'a nie można porównywać do Ice Cube'a, ponieważ wydal jeden album itd. Po pierwsze Trick Trick wydal 2 albumy 1.1995: Back From Death 2.2005: The People vs. #90 U.S. , a trzeci ukaże sie w tym roku. W pierwszym albumie nagrał singla który okazal się wielkim hitem i sprzedał się w nakładzie 400tysięcy. Po drugie ilość wydanych płyt nie ma znaczenia, ponieważ wydaje mi się że lepiej jest nagrać 1 czy 2 płyty zajebiste niż 15 beznadziejnych (to jest przykład, nie mówie o Ice Cube). Co do gangsterskiego życia Trick Trick'a, to on należal do gangu, przez co był notorycznie miszany w bójki itd., zostal też posądzony o morderstwo, lecz uniewinniony, ale mi sie wydaje ze zyby być zajebistym raperem to nie trzeba być gangsterem. Nie pasują wam też porównania Eminem'a do 50Cent'a czy 2Pac'a do Coolio, tak twierdząc nie można by bylo porownać 2Pac'a do nikogo, od razu byście chcieli pojedynek 2Pac vs Eminem, a w finale by sie spotkali 50Cent vs P.Daddy.
Proste jest to że nie damjuż w 1/8 finału takiego pojedynku, już teraz żaluje że w pierwszym dałem Snoop Dogg vs Dre. A gdyby Ice Cube był tak strasznie leszpy od Trick Tric'a to by teraz prowadził, Eminem i 2Pac byli od swoich rywali lepsi. Było też stwierdzenie, że nie można porównywać Eminem'a do Ice Cube'a, wydaje mi się ze to Eminem jest słynniejszy na rynku muzycznym niż Ice Cube, jak póści sie komuść Lose Yourself czy The Real Slim Shady to od razu bedzie wiedział co to jest a piosenki Ice Cube'a raczej znają tylko osoby które go słuchają, więc skończcie te durne stwierdzenia, że nimożna porównywać tego do tego bo to jest głupie. A wasze komenty kasuje na moim blogu ponieważ interesują mnie tylko odpowiedzi na temat kto jest lepszy. Pozdro

shady_88

I po jasną cholerę piszesz to na filmwebie w temacie o 2Pacu? Po co jakimiś pierdołami miejsce zajmujesz? Mam prośbę do moderatorów, o usunięcie tego tematu !!!