Z ciekawości wchodzę na profil Paca zobaczyć co za bzdury tu będziecie wypisywać i spodziewałem się właśnie takiego bełkotu jaki mam okazje czytać...Ludzie którzy mają zielone pojęcie o rapie porównują Paca i Eminema razem..szok....drudzy że tylko prochy sprzedawał itp...Jesteście ograniczoną bandą idiotów pewnie nadal sądzicie że ziemia jest płaska ...
Znałem twórczość tego pana zanim media wylansowały go jako bohatera rapu...Pac był jednym z najlepszych raperów i to jest fakt ...niestety większość z was tak sądzi tylko dlatego że vivy i tym podobne programy dla nastolatków wylansowały go na lalusia...To co zrobili z wizerunkiem paca po jego śmierci to jakiś cyrk...Jakby nadal żył pewnie nie zrobiłby z siebie takiego produktu na podkoszulki małolatów chodzących na imprezy techno i zjaranych marychą debili przesiadujących na ławkach słuchających Rycha Peji...
Oceniajcie Paca jako aktora a nie jako to co sobie o nim wyimaginowaliście....bo jedynie małolatki i ignoranci widzę zabierają głos w sprawie twórczości rapera z cali...Więc jak już do tego dochodzi to lepiej się skupcie na tym czy filmy z nim wam się podobają czy nie a jego prawdziwe życie zostawcie dla tych którzy są bardziej rozgarnięci w sprawie takiej muzyki...