Dla mnie byl jest i zawsze bedzie niesmiertelny!byl czysty duchowo a to jest wielka sztuka!swiadcza o tym jego wiersze!jesli ktos go obrazi to chyba zabije!!!Jego Tworczosc jest szczerai pelna obrazowosci swiata!dzieki Niemu mozna sie cieszyc i plakac!!!!!!!Kocham Tu Paca!
niestety
...Sloneczka nie wrocicie mu zycia,sama ubolewam z tego powodu...California Love...pozdro dla wszystkich ktorzy doceniaja tworczosc Tupak`a i maja nadzieje na jego powrot zzaswiatow...papatki
niestety nic go już nie przywróci do życia... pozostaje pamięć i sława, które poprzez jego utwory nigdy nie ustaną
czy on w ogole odszedl? nie widze tego jest jeszcze wiekszy niz za zycia ciagle o nim glosno jeszcze wiecej ma fanow wiec nie mowcie ze odszedl on jest z nami w pewnien sposob i miazdzy dalej i jest w naszych sercach to od nas zalezy czy bedzie zyl czy nie on jest utrzymywany przy zyciu dzieki fanom i jego muzyka ciagle wychodzi co nie wszystkim sie podoba jezeli ktos chce pogadac moj mail kuras19@op.pl
O czym wy tu piepszycie? 2pac miał talent i to jest nie do podważenia, ale gdyby żył dłużej to by zszedł na psy. Jestem jego fanem ale to nie znaczy żebym godałm o nim jak o świętym. Jaka czystość duchowa? Przecież był samozwańczym gangsterem.
Zgadzam się z wami!! 2Pac był jest i będzie największym raperem na świecie. Nikt go nie przebije w tym co on robił. Hikt nie będzie w stanie stworzyć takiej liryki co on!! Mam nadzieję, że znalazł się w miejscu zwanym przez niego "Thugz Mansion" i że znajdzie się tam kiedyś miejsce i dla mnie ponieważ "Ain't no heaven for a thug nigga
That's why we go to thug mansion".
2Pac Shakur Rest in Peace(R.I.P)