Uważam go za wybitnego artystę. Aktora bardzo dobrego.
Nie wiem tylko co ma do rzeczy poziom aktorstwa z tymi kalumniami, które wypisałeś.
Tak samo mogę się odnieśc do najwyższej noty przyznanej przez Ciebie.Przecież to strona tematyczna o kinematografii,więc oceniaj go jako aktora a nie rapera.
Odmawiasz mi prawa do wystawienia mojej subiektywnej oceny?
Skąd wiesz, ze na 10 nie zasługuje? Ile filmów z nim widziałeś?
Otóż moim zdaniem biorąc pod uwagę, że Pac do filmu wchodził niejako z ulicy to za role w tym co grał zasługuje co najmniej na ocenę 8-9. Jako, że cenię go również za parę innych rzeczy to pozwalam sobie doliczyć te 1-2.
Rasista ? PRZYKŁAD? ARGUMENTY SKU*WIELU? Kolejny z tych co wypisuje jak leci nie mając pojęcia o kolesiu ...
Rasista ? PRZYKŁAD? ARGUMENTY SKU*WIELU? Kolejny z tych co wypisuje jak leci nie mając pojęcia o kolesiu ...
Opisałem człowieka jakim był,co oczywiście nie zmienia faktu,że był świetnym raperem a i aktorem nie najgorszym.
Muzykę miał dobrą (zresztą co kto lubi), mnie natomiast kolejny raz zadziwia algorytm filmwebu, 2pac lepszym aktorem niż np. Leon Niemczyk jeśli kierować się miejscem w rankingu... Kolejne nieporozumienie
Absolutnie się zgadzam, to portal filmowy, już nie raz się spotkałem z np takim wpisem "X ma takie a takie poglądy" i ktoś mu wali 1 mimo że np. aktor/reżyser itd z niego przyzwoity. W drugą stronę niestety też to działa np. uważam że 2pac to genialny raper ale już tylko dobry aktor a ktoś inny mu strzeli "10" a potem dla naprawdę zasłużonych osób w historii kina już taki "dobrotliwy" nie jest. I stąd się bierze całe zamieszanie w rankingu.
Ja tam rankingi olewam,bo one i tak nic nie wnoszą ani w moje życie ani danych aktorów:)
Tu masz przykład i argumentacje o tym co właśnie mówimy.:
http://www.filmweb.pl/person/Megan+Fox-138899/discussion/Profil%C3%B3wka-2472132
Ręce opadają:)
Co do rankingu też masz rację choć jako taki porządek by się przydał, a przykład bardzo dobry :) Obawiam się Panie Kolego że lepiej to nie będzie, z obecnym poziomem oświaty a przede wszystkim podejściem do rozwoju własnej osoby czeka nas "świetlana przyszłość" i właśnie takie o to potyczki jak zaprezentowałeś, zero logiki i argumentacja na poziomie kilkulatka.
Nestety muszę się poprawić i niestety wyjdę na idiotę:)
Jestem rok starszy,nie w tę stronę liczyłem:)
Co za wstyd i to na trzeżwo:)
No i to o czym mówisz,jeden z najwybitniejszych polskich reżyserów-Kazimierz Kutz-ma średnią 6,4,bo idioci oceniają człowieka za politykę.To jeden z tych momentów w którym wstyd mi za ludzi.
Ja się z nim co do polityki też nie zgadzam ale filmy te co widziałem kręcił dobre (obejrzałem 3 - wstyd). Nie determinuje mnie to jednak do wystawiania mu 1 za poglądy, oczywiście mogę sobie napisać posta co mi się w nim nie podoba ale na portalu filmowym oceniajmy działalność filmową danej osoby a nie poglądy/seksapil/inne obszary twórczości itd. Widzisz ja to rozumiem, Ty to rozumiesz ale duża część naszego społeczeństwa niestety nie.