Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Zarozumiały,zachwiany emocjonalnie,zboczony rasista.

Berith7777

Co ty po jakiś kursach autoreklamy, widzę?

KubaLBN92

Sprytne:)

KubaLBN92

Uważasz go za wybitnego aktora?

Berith7777

Uważam go za wybitnego artystę. Aktora bardzo dobrego.
Nie wiem tylko co ma do rzeczy poziom aktorstwa z tymi kalumniami, które wypisałeś.

KubaLBN92

Tak samo mogę się odnieśc do najwyższej noty przyznanej przez Ciebie.Przecież to strona tematyczna o kinematografii,więc oceniaj go jako aktora a nie rapera.

Berith7777

Odmawiasz mi prawa do wystawienia mojej subiektywnej oceny?
Skąd wiesz, ze na 10 nie zasługuje? Ile filmów z nim widziałeś?

Otóż moim zdaniem biorąc pod uwagę, że Pac do filmu wchodził niejako z ulicy to za role w tym co grał zasługuje co najmniej na ocenę 8-9. Jako, że cenię go również za parę innych rzeczy to pozwalam sobie doliczyć te 1-2.

KubaLBN92

:)
Spokojnej nocy.

Berith7777

Rasista ? PRZYKŁAD? ARGUMENTY SKU*WIELU? Kolejny z tych co wypisuje jak leci nie mając pojęcia o kolesiu ...

Hellers

Chyba nie myślisz,że ktoś kogo nazwałeś Sku*wielem będzie dyskutował z prostakiem.

Berith7777

Prostakiem wiem że jesteś nie potrafiąc podać żadnych argumentów tylko japę otwierać...

Berith7777

Rasista ? PRZYKŁAD? ARGUMENTY SKU*WIELU? Kolejny z tych co wypisuje jak leci nie mając pojęcia o kolesiu ...

Berith7777

aha,
czyli od kiedy hodujesz sobie trola w tych kołtunach?

Lance_Vance

Opisałem człowieka jakim był,co oczywiście nie zmienia faktu,że był świetnym raperem a i aktorem nie najgorszym.

Berith7777

jakim był...aha

Berith7777

Muzykę miał dobrą (zresztą co kto lubi), mnie natomiast kolejny raz zadziwia algorytm filmwebu, 2pac lepszym aktorem niż np. Leon Niemczyk jeśli kierować się miejscem w rankingu... Kolejne nieporozumienie

zrelaxowany85

Oto właśnie się często rzucam,oceniajmy aktora a nie całokształt osoby.

Berith7777

Absolutnie się zgadzam, to portal filmowy, już nie raz się spotkałem z np takim wpisem "X ma takie a takie poglądy" i ktoś mu wali 1 mimo że np. aktor/reżyser itd z niego przyzwoity. W drugą stronę niestety też to działa np. uważam że 2pac to genialny raper ale już tylko dobry aktor a ktoś inny mu strzeli "10" a potem dla naprawdę zasłużonych osób w historii kina już taki "dobrotliwy" nie jest. I stąd się bierze całe zamieszanie w rankingu.

zrelaxowany85

Ja tam rankingi olewam,bo one i tak nic nie wnoszą ani w moje życie ani danych aktorów:)
Tu masz przykład i argumentacje o tym co właśnie mówimy.:
http://www.filmweb.pl/person/Megan+Fox-138899/discussion/Profil%C3%B3wka-2472132
Ręce opadają:)

Berith7777

Co do rankingu też masz rację choć jako taki porządek by się przydał, a przykład bardzo dobry :) Obawiam się Panie Kolego że lepiej to nie będzie, z obecnym poziomem oświaty a przede wszystkim podejściem do rozwoju własnej osoby czeka nas "świetlana przyszłość" i właśnie takie o to potyczki jak zaprezentowałeś, zero logiki i argumentacja na poziomie kilkulatka.

zrelaxowany85

Nie można tracić nadziei:)
85 to Twój rocznik?

Berith7777

Si senor

zrelaxowany85

No to znależli się dwaj zgryżliwi tetrycy:)
Ale ja młody chłopak-o rok młodszy:)

zrelaxowany85

Nestety muszę się poprawić i niestety wyjdę na idiotę:)
Jestem rok starszy,nie w tę stronę liczyłem:)
Co za wstyd i to na trzeżwo:)

zrelaxowany85

No i to o czym mówisz,jeden z najwybitniejszych polskich reżyserów-Kazimierz Kutz-ma średnią 6,4,bo idioci oceniają człowieka za politykę.To jeden z tych momentów w którym wstyd mi za ludzi.

Berith7777

Ja się z nim co do polityki też nie zgadzam ale filmy te co widziałem kręcił dobre (obejrzałem 3 - wstyd). Nie determinuje mnie to jednak do wystawiania mu 1 za poglądy, oczywiście mogę sobie napisać posta co mi się w nim nie podoba ale na portalu filmowym oceniajmy działalność filmową danej osoby a nie poglądy/seksapil/inne obszary twórczości itd. Widzisz ja to rozumiem, Ty to rozumiesz ale duża część naszego społeczeństwa niestety nie.

zrelaxowany85

Cóż:)