Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Powiedzcie mi czy ja jestem normalna: kąpie się dzisiaj rano jak nikogo nie było w domu i wydzieram się pod prysznicem (bo śpiewaniem tego nie można było nazwać :D) piosenkę 2pac'a "Trapped" i na cały głos: "They got me TRAAAAAAAAAAAAAAPPEEEEEEDDD!!!" Myślałam że nikogo nie ma w domu. Odklepałam cała piosenkę, wychodzę z łazienki a tam mama z sąsiadką w korytarzu :D Ale siara, od razu buraka spaliłam :D

Eminem11_2

o jaaaaaacie ale wstyd i kompromitacja i jeszcze wydzierałas sie kalecząc utwory Tupac SHAKURA nawet nie wiem kto to jest fajne ma piosenki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
PATOLOGIA458

tyton ty masz jakies problemy emocjonalne??????
żal.pl tamm sie żal

konrii_2

Nie mam żadnych problemów emocjonalnych,za to ty nie masz gustu.

Eminem11_2

Nie, o gustach nie rozmawiajmy, chodzi o to, że on powiedział, że nie zna Pac'a wogóle, więc jeżeli go nie znasz to nie dawaj oceny 1! Najpierw go poznaj a potem się wypowiadaj:/:/ konrii!...

jarassek

A co do tematu:P to jesteś baaardzo normalna:D sam tak robie:D Jak ty sie nazywasz?:> Napisz mi twoje gg na maila: bucus33@o2.pl :) Dzieki :P

jarassek

Napisalam ci gg w mailu, ale dzisiaj rano jade do Zakopanego, będę za 8 dni, więc wiesz :) Pzdr

Eminem11_2

Chyba każdy fan muzyki śpiewa pod prysznicem ;D Nawet drechy robią sobie swoje "um-c um-c", ja też jak nikogo nie ma. Kiedyś zacząłem coś z polskiego rapu, przeklinałem jak cholera, i okazało się, że rodzice jednak są...

Thug4Life

Eeee... Z tego co wiem to portal filmowy. I jeżeli ocenia się kogoś, to ocenia się jego grę aktorską. Jeżeli koleś jest dobrym raperem (a jest!), to ocenia się go na jakimś muzycznym portalu. Ale nie na FILMWEBIE! Więc nie kłóćcie się o to, kto ma bądź nie ma gustu muzycznego. To bez sensu! Nie ta strona!

Palpatine

Tak jebnąłeś tą wypowiedzią jak kulą w płot. Nie wiem czy ty wiesz, ale my sie nie kłócimy. Piszemy sobie kto co śpiewa pod prysznicem... Poza tym-kto tak powiedział? Forum tworzą internauci, i to oni decydują o czym gadamy...

Palpatine

Tak jebnąłeś tą wypowiedzią jak kulą w płot. Nie wiem czy ty wiesz, ale my sie nie kłócimy. Piszemy sobie kto co śpiewa pod prysznicem... Poza tym-kto tak powiedział? Forum tworzą internauci, i to oni decydują o czym gadamy...

Thug4Life

Dokładnie! A co do Ciebie Eminem to pogadamy jak wrócisz :)...

jarassek

I'm back dwa dni wcześniej :) Wyrzucili mnie z obozu z kumplem bo złamałam każdy regulamin włącznie z pisaniem dezodorantem po ścianie :)

Eminem11_2

Ale ty niewychowana jesteś ;) Ja tam z jednej nocy obozowej pamiętam tylko jedno zdanie jakie wypowiedziałem między puszczaniem pawi:
"...chujowy był ten Bols"
Kumple do tej pory mają polewkę...

Thug4Life

Jarassek, a ty byś może wreszcie coś do mnie napisał?? :D

Thug4Life

ależ z Ciebie szalony imprezowicz :) jeju dusza towarzystwa :)

ja_paulinka

Hymmm ja pamiętam jak na wycieczce szkolej chłopaki wnieśli wódke do pensjonatu a potem przełaziliśmy z pokoi do pokoi przez okna pijani na maksa az w koncu jeden puścił sie parapetu i zarył twarzą o krawężnik - pół twarzy miał zdrate XD

Eminem11_2

jarassek tu mas moje gg jak bendzies mial czas to sie odezwij: 6555211

Eminem11_2

Easy, panowie... ;] Ale musicie przyznać, że pierwsze posty w tym temacie nie były kulturalną rozmową o śpiewaniem pod prysznicem, prawda? ;]

Palpatine

Ej, paulinka, która już sobie nie może poradzić na forum tego gniota pt. "Piła" próbuje mnie zaatakować na forum Tupac'a. To nie jest nawet śmieszne. To jest żałosne... Ciekawe czy na forum South Park'u i Benny Hill'a też próbuje mnie zahaczyć?

Thug4Life

No wiesz Thug niektórzy już tak mają XD