Więc u mnie nr 1 jest Snoop Dogg,który nagrywa teraz pioseneczki z Nicole z Pussycat Dolls i z Justinem Timberlake i w dodatku koncertuje sobie z Puffy Daddym.Uważam że jak by 2Pac to zobaczył to by Snoop stał się wrogiem nr 1 Paca że koncertuje z jednym z największych jego wrogów.Jedynie ze wszystkich raperów podziwiam Dre i Eminema którzy nie nagrywają kawałków z jakimiś idiotami i ciotami.Nic dziwnego że Dre i Eminem nie nagrywają teraz kawałków z nikim bo jak widzą co się teraz dzieje na scenie muzycznej
Hip-Hopowej to chwytają się za łeb.50 cent ciota była i jest i w dodatku sobie nagrał pioseneczkę z Justinem Timberlake i uważa że jest Gangsterem wielkim,taki z niego Gangsta jak zemnie Ks Proboszcz.
Teraz chodzi o porąbany Polski Hip-Hop którego teraz raczej być nie powinno,
a więc taki sobie Doniu i Liber postanowili wypożyczyć autka z wypożyczalni i nagrać kawałeczek Najszybszy dziad w mieście,znowu Mezo stworzył jakiegoś sacruma z jakąś kobyłą.Pezet znowu nosi cały czas okularki bo jest raczej ślepy i rapować kompletnie nie umie.Tede znowu uważa że jest Gangsterem i że jest w Usa i nosi kałasza przy sobie a tak naprawdę to ciota.Liroy znowu nagrywa kawałki o dziwkach i o sexie jak każdy teraz Polski raper.
Dodam jeszcze że kiedyś słyszałem jakiś kawałek Polskiego rapera który nawijał Psy! Psy! bez kagańca.Odrazu to coś wyłączyłem i przez cały dzień bolała mnie głowa od tych słów.
Zgadzam się z tobą w 100% w tym co napisałeś, dodam jeszcze ze Eminem nagral piosenke z Akonem, a to juz łeee.. xD Co do polskiego HH, niepowinno go wogole byc, nagrywaja tylko dla kasy, udawaja ze sa twardzi ale jakby im tak przylutowali kiedys to by sie schowali... A i niewymieniles w "HH PL" Peji, wedlug mnie nawet fajne kawalki ma wiec nie mam sie czego czepic.
Hymmm, EminEm nagrał piosenkę z Akon'em, ale Akon musiał o to prosić Em'a i się nieźle nastarać żeby wystąpić z nim w duecie (lizus pieprzony ;)). No i Em z Akonem w przeciewieństwie do Snoop'a nie rapowali "Ja chcę cię kochać, wiem że na mnie patrzysz i już teraz to wiem że chcę cię kochać i ty też to wiesz" - żal.pl