Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Może i lubię jego muzykę ale żeby był w rankingu aktorów przed aktorami np. Mel Gibson , Willem Dafoe ? Czy to uczciwa ocena czy po prostu to szacunek ze względu na jego twórczość . Przecież on w prawie niczym nie zagrał .

jarek217921

W prawie niczym nie zagrał? W co najmniej 6 filmach pokazał swój kunszt aktorski. Był wszechstronnie utalentowany, a w aktorstwie się dopiero rozkręcał, może go nie doceniasz, albo po prostu pojęcia nie masz :] P.S. Może i go lubisz? i oceniasz jego twórczość 1/10 ? jak nie jesteś fanem to lepiej się nie wypowiadaj !

elo84

A dlaczego nie ? Tu mogą się wypowiadać tylko fani ?

jarek217921

Oczywiście, że nie, ale fani są bardziej wiarygodni bo mają pojęcie na temat, jakbyś się interesował, to wiedziałbyś co się o nim mówiło, jak bardzo i wszechstronnie był uzdolniony. Ten kto się nie interesuje, nie dostrzega tego...

elo84

Słuchałem jego muzyki . Czytałem o nim na necie i nic . Dla mnie nie ma za grosz talentu .

jarek217921

Jasne, że czytałeś :-] No więc teraz już wiem, że Ty nie masz za grosz pojęcia i tak na prawdę mimo, że Ci się wydaje to nic nie wiesz. Jego można lubić, albo nie, w sensie jego twórczość, ale pomimo rożnych zdań nie spotkałem się z opinią, że Tupac nie miał talentu, więc daj sobie spokój, bo jak już wcześniej wspomniałem, nie masz pojęcia ( i co byś jeszcze nie napisał... to pamiętaj) ;-)

elo84

Skąd wiesz o tym czy mam pojęcie czy nie . Nie zaglądasz mi do mojego umysłu . Wiem że są osoby którzy go lubią , nawet jest ich wiele ale ja z pewnością do tego grona nie należę . Dla mnie nic on sobą nie zaprezentował . Nie dam sobie spokoju ponieważ jak założyłem temat to wolę odpowiadać na komentarze . I nie zmienię zdania ale nie będę innym bronił go lubić . Dla mnie jest nikim więc proszę nie pisz już mi o tym że nie mam pojęcia bo nasłuchałem się o nim już dość dużo skąd moja opinia o nim .

jarek217921

Jasne :-]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
FastSurvival

Nie znasz mnie człowieku, a takie rzeczy piszesz, skąd możesz mieć pojęcie kim jest dla mnie Tupac! Nie ośmieszaj się! Nie odpowiem na twoje ubliżanie, ale bardzo bym chciał, żebyś mi to prosto w oczy powiedział. :-] P.S. nie produkuj się więcej bo nie mam zamiaru odpowiadać na twoje marne prowokacje.

elo84

Tupac Back by Rick Ross :P . Niezłe zajście

elo84

przecie to nie było do ciebie ale do jarka jak juz! Mowilem o tobie ale to nie porowokacja 'bro ;)

wiltord

Nie znasz mnie więc proszę Cię, abyś nie wypowiadał się na mój temat . Nawiasem mówiąc to nienawidzę ani hip hopu, ani rapu . Jedynie muzykę filmową . Oceniaj go sobie jak chcesz . Dla mnie jest zerem i nim będzie . Wiele osób się z mną zgodzi, a wiele będzie mnie nienawidzić . Przecież od razu widać, że jesteś jego wielkim fanem . Po drugie to jest filmweb, a tutaj oceniamy talent aktorski . Zresztą jego muzyka to też dno, więc nie ma o czym gadać . Przynajmniej jeszcze Tima Robinsa nie przegonił w rankingu . Jest on jak 100 tych waszych "tupaków" .

jarek217921

Człowieku przesłałeś tutaj kawałek "No more pain". Kawałek ,który jest czysto gangsterskim klimatem ;) Nie myśl,że Tupac to był tylko osobą,która miała jedno wcielenie. Nagrywał ostre kawałki typowe dla gangsta rapu,nagrywał masę innych ;) Spójrz człowieku nie tylko na kawałki z typu "Thug Life"...Ale zresztą co ja będę pisał z osobą,która nie ma pojęcia bladego kim był Shakur. W internecie tyle wyszukałem? jego muzyka towarzyszy mi od najmłodszych lat,ogólnie rap jest muzyka ,która ma niesie za sobą przesłanie. Napisałeś "mozart"... Nie mylmy pojęć ;) Klasyka a rap to nie to samo ;) Dziś Ci co słuchają rapu od zawsze,znają się tym.. Nazywają klasyką utwory Tupaca,ale klasyką w gatunku muzyki: Rap. Tekst wysłałeś mi tutaj bardzo ostry,tupac był znany z tego ,że rapował o czy myślał,nie bał się tego. Miał utwory dosłownie o wszystkim ;) Jest ich masa,więc wysłanie jednego utworu jest tutaj zbędne ;) Jeżeli chcesz wchodzić ze mną w rozmowę to najpierw może sprawdź co to jest rap,jaki to gatunek muzyczny ;) Ja tu nie mówię o Williamie ! Gdyby Tupac żył,to bądź pewien,że miałby dużo więcej kawałków w swoim dorobku,Dafoe żyje i może grywać w filmach. Nie możesz tak samo wypowiadać się na temat Tupaca,bo nie wiesz nawet jakim gatunkiem muzyki jest rap i o co w tym biega. Nie wiesz zupełnie kim był Tupac. Wiesz coś na temat rapu? cokolwiek ?:) Tak jak już mówiłem człowieku ;) Tutaj jest portal o filmach,moim zdaniem powinny tutaj być inne rankingi, ale z tym kłopotem to jak mówiłem ,skieruj się do moderatorów a nie mi się żalisz i płaczesz;)

wiltord

Tu nie chodzi o dorobek, lecz o talent . Dafoe go ma,a 2pac nie .

jarek217921

o czym Ty do licha mowisz???
koles podaje Ci tylko i wylacznie to jaka muzyke tworzyl a Ty naskakujesz na niego.Czy ktos tu twierdzi ze Dafoe jest gorszym aktorem od Tupaca??Moze ktos tak twierdzi ale nie napisal tu tego ;-)
Wiltord pisal tylko o tym jaka muzyke tworzyl Pac.A Ty spinasz nie wiem po co....
Jesli go nie lubisz to Twoja sprawa, masz do tego prawo(chociaz z naszym prawem roznie bywa) ale nie masz prawa narzucac innym ze muzyka, ktora tworzyl Shakur jest dnem.Bo w tym momencie ponizasz sam siebie.
Rozumiem Twoje sfrustrowanie co do miejsca w rankingu..ale tez kto teraz patrzy na ranking bynajmniej nie ja
bo ten ranking w wiekszosci wzbudza ironiczny usmiech
pozdrawiam

jarek217921

Ale co ma dorobek do całej sytuacji? Ja mówię o jego muzyce,o jego talencie... Ten kto nazywa jego muzykę dnem,jest po prostu osobą,która nie ma bladego pojęcia co wniósł do rapu. Swoimi słowami poniżasz swoją osobę. A wracając do aktorstwa,William to aktor,Tupac był raperem ale również zagrał w kilku filmach ;) I uwierz,że jeżeli by żył to wtedy tacy ludzie jak Ty przekonali by się ,że miał również talent aktorski;) A Ty Jarku jesteś wyrocznią i w twoim mniemaniu Dafoe ma talent aktorski a Tupac go nie miał,nie Ty tu jesteś od oceny ;) Tupac przez kilka ról dostał olbrzymie noty o krytyków filmowych,był wychwalany a to już wiele świadczy ;)

wiltord

Gadaj zdrów . Kto tu jest do oceny jak nie my ? Raczej publiczność ocenia aktorów . Jak mówiłem 2pac talentu aktorskiego nie miał za grosz . O Dafoe mówiłem dla porównania . Dafoe gra wspaniale co pokazał choćby w Plutonie . A 2pac ? W "Klanie" powinien zagrać i uczyć się czegoś od Maćka .

jarek217921

Jest masa lepszych aktorów od Dafoe,masa ;) Nadal się sprzeciwiasz ;) Ja tu piszę o tym,że osoby,które nazywają muzykę tupaca dnem są po prostu debilami ;) Jeżeli nic nie wiesz to jak mówiłem,zakończ swoje wypowiadanie się na forum i już ;) Od Maćka mógłbyś się nauczyć Ty, bo pewnie inteligencję Cię przebija. Ty jesteś do oceny? Twoje ocenianie jest poniżej zera,nic nie wiesz na temat gościa a się wypowiadasz.Zamilknij może,hm? :)

wiltord

Skąd Ty możesz wiedzieć ile ja wiem o 2pacu ? Wiem, że od Dafoe jest masa lepszych aktorów, ale ta miernota się do nich nie wlicza . Jednak przecież gadam z fanem 2paca, który zdania nie zmieni . Muzyka 2paca jest dla mnie dnem i będzie, tego też nie zmienisz . Ty słuchasz co lubisz, ja słucham co lubię . Więc przestań mnie obrażać, bo ja chyba ani razu nie skierowałem żadnego wyzwiska w twoją stronę, a ty to chyba w każdym poście robisz .

jarek217921

Nie obrażam Cię,ale Twoje zachowanie tak ;] Czy Ty nie rozumiesz,że sam się kompromitujesz pisząc takie głupoty ? Zostaw dla siebie to co sądzisz o rapie ;) Mogę być fanem,mogę nie być,ale cenię tych którzy wiele zrobili dla danego gatunku muzyki,czego ty nie robisz ;) Więc nie nazywaj dnem czegoś czego w ogóle nie rozumiesz ;) Nie wiesz co to rap,więc najlepiej będzie jak nie będziesz się wypowiadał na ten temat,i nie spinaj się tak;) Robisz z siebie pośmiewisko mówiąc o 2pacu,że jest dnem ;) Wiesz o tym ? ;)

jarek217921

gosciu w pierwszym poscie piszesz ze lubisz muzyke Tupaca a teraz ze jest dnem wiec pomysl co piszesz ;-)

jarek217921

Za mało filmów na tak wysokie miejsce. Oceniają go wysoko jego fani. Obejrzę Miasto Aniołów i wystawię swoją, ale nie stawiam na taką powyżej 6/7.

Vedkonner

obejrzałem filmy z Pac'iem i nie wiem jak można stwierdzić talemt lub jego brak ? czym się kierujecie ?
jak dla mnie nie jest zły gra naturalnie jest ekspresywny. w filmach grał bardzo zbliżone role jeśli chodzi o charakter postaci, ale nikt nie wie jak poradziłby sobie w rolach innego typu. a ktoś wyżej napisał ze nie miał talentu ?wtf? jest wielu aktorów którzy są niby "spox" a w każdym filmie niezależnie od rodzaju maja taki sam głupi wyraz twarzy ^^