Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

gosc jest boski i tyle, muze boską tworzy...koniec ;]

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Caligula

Caligula, sam mowiles, ze niektórzy juz sie tacy rodzą, z pewnego rodzaju wadą mózgu, i nic im nie pomoze. Strugglina to idealny przykład na poparcie twojej tezy;). Mnie też fascynuje jej składnia i sposob wypowiadania się. Chyba dodam ja do ulubionych <lol2>

pauladriana

Wy to chyba naprawde nie ma cie problemów... tylko piszecie swym 'intieligiętnym' językiem o wadach twórczyni tematu... weźcie się ogarnijcie... wyjdzie na dwór na spacer i nie siedzcie zbyt długo na komputrze bo komp niestety zawyża pewość siebie i osoba nadużywająca go staje się w żałosny sposób arogancka. pozdrawiam gorąco...

Svift

spokojnie, mi to już nie grozi ;)
również pozdrawiam

Caligula

qrwa Wy to sie nie macie czego czepić -_-'' Yyy.. poprostu to się nazywa zespół chorej sztucznej inteligencji ;] większosc facetów to ma .. P.E.A.C.E.

Ghetto_Star

hmm, taa, zespół chorej sztucznej inteligencji? nie rozumiem za bardzo, ale najwyrażniej wychodzi na to, że nie dorastam do pięt pod względem umysłowości nie tylko tobie, ale również- o zgrozo!- koleżance strugglinie. pozwól że pozostawię to bez komentarza :D

Caligula

Błagam nie strzelaj swoimi mądrościami. Chcesz podzielić się ze światem swoją "inteligencją" - zrób sobie bloga ;) i umieść na nim wszystko co dotyczy Ciebie, co myślisz itp.. Nie czepiaj się innych ludzi, ponieważ to świadczy tylko źle o Tobie. Jaką masz pewność kto to pisał, co czuł i pod jakim kontekstem to pisał. Moze chciał/a zeby to inaczej odebrac. Prosze, Zwróc uwage najpierw na siebie, a pozniej wytykaj innym ich błędy. P.E.A.C.E. (Thug Life)

Ghetto_Star

na filmwebie już mam bloga, zapraszam :D
co do struggliny to nie wiem co czuła w danym momencie i co chciała przekazać, ale niewątpliwie byłoby to fascynujące się dowiedzieć...