Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 104 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Tupac, żeby sprokurować swoją własną śmierć musiałby współpracować nie tylko ze swoją rodziną ale i z Szeryfem Hrabstwa Clark, patrolem Wydziału Policji miejskiej Las Vegas, policjantami z drogówki, z glinami na rowerach, detektywami ogólnymi i z wydziału zabójstw, z specjalistami od kryminalistyki, z laborantami i rzecznikiem Metra, z policją stanową Nevady, z sanitariuszami karetki, ze strażakami, z lekarzami, pielęgniarkami, z urzędnikami Uniwersyteckiego Centrum Medycznego, z Kornerem Hrabstwa Clark i jego współpracownikami oraz z fotografami i reporterami...

Chory_Pastor

I z Chuckiem Norrisem (czy jak to się pisze), w każdym bądź razie zgadzam się z tobą. ps Gdzieś to już czytałam

mcbwhitee

Gdybyście mieli tyle kasy co on, to też byście mogli sobie pozwolić na takie coś. A co do glin-im to było na rękę, że 2pac chciał odejść. Mniej problemów i w ogóle.

Thug4Life

Chyba jesteś chory. Żadne kwoty nie przełamią bariery w postaci tylu osób...

rudyxp

Ok już ci odpowiadam Pastor z drogówką i tymi na rowerach i nikim od drogi nie musiał współpracować bo czemu? Przecież po strzelaninie Sudge odwiózł Paca do szpitala sam! odrazu nie czakając na policje ani na karatke! Z wydziałem zabójstw? Nie bo był w stanie krytycznym i nie składał zeznań! (ściema ofc) po co niby z laborantami? Lekarz (2 bo wiecej nie uczestniczy w operacjach) podstawili, to samo z pielęgniarkami, dlatego włąsnie pojechali do tego dalszego szpitala bo oni tam byli podstawieni :)! Reporterów poprostu nie wpuszczali. I z kim jescze to chciałeś? Zaraz mi powiesz że z robotnikami pracującymi pod szpitalem? Prosze cie :) Połowa z tych co wymieniłeś to nawet jak by go naprawde postrzelili nie brała w tym udziału.

rudyxp

A co do kasy to:
Zdziwił byś się ;) Uwierz mi, że sam byś się dał przekupić :)!

jarassek

On za pierwszą płytę(2pacalypse now) dostał 90 mln dolarów. Wyobraź sobie, że to była płyta, która odniosła najmniejszy sukces("zaledwie" złota) Ile więc mógł zarobić za 9-krotną platynę All Eyez On Me?

Thug4Life

810 mln dolarów :) Aczkolwiek przynajmniej połowa poszła do wytwórni (DR) A reszta mogła pójść do Pac'a nie liczyc oczywiscie Striccly For My Niggaz (Platyna) Thug Life (złoto) Me Against The World (2 x Platyna) mówie tu tylko o płytach wydanych przed całą sytuacją. A potem jescze zarobił ponad raz tyle. Aha no i policzmy kase za koncerty i filmy w których zagrał (6 filmów)

jarassek

błąd obecnie All eyez on me zarobiła około 1,6 miliarda lecz większość poszła do wytwórni, + podatek, teledyski, promocja, featuringi, itp. Więc kilka milionów by Pac dostał ale napewno by mu starczyło na przekupienie