Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

ale bandzior był i jak bandzior umarł(słuchajcie progresorów rapu, oni się liczą!!!!!!!!!)

nie był bandziorem tylko gangsta raperem a to różnica

Eminem11_2

Ale różnica! :)
Jak był w kryminale (a z tego co słyszałem był) to był bandziorem. proste :)

Kain

Bardzo duża różnica. Przecież g-rap to w paru słowach to "gangi, rap, spluwy". Np. taki EminEm ma dużo tekstów w stylu: "Wejdę do twojego mieszkania, skuję ci mordę i bendę patrzał jak zdychasz." I co, po takim tekście też go za bandziora uznasz?? Przecież to w większości wymyślone historie.

Eminem11_2

Tak ale (z tego co mi wiadomo) 2Pac był w kryminale, a to że był "g-raperem" nie znaczy że nie był bandziorem

Kain

A wiesz za co był w kryminale, cwaniaczku? Za "nieostrożne przechodzenie przez jezdne" i-teoretycznie-nadużycie seksualne. Bo chodziło o dotykanie pośladków. O ile ta prostytutka w ogóle mówiła prawdę.

Thug4Life

Raczej ona nie mówiła prawdy :):):):):):).

PATOLOGIA458

Dokładnie :):):):):)

Kain

Zbrodnia to zbrodnia nie ma co kwestionować. Nie licze już częstych pobić.

piter_sobiecki

Był świetnym raperem, młodym zdolnym aktorem ale także ulicznym gangsta. Wprawdzie nie mordował, ale pobicia, grożenie bronią, za młodu jescze dilerka. Troche tego było, ale w ich świecie nie dało się żyć inaczej nie "in ghetto"

jarassek

Dla mnie, gdyby nie jego szybka śmierć byłby równie dobrym aktorem co raperem. Znaczy się, on już był dobry, ale nie grał w zbyt wielu filmach. Talent aktorski jednak miał.