Ty Pennington

Gary Tygert Burton Pennington

8,1
72 oceny występów osoby
powrót do forum osoby Ty Pennington

Ja bym powiedziała, że dla chcącego... albo może dla chcącej nic trudnego ;) O ile znam sie na matematyce, to Ty ma teraz ciut ponad 40 lat... Dla dziewczyny, która ma 20 to może dużo, ale z drugiej strony... Jeff Goldblum ma dziewczynę młodszą od niego o 28... lat! nie miesięcy.
Także wszystkie 18-stki mają jeszcze szanse :):):)

Jeśli chodzi o mnie to lubię tego gościa ale bez przesady. Co prawda przyjemnie byłoby na żywo usłyszeć jego "Och, yeah!" :)

veronica_7

sorry że te linki dwa razy wkleiłam pozdro dla wszystkich trzymajcie się :*

veronica_7

no fajne te linki .. tylko szoda z e zadnego nie moge otorzyc a jak juz sie otwiera to nie ma tam zadnego zdjecia. A niektore naprawde chcialabym zobaczyc ....

edzia_8

W FilmWebie coś jest nie tak no i nie rozszerza linków do tych stron i dlatego one nie działają :/ moze kiedyś zaczną działać... a jak nie to spróbuj je, Veronicap przesłać bez www. i http:// [] to pójdą i my też zobaczymy :):):)

kroliczyna

No niestety ja tez nic nie widziałam.. :( No, ale trudno.. moze kiedys uda sie je zobaczyc.. :*

edzia_8

Witam... a mnie też nic się nie wczytało jeśli o foty chodzi:/

Fretkaa

Hey... Chciałem wam przypomniec ze 1 wrzesnia oddajeci mi swoje projekty i przy okazji chcialem powiedziec ze co do Polsatu i puszczanego na niego Domu nie do poznania to on bedzie lecial tak jak dawniej w soboty o 14 i moze jeszcze w jakis dzien bedzie powtorka, trzeba sie na nowo przyzwyczaic, opowiadania sa w deche ale malo =], widze ze listy wyslane juz to tylko sie cieszyc ze robicie cos wiecej niz tylko piszecie ze jest cool, i tak trzymac moja ekipo i szanowni pozostali, potem jeszcze cos napisze tym czasem pamietajcie o tym ze jutro projekty macie oddac

Ty_Brick

Ja już swoje zdjecia oddalam a powiesc to nie wiem czy skoncze ale sie postaram

Ty_Brick

No a u mnie się zgodziłeś na przedłużenie ternimu przecież... bo serio (Kicek niech potwierdzi;)) - opowiadania (a w sumie to powieści, bo to to na opowiadanie za długie już jest;D) nie da się tak zrobić, że się siądzie i napisze. Ale spoko, został mi juz tylko jeden rozdział... może nawet wyrobię się do jutra:P
Pozdrox:)

Fretkaa

Ok tutaj są te linki bez www. i http
1. Ty w czarnej koszulce i23.photobucket.com/albums/b38 5/naniakala/other/ty_penningto n.jpg
2. Ty na hulajnodze zapworld.com/about/news/images /TY-PENNINGTON.jpg&imgrefurl=h ttp://www.zapworld.com/about/n ews/news_extrememakeoverZ3.asp &h=324&w=200&sz=79&hl=pl&start =7&tbnid=jk3G59ihRjvVMM:&tbnh= 118&tbnw=73&prev=/images%3Fq%3 Dty%2Bpennington%26svnum%3D10% 26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Df irefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:p l-PL:official%26sa%3DN
3. Ty ze sławnym megafonem uktvstyle.co.uk/images/standar dItem/L1/2752_L1.jpg&imgrefurl =http://www.uktvstyle.co.uk/in dex.cfm/uktvstyle/standardItem .index/aid/2752.shtml&h=190&w= 190&sz=18&hl=pl&start=8&tbnid= qblyvghVIA7wXM:&tbnh=103&tbnw= 103&prev=/images%3Fq%3Dty%2Bpe nnington%26svnum%3D10%26hl%3Dp l%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a %26rls%3Dorg.mozilla:pl-PL:off icial%26sa%3DN
4. Ty z Tanya McQueen i.cnn.net/cnn/2002/SHOWBIZ/TV/ 07/16/trading.spaces/vert.ty.t lc.jpg
5. Ty z Randym Travisem .worddistribution.com/_news/ne ws_234.jpg
6. Ty /static.flickr.com/5/6531574_9 ea591b9ac_m.jpg
7. Ty na rozdaniu Emmy awards2004 us.movies1.yimg.com/movies.yah oo.com/images/hv/photo/tv_pix/ emmys/emmy_awards_2004_photos/ _group_photos/jimmy_kimmel9.jp g

może teraz zobaczycie zdjęcia Ty'a mam taką nadzieję

veronica_7

Ja te linki co wczoraj podałam otwieram bez problemu i to z FILMWEB'U. nie wiem dlaczego u was nie chodzą!!! pozdro for all!!!

veronica_7

Hej Wszytkim! :)
Ja ciągle zastanawiam się co napisać w liście do Ty'a.... niby wiem co pisać ale jak przychodzi co do czego.... to już sama nie wiem...;P
Jeśli moge spytać- to co wy napisałyście w swoich listach? Wiem te pytania są głupie...
W każdym razie jeszcze sie zastanowie, może poprostu 'wyleje' swoje uczucia na papier ;P
Czy i wy macie coś takiego, że o ile tylko pomyślicie o Ty'u, jego ekipie , o tym wszystkim co oni robią, a nawet o tym że my też chcemy zrobić polski EMHE, to macie taki ogromny przypływ energi że moglibyście góry przenosić? A te domy to najchętniej od razu byście budowali? Ja mam tak co rano ;P Może jestem jakąś wariatką, nie wiem...
Ok, kończe już, aha podajcie adres Waszego bloga, i tak apropo, jak będzie potrzebna jakaś pomoc to chętnie chciałabym pomóc :)
Pozdrawiam
Elly

Elly_3

Elly - ja czuję zupełnie takiego samego powera, to normalne po EMHE;) a listu jeszcze nie napisałam... coś się wymyśli;)

Elly_3

Hej!
Ja napisałam jeden list, ale go podarłam. Wie, że w tym co teraz pisze będzie pełno błędów, bo z moją angielską ortografią jest kiepso. Ja pisze ogólnie o programie. jakie uczucia we mnie wzbudza, jak bardzo go uwielbia. Pisze tez o tym jak bardzo uwielbiam Ty'a i jak bardzo chciałabym się z nim spotkac. Napisze krótką historię mojego zycia. Oczywiście podam mojego maila. Ciciałabym też wyrazić jak bardzo zalezy mi na tym zdjeciu i autografie.
No i to by chyba było na tyle. Ah napisze jeszcze troszke o sobie.
Myślę czy by mu nie przesłać mojego zdjecia... Może coś jeszcze napisze.

Mam pytanie . Bo ja np. jak pisze jakiś list po angielsku to najpierw pisze go sobie w całości po polsku, a Wy? Jak robicie?

Pozdrawiam
Kicek

T_Bag

Kurcze tak naprawdę to ja nie wiem co napisac! Co pisze zdanie to je kreśle.
Oczekuję pomocy z niebios....

wikta

http://www.noceilingfans.com/typics.html [www.noceilingfans.com/t...] - fajne fotki Ty'a;)
a jeśli chodzi o list to... ja jeszcze piszę od razu po angielsku ale nie wiem co mu napiszę... jeszcze nie zaczynałam;)

Fretkaa

Ja jak piszę list, to po Angielsku tak bez zastanowienia, później poprawiam błędy i wyszukuje w słowniku niektórych słów, których nie wiedziałam jak są po angielsku i później przepisuję na czysto :)

Ale nie wiem, co mu napisać, bo ostatnio pisałam na e-maila to mu napisałam o tym, że EMHE zmienia wszystkich ludzi, a nie tylko rodziny i że tutaj też chcą pomagać.
A raczej nie wyślę drugi raz tego samego...

Może napiszę o nas ;) O naszej chęci pomagania, o naszych planach... o Polskim EMHE. Kto wie? Może wspólny wyjazd do Ameryki w poszukiwaniu Ty'a Penningtona i reszty projektantów nie będzie potrzebny, bo oni odwiedzą nas ;) Chociaż to byłby cud... ale ja wierzę w cuda.

Pozdrawiam!

kroliczyna

(Działają już linki, które Veronicap wstawiła na str.7)
Super zdjęcia :D

użytkownik usunięty
Fretkaa

Hello all:)

Oo, co ja widzę, adres Ty'a... No proszę. Ten tego... Ale co do tych znaczków zwrotnych - to muszą być znaczki amerykańskie? Nie będzie problemu z załatwieniem tego na naszej kochanej Poczcie Polskiej? No i - czy orientujecie się już może ile ubędzie z kieszeni po takim szaleństwie...? o_O
[wybaczcie te pytania, ale nigdy nie słałam listu z prośbą o autograf za ocean - jedynie u nas, po Europie... pisałam mojej siostrze listy do skoczków narciarskich - przychodziły odpowiedzi nawet bez znaczków zwrotnych].

A jeszcze co do adresów;) - szukałam sobie ostatnio w necie zdjęć z EMHE i przypadkiem weszłam na tą stronę.
http://www.privateeye.com/Search [www.privateeye.com/Sear...]
To jest jakaś amerykańska baza danych z danymi teleadresowymi. Dostęp jest niestety płatny [minimum 10 $]. Wpisałam z ciekawości kilka nazwisk i jakieś dane wyskakują. Wyglądają na wiarygodne;) (miałyśmy z siostrą niezły ubaw z tego, ale tej historii oszczędzę). Tak więc gdyby ktos miał za dużo pieniędzy może spróbować zdobyć adresy reszty projektantów;) (ha! kiedyś na pewno spróbuję:P)

1 września... Już. Masakra. Koniec EMHE, początek szkoły (klasa maturalna). Ale będzie dobrze. Musi być.

P.S. (yupi) Czy dobrze zauważyłam, że przybył jakiś fan/fanka Michaela?:D

P.S.S. Jeszcze słówko co do Michaela...^^ Paige - wspomniałaś, że Paige i Michael mają się "ku sobie". Wg mnie, są raczej TYLKO baaardzo dobrymi przyjaciółmi, bo Michael otwarcie przyznał się do tego że jest gejem. Choć w sumie... Może i można odnieść takie wrażenie, w końcu widać, że Mike to towarzyski i otwarty facet. Może i kobiety się ku niemu mają... hehe:) Zresztą... nie "może" tylko "na pewno"...;) (a tak z czystej ciekawości... - po czym tak stwierdziłaś?:))

P.S.S.S. Fretko, nie mogę doczekać się opowiadania...;)

O, Neo przyszła!;D Co do opowiadanie - jestem już baaardzo blisko końca, może nawet dziś jeśli się sprężę to wkleję:) ale uprzedzam to będzie strasznie dużo czytania - jak na razie, o ile dobrze pamiętam to mam coś koło 65 stron, a jeszcze nie skończyłam;) Kiedyś napisałam - zamęczę was tymi opowiadaniami;D
W sprawie listu - jeśli nie macie nic przeciewko - też wspomnę Ty'owi o naszym polskim EMHE... no i że czekamy na jego wizytę;) im nas więcej o tym napisze tym lepiej - facet zrozumie, że to prawda:)
Ech, jak to Neo miło zauwazyła - początek szkoły... [No ale nie koniec EMHE, Boże broń!;D] Będziemy może trochę rzadziej gadać na forum, wklejać opowiadania, ale nie rozstaniemy się na dobre [;)] i to naważniejsze. Amen;)
No to ja wracam do pisania.
Pozdrox for all - Fretka:)

Fretkaa

O wow, a kiedy Michael się do tego przyznał?
Ja tak myślałam, bo jak skakałam po internecie to oni mają bardzo dużo wspólnych zdjęć.
Paige na rękach u Michaela
Paige rozmawia z Michaelem
Paige wtula się w Michaela...

Co do znaczków to już pisałam, że 3,20zł znaczek ;)

A co do tych adresów... dziwne, że jest coś takiego. Za pieniądze można zdobyć adres jakiejś sławnej osoby... to nie narusza prywatności? Ale w USA wszystko jest możliwe i chyba nic mnie już nie zdziwi.
Jakby był adres do Ty'a i do reszty projektantów to ja bym dała na to pieniądze. Wkońcu marzenia trzeba spełniać, nawet jeśli kosztują.

kroliczyna

Jako że ktoś powiedział, że jesteśmy pokoleniem JPII, mam parę cytatów, które, mam nadzieję, zmotywują was jeszcze bardziej do pracy.

"...niech was nie zadawala nic, co jest poniżej najwyższych ideałów! Nie dajcie się zniechęcić tym, którzy rozczarowani życiem nie słyszą głębszych i bardziej autentycznych pragnień serca..."

"...prawdziwa radość jest zwycięstwem, czymś, czego nie sposób osiągnąć bez długiej i trudnej walki."

"Nie pragnijcie życia, które by was nic nie kosztowało."

"Każdy z was, młodzi Przyjaciele, znajdzie w życiu jakieś swoje "Westerplatte". Jakiś wymiar zadań, które trzeba podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można "zdezerterować"."

""Ducha nie gaście" - to znaczy też nie pozwólcie się zniewolić różnym odmianom materializmu, który pomniejsza pole widzenia wartości - i człowieka samego też pomniejsza."

"Jesteśmy zatem wezwani do budowania przyszłości opartej na miłości do Boga i bliźniego. Do budowania "cywilizacji miłości". Dzisiaj potrzeba światu i Polsce ludzi mocnych sercem."

"Być człowiekiem sumienia to znaczy przede wszystkim w każdej sytuacji swojego sumienia słuchać i jego głosu w sobie nie zagłuszać, choć jest nieraz trudny i wymagający..."

JAN PAWEŁ II - papież Polak.

"Spóźnieni"
ciągle się
spóźniamy
rozżaleni
że inni
zabierają
szczęście
przed nami
a przecież
wystarczy
zrobić
pierwszy krok
wystarczy
ruszyć się
z miejsca

Łk9, 23-25

użytkownik usunięty
kroliczyna

W tej bazie mają jakiś adres Ty'a [właśnie ten z Venice, CA; jak zapłacisz to nawet telefon ci podadzą;P Też nie mam pojęcia jakie mają prawa do rozpowszechniania tego, nie zagłębiałam się dokładnie w tę stronę; no ale widać u nich się da. ].

A te zdjęcia Paige z Michaelem [chyba mówisz o tych na oficjalnej stronie Hemmis] też widziałam:) No ale, Michael, jak mówiłam jest gejem; pisze o tym nawet w notce biograficznej na wikipedii, ale ja dowiedziałam się z tego wywiadu:
http://notesfromhollywood.com/page.cfm?Sectionid=1&typeofsite=storydetail&ID=984 &storyset=yes [notesfromhollywood.com/...]
Lepszego dowodu chyba nie trzeba szukać. Poza tym [żeby już całkowicie wykluczyć, że coś łączy Michaela i Paige (argh, jestem okrutna xD)], Paige jest mężatką:) [o czym dowiedziałam się stąd: http://www.askmen.com/women/models_300/310c_paige_hemmis.html [www.askmen.com/women/mo...] ].

To tyle:)
Pozdrawiam!

No to będzie trzeba napisać list na ten adres, skoro już jest pewność, że jest prawidłowy :) A telefon... po co mi? Przecież go nawet w domu nie ma.

Jeśli chodzi o Paige i Michaela to wierzę :) Są po prostu bardzo zżyci!

Pozdrawiam!

kroliczyna

Fretka zdjęcia są naprawde cool!!! a co do tojego opowiadania to przeczytam je nawet gdyby mialo 1000 stron:) bo napewno będzie super!!! jak zresztą wszystkie Twoje
Wiecie co ja juz nawet mam do Ty'a list i tez napisałam, że wy stworzyliscie polskie EMHE!
A nie które z cytatów słyszałam... ale mogę je czytać i słuchać bez końca.. bo JPII był wspaniała osbobą! dobra kończe to bo nie wiem co powiedzieć (zatkało mnie poprostu jak prypomniałam soboe Papieża Polaka) buziole dal wszytskich!!!

veronica_7

Fretkaa marnujesz się!
Powinnaś wydać książkę i już zacząć zarabiać na marzenia.
Jestem pewna, że książka stanie się Bestsellerem!
A może odwiedzą Cię projektanci z EMHE? Tak jak tą Japonkę, która napisała książkę "Moja miłość do Ciebie - Tom Cruise" i aktor się z nią spotkał... ba. Nawet chciał z nią film nakręcić.

Veronicap, poinformuj nas, kiedy dostaniesz autograf :)

kroliczyna

OK na pewno to zrobię!!! a może Fretka by swoja książkę Ty'owi razem z listem wysłała!!!

veronica_7

Super pomysł! :) Tylko musiałaby sama na angielski przełożyć, a jakby wydała to by wydawnictwo przełożyło na angielski, wtedy mogłaby wysłać. No i jeszcze by zarobiła na tym wszystkim. Same korzyści. :)

A ja jeszcze dodam dwa zdjęcia :)
http://www.dailyceleb.com/production/index.php?view=event&eid=3162&startRow=24&e vent_type=charity&PHPSESSID=16c874e274f9d961617793a546e4caba [www.dailyceleb.com/prod...] na samym dole jest gitara zdobiona przez Ty'a... zresztą widać, bo jest na niej logo EMHE :)

http://i6.photobucket.com/albums/y224/sparkybaby1232/celebs/Tywithtoilet.gif [i6.photobucket.com/albu...] nie ma to jak dobra toaleta!

Pozdrawiam i trzymam kciuki za powieść Fretki i za rychłą odpowiedź na list Veronici :)

kroliczyna

Ok napewno to zrobię!!! a może Fretkaa by swoją książkę Ty'owi rzaem z listem wysała?

veronica_7

Oto co znalazłam przed chwila dwie karykatury Ty'a:
http://img.slate.com/media/1/123125/2110471/2111932/2114264/050309_TyPennington. jpg [img.slate.com/media/1/1...]
http://www.worth1000.com/entries/157500/157628QWYU_w.jpg [www.worth1000.com/entri...]

veronica_7

Hej!
Fretkaa ty naprawdę powinaś albo wydać książkę albo chociaż samemu ją przetłumaczyć i wysłać ją do Ty'a.
Szczrze mówiąc to ja też lubię pisać opowiadania, mam nawet własny blog z jednym opowiadaniem ;P Może te zacznę pisać coś o Ty'u... co o tym myślicie?
Aha, i pomysł żebyśmy wszyscy napisali do Ty'a że chcemy stworzyć Polski EMHE moim zdaniem jest super! Ja napewno mu to napisze :)
No dobra kończe już, i mam nadzieje że przez szkołe nie skończymy tu rozmawiać i nadal się motywowac :)
Pozdrawiam serdecznie
Elly

Elly_3

Przeraził mnie napis na gitarze Ty'a. ,,Rock Women". Co on może oznaczać? Wstrząsnąć kobietami? Zniszczyć kobiety?

T_Bag

Nie no Kicek, coooś Ty! :):):)
Ty ma po prostu taką odzywkę "Rock". Wszyscy jego fani są "Rock". Bynajmniej nie oznacza to, że chce ich wstrząsnąć ani zniszczyć. Nie oznacza też, że są skałami...
To po prostu taka Ty'owska odzywka i oznacza raczej, że ktoś jest wspaniały. ;)
Zobacz na jego stronę WWW zakładka SHOP. Tam wszyscy są Rock :)
Na autografach też składa podpis i "you rock!"

Pozdrawiam. Jesteście ROCK! :)

kroliczyna

Dzienx Paige:) Od dzis to moja nowa odzywka:)
I ROCK YOU!!

T_Bag

Fretkaa jeśli juz zdecydujesz się wysłać opowiadanie to ja z chęcia Ci pomogę w tłumaczeniu... przynamniej spróbuję!!!

Elly_3

Elly! podaj mi stronke Twojego bloga zchecią przeczytam to opowiadanie!!! ja mam zamiar napisać kolejne o Ty'u ale tym razem dłuższe przynajmniej jakieś 20 stron!!!

veronica_7

Ty projektuje prawie wszystko od zasłon i zastawy stołowej po łóżka i szafy! a jego meble są naprawdę urzekające!!!
Projekty Ty'a:
dywanik:
http://a.abc.com/primetime/xtremehome/images/sears/200x150/TyPenningtonStyle.jpg [a.abc.com/primetime/xtr...]
fiolki
http://akimages.crossmediaservices.com/dyn_li/200.0.88.0/content_sears_com/data/ product_images/024/61981/02461981000-dv.jpg [akimages.crossmediaserv...]
komplet poscieli:
http://content.sears.com/data/product_images/096/B0117/096B0117000-dlv.jpg [content.sears.com/data/...]
http://resource.cottoninc.com/_images/lsmimages/433-1.jpg [resource.cottoninc.com/...]
http://buzzville.typepad.com/photos/uncategorized/bedding.jpg [buzzville.typepad.com/p...]
zastawa
http://i13.ebayimg.com/05/i/06/ba/03/5d_2.JPG [i13.ebayimg.com/05/i/06...]
poduszki:
http://www.la-starz.com/files/2005_KCA_GiftRetreat/KCA05_Backstage_Creations_Sea rs_TyPillows_cLAStarz-com.jpg [www.la-starz.com/files/...]
jeśli chcecie zobaczyć więcej mebli i dodatków zaprojektowanych przez Ty'a wejdzcie na stronę Searsa www.sears.com i do wyszukiwarki wpiszcie Ty Pennington

veronica_7

Ty jest niesamowity. Ma świetne wyczucie zestawienia kolorów, projektuje super rzeczy, a z kawałka drewna potrafi zrobić stół.
Ja drugiej takiej osoby nie znam!

You're truly ROCK!!!

kroliczyna

Veronicap bardzo się cieszę że chciałabyś przeczytać moje opowiadnie ale muszę podkreślić że ono nie jest o Ty'u... to jest opowiadanie fantastyczne. Ale jeśli będziesz chciała to mogę ci podać adres. A co do opowiadań o Ty'u to spróbuje coś wymyślić i może za kilka dni opublikuje tu, na forum :)
Pozdrawiam i życze wszystkim miłego ostatniego, wakacyjnego weekendu! :)
Elly

kroliczyna

Veronicap bardzo się cieszę że chciałabyś przeczytać moje opowiadnie ale muszę podkreślić że ono nie jest o Ty'u... to jest opowiadanie fantastyczne. Ale jeśli będziesz chciała to mogę ci podać adres. A co do opowiadań o Ty'u to spróbuje coś wymyślić i może za kilka dni opublikuje tu, na forum :)
Pozdrawiam i życze wszystkim miłego ostatniego, wakacyjnego weekendu! :)
Elly

Elly_3

Elly mi to nie przeszkadza że ono nie jeste o Ty'u... ja uwielbiam czytać czytam prawie wszystko, oprócz tanich romansów:)

wikta

słuchajcie, a jak imię Ty brzmiałoby po polsku, bo za nic nie moge dojść :)

wikta

słuchajcie, a jak imię Ty brzmiałoby po polsku, bo za nic nie moge dojść :)

wikta

Witam wszystkich!:) Widzę, że trochę opuściłam się na forum [ech, człowiek nie może dzień, dwa od komputera odpocząć;D].
Przede wszystkim chcę podziękować Wam za wszystkie miłe słowa na temat mojego opowiadania - tudzież powieści;) Naprawdę, po takim...hmm..."wysiłku" to najlepsza nagroda.
Chciałabym Ty'owi wysłać to, ale... no cóż. Z angielskiego jestem dobra, ale nie aż tak. I tu nasuwa się podziękowanie dla... kurna, zapomniałam kto mi oferował pomoc! Sorry, ale ja dość roztrzepana jestem i skleroza lekka przy okazji. Veronica? Ellly?
W każdym razie wielkie dziex:*
Hehehe, niektórzy to mi wydanie w ogóle proponują! Pragnę przypomnieć, że jeszcze tego nie czytaliście - a nuż będzie to grafomaństwo i literacka klapa? Żebyście się potem za mnie nie wstydzili:D
Ale tak na poważnie to... chciałabym coś wydać. Bo nie piszę tylko o Ty'u, mój twardy dysk zapchany jest wieloma innymi powieściami czy opowiadaniami [które tymczasowo się kurzą, bo na razie pracuję tylko nad "Ty'em"]. A gdyby udało mi się wydać to... chyba byłabym w niebie. No, ale skończyłaby się wtedy słodka niepewność, poznalibyście moje imię i nazwisko;D
Żarty, żartami, a ja... wracam do pisania! Jesli o czymś zapomniałam to przypomnijcie mi - później dopiszę!
Pozdrowienia dla wszystkich - Fretka:)

Fretkaa

Witam wszystkich!
Przepraszam za zaległości na forum, ale wiecie...powieść i te sprawy.
Jestem tu właściwie, aby przekazać Wam co zauważyłam.
Jak wiecie 2.09.2006 w Polsce odbył się koncert Eltona Johna. Według mnie to swietny wykonawca, specyficzny i utalentowany. Ale chwila to nie o to miało chodzić.
Chciałam zauwazyć, że jest on kolega Prestona. Wyczytałam to bardzo dawno na necie.
I w związku z tym...
Chciałam powrócić do wzruszającej opowieści o Cassandrze, pamietacie ją?
Preston napisał tam bajeczkę. Dziewczynką miała być przedstawiona w postaci motyla. Skojarzyło mi sie to z tekstem Eltona:
Piosenka nosi tytuł ,,Somebody Saved My Life Tonight", a fragment który mnie zaciekawił brzmi:
,,Sweet freedom whispered in my ear
You're a butterfly,
And butterflys are free to fly,
Fly away, high away bye bye."

Jakieś powiązanie?
A tak pozatym co myślicie o Eltonie?

wikta

witam
przeczytałam wszystkie wypowiedzi i powiem że są bardzo różne i skrajne, ale naprawde ciekawe i widać prawdziwych zapaleńców i fanów Ty'a i ekipy

Zapraszam wszystkich zainteresownaych na forum o Ty'u i Projektantach, które stworzyła Rebell. Jest naprawdę fajne! Umieszczamy foty, piszemy ciekawostki, komentujemy wszystko i wszystkich i jest czasem bardzo zabawnie. Zapraszam do pisania:-)

Strona forum to:
http://www.typennington.forumer.pl [www.typennington.forume...]

Jak się nie otworzy bezosrednio to wklejcie do przeglądarki.
Czasami pada też serwer więc proszę się zbyt szybko nie zniechęcać

Pozdrawiam i do napisania

LilyRain

Preston i Elton John? Jeszcze się okaże, że prócz Michaela jeszcze Preston ma inną orientację...
A jeśli chodzi o Eltona to lubię jego muzykę ;) Zagrał nawet w którymś z odcinków EMHE. Mam nadzieje, że go w tym roku zobaczymy :)

A mnie zaraziła twórczość EMHE, przytachałam z działki taboret i będę go malować w kawiatki xD

Aha, może byśmy wreszcie jakieś swoje logo stworzyli? Polskiego EMHE ;)

kroliczyna

No, nawet jego muzykę lubię, czemu nie (chociaż nie najbardziej;).
Hehehe Paige, życzę powodzenia w projektowaniu taboretu... wyrobisz się w tydzień??;D
Pozdro

Fretkaa

Czesc jestem tu nowa jak widac :) Takze chcialabym dolaczyc sie do waszego polskiego klubu EMHE :D Naprawde uwielbiam ten program Ty"a i cala ekipe :) Chcialabym tez pomagac ludziom tak jak wielu z was .Wiem ze pisze dopiero tak pozno juz rok szkolny sie zaczal :( ale od niedawna natrafilam na ta stronke a zanim przeczytalam wasze wszytskie wypowaiedzi (jest tego sporo :P) to troche mi zeszlo . Nie mowiac juz o opowiadaniach i linkach :P :P Te opowiadania sa naprawde swietne :D :P

Pozdrawiam :)

Fretkaa

Czesc jestem tu nowa jak widac :) Takze chcialabym dolaczyc sie do waszego polskiego klubu EMHE :D Naprawde uwielbiam ten program Ty"a i cala ekipe :) Chcialabym tez pomagac ludziom tak jak wielu z was .Wiem ze pisze dopiero tak pozno juz rok szkolny sie zaczal :( ale od niedawna natrafilam na ta stronke a zanim przeczytalam wasze wszytskie wypowaiedzi (jest tego sporo :P) to troche mi zeszlo . Nie mowiac juz o opowiadaniach i linkach :P :P Te opowiadania sa naprawde swietne :D :P

Pozdrawiam :)

Emma_8

Paige mi nie chodziło o to, że Preston jest taki jak Michael. Poprostu on i Elton sa przyjaciółmi jak np. Paul i Ty. Więc jeśli wprowadzilam w bląd to big sory