Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Ten koleś jest naprawde, aż tak złym reżyserem?

użytkownik usunięty
Kryychaa

Uwierz mi na słowo - jest:). Według mnie jest nawet gorszy...

Krycha my poprostu go nie doceniamy ! a tak naprawde to trzeba go zabic

Krycha my poprostu go nie doceniamy ! a tak naprawde to trzeba go zabic

Klocek

NIE! Tylko nie to... Nie wypada mówić źle o zmarłym.;-)

_Ja_

Czyli teraz wiem zeby jego filmy omijać z daleka. Dobrze ze zadnego nie ogladalem.

Kryychaa

jesli nie ogladales zadnego jego filmu, a jestes osoba wierzaca to sie ciesz bo masz jeszcze powody by wierzyc :D co innego jak bys obejrzal jaka kolwiek produkcje pseudorezysera :D wtedy bys stwierdzil ze swiat jest zly brzydki a to czego uczyli cie rodzice od najmlotszych lat to stek bzdur :D

83nd1n6_Un17

Może się jednak skusze i oglądne jedno z tych "arcydzieł". Lecą jego filmy w tv?

Kryychaa

Krycha on nie jest zły. On jest do tego stopnia chujowy, że pisząc o nim że jest chujowy, ubliżam tym naprawdę chujowym.

Kryychaa

1.52 co daje my pozycje na top świat: 462 :) tzn, ze jest lepszy od was wszystkich :P

użytkownik usunięty
Kryychaa

on nie jest aż tak zły. on jest jeszcze gorszy

Kryychaa

ciekawe, czy ktoś ma jeszcze niższą ocenę od niego??;>

Kryychaa

"Ten koleś jest naprawde, aż tak złym reżyserem?" Odp. Tak. Uzasadnienie: Zanim zabrał się za film był bokserem, obejżyj jakikolwiek jego film a się przekonasz co do "talentu" tego pana.
Podsumowanie kumpla: "Wyobraź sobie ,że filmy zacznie kręcić Gołota".

Sheemon

Eeee tam, Gołota to przecież wrażliwy twardziel i z pewnością zawarł by w swoich obrazach tą metafizyczną głębię i tęsknotę za zrozumieniem świata. Tego właśnie brakuje w obrazach Uwe Bolla, co nie zmienia faktu, iż z niecierpliwością czekam na jego najnowszy film - Postal. :)