fellini, antonini, kieślowski, kubrick, lynch, wells - chowajcie się słabiaki, Uwe Boll to mistrz. Poczekajcie aż nakręci coś z Ballackiem! Oscary się posypią!
Oczywiście z Ballackiem i Podolskim to musi być film o Tsubasie.
Ale jak nam wiadomo owy bol ;] lubi krwawe filmy tak więc żeby nie było za spokojnie film będzie zatytułowany"Captain Tsubasa vs Zombie/Uwe Boll(do wyboru,w zasadzie nie ma różnicy pomiędzy zomie a Uwe...w każdym bądź razie łatwo pomylić ;}
Niedługo do kin wejdzie ekranizacja Crysisa. W głównych rolach: Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme, Jackie Chan, Dolph Lundgren, Chuck Norris i duch Bruc'a Lee. A mistrz Uwe zagra tam rolę... przemytnika nabitego na pal :D
Film oczywiście był by gniotem ale... Chyba bym se na komórkę nagrał scene palowania lub kadr na jego nabite zwłoki... Po prostu przy ciężkich dniach poprawiał bym se humor.
zgadzam się to mistrz. trzeba umieć kręcić takie gnioty. on ma talent do spaprania wszystkich filmów.
a ekranizacja cysisa w ww aktorami i w rżyseri uwe była by arcydziełem kina komediowego.
Nie wyrobie, ci co są bystrzy to się kapnęli, że to sarkazm(prowokacja). Bo nie chcę was martwic ale Ballack to piłkarz. Gośc nieźle wszystkich wkręcił xD
Ja proponuję dać Bollowi złotego skunksa z Wąchocka na początek w ramach letniego przeglądu produkcji dla dzieci do lat 3.
Kto finansuje te jego dzieła? Chciałbym się dołączyć :-P
Ja postanowiłem, że poinformuje maestra o możliwości nakręcenia kolejnych części Haj Skull Musikal. Ciekawe czy spieprzy coś czego już bardziej się spieprzyć nie da.
Taka też jest prawda, choćby Uwe zrobił przyzwoity film, to i tak będą wszyscy po nim jechać. A jak taki Lynch zrobi bubla (np. "Inland Emipre"), to i tak wszędzie same 'ochy i achy' i doszukiwanie się nie wiadomo czego w takowej produkcji...
Być może za X lat ludzie będą się zachwycać "twórczością" Uwe Boll'a -> często wielcy/wybitni ludzie nie znajdują zrozumienia w swoich czasach ;)
Uwe nie jest taki zły. Podobno (podobno, bo nie widziałem) Stoic i Tunnel Rats są bardzo dobre. Uwe zły nie jest, ale graczom nie podoba się jego podejście do gier np. zmienianie fabuły w Dungeon Siege, BloodRayne i Alone in the Dark. Natomiast ekranizacja niesławnego Postala była udana, co potwierdzają i krytycy, i widzowie.