Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Hej a może niech facet nakręci Tetrisa nawet 3D, może tego by nieschrzanił. Na szczęście niedotknął się jeszcze do gier które ja lubię ufff...
Ale do aktora i aktorki się dotknął i za to bym go zaje...

Mateo_SF

Spoko:-) jeszcze trochę i Boll zekranizuje trylogię sapera i elastomanię:-))) Jeżeli te filmy odniosą sukces to zekranizuje ,,Internetowa gra Warcaby".:)))))

Mateo_SF

Jak dla mnie to Uwe powinien zekranizować tą grę http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_13961.php Jestem bardzo ciekawa, jak wyglądałby gniot na jej podstawie w jego wykonaniu :>

Gladka

Był by to erotyczny film wojenny z rozbudowanymi wątkami psychologicznymi. Krety zabójcy atakowały by w nim naszą planetę za pomocą worków do ziemniaków, oraz kradnąc bezbronnym mieszkańcom baterie z pilota od telewizora. Wtedy pojawił by się nasz główny bohater filmu czyli Heroiczna małpa z zbiornikiem atomowym na plechach. Pokonała by kety zgwałciła ich księżniczkę a na końcu zmasakrowała mieszkańców ziemi. Jak spostrzegawczy czytelnik śmiał zauważyć jego ekranizacja już tradycyjnie nie miała by wiele wspólnego z grą.

magister1

Gdzie tam. pan Uwe powinien nakręcic pasjansa. Według mnie byłby to horror romantyczny z wątkiem kryminalnym. Pozdrawiam anty-fanów jego twórczości :)

Iranzilla

heheheee... dobre, dobre... mógłby jeszcze nakręcić arkanoid...

atique

A to by była inwazja kosmitów na układ gwiazd, a obrońca ludzkości wyrżnął by ich w pięn za pomocą scyzoryka i procy.