Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Który z filmów Uwe Bolla uważacie za najgorszy?

użytkownik usunięty
KYRTAPS

Waham się pomiędzy "Alone in the Dark" a "Bloodrayne". Chyba jednak ten pierwszy bo o ile ze scenariusza gry "Bloodrayne" to i Cohenowie nic by nie wycisnęli, to w przypadku "Alone in the Dark" wszystko miał podane na tacy :)

"dungeon siege: w imię króla" (...) mając do dyspozycji takich aktorów jak Liotta, Statham, Reynolds i wielu wielu innych i taki budżet spieprzył sprawe koncertowo... zreszta jak wszystko czego się dotknie... Sam się finansuje więc koło się zatacza. Podpisuje sie pod petycja żeby już nic więcej nie nakręcał a producenckie pieniązki przekazał komuś zdolnemu

akurat co do Bloodrayne to scenariusz nie miał w zasadzie nic wspólnego z fabułą gry, ale już w Blodrayne2 to już przeszedł sam siebie i to jest najgorszy jego film jaki pamiętam, mówicie alone in the dark hmm obejrzałem to jakiś czas temu i nic nie pamiętam :D a co do Dungeon Siege to nie wiem jak przy takiej obsadzie można spartolić, nawet jak widać aktorom nie chciało się grać a że się zgodzili też mnie dziwi.

KYRTAPS

alone in the dark jest najgorsze z najgorszych :D

KYRTAPS

Spośród całego tego ścierwa wybieram Alone in the Dark- tragedia nad wszystkie tragedie

KYRTAPS

ALONE IN THE DARK... Po ogladnieciu tego filmu wpadlem w depresje i chcialem zabic Boll`a... To najgorszy film jaki ogladalem, ogladalem ich wiele...

KYRTAPS

Zdecydowanie "Dom śmierci"
Jednym słowem mogę podsumować ten film....Buehehehehheeeeeeeeeeeeee

math1as

Ja widziałem bodajże jego dwa filmy jedynie, więc postawię ba Bloodrayne, ale przypuszczam, że są gorsze ;) Podziwiam tego człowieka za zawziętość, widziałem zwiastun "Tunnel Rats" i to wygląda już na mocne 2/10, więc widać, że chłopak się uczy i za jakieś 20 lat może nakręci jakiś przyzwoity film, a sądząc po tym, że kręci trzy filmy rocznie, to czeka go jeszcze sporo pracy :D

Albertino

Aż się zlękłam jak zobaczyłam jego średnią..xD Nie znam go, kim on jest?

Albertino

Ze wszystkich produkcji tego pana obejrzałam tylko Bloodrayne i Dom śmierci. Nie polecam żadnego z nich a zwłaszcza Domu śmierci to chyba najgorszy film jaki kiedykolwiek widziałam. Od tego czasu mam nauczkę aby trzymać się z daleka od "dzieł" Boll'a. Tragedia, nie wiem czy on ma taki styl, że lubi tworzyć takie gówna czy jest po prostu totalnym beztalenciem...?

KYRTAPS

Wszystkie jego filmy są po prostu tragiczne!