Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Tak kretynie, do ciebie mówię. Ten Jessie/Hartman czy jak się tam nazywasz. Widziałem że chwalisz Niemców. Że byli potężni bo może i nie zdobyli świata, ale w nieco ponad miesiąc pokonali Polskę. I co, jesteś palancie z tego cholernie dumny, prawda? Podoba ci się to że rozwalili Warszawę która była wtedy jednym z najpiękniejszych miast świata i ogólnie prawie wszystkie nasze zabytki. Teraz temu zaprzeczają, ale wtedy byli zadowoleni że Hitler miażdzy inne narody i morduje ludzi. Mówiłeś że szybko pokonali Polskę. A kto do cholery we wrześniu 1939 roku, nas zaatakował!? Sami niemcy? Czy może ktoś im pomógł ze Wschodu? Pewnie jeszcze chwalisz rusków za to że zamordowali w Katyniu ponad 14 000 naszych oficerów. I jeszcze coś na olśnienie, faszysto. Tak się składa że twoi ulubieńcy z III Rzeszy wcale nie pokonali Polski. Jedyne co zrobili to zajeli nasz teren. Polska armia i partyzantka istniały nadal i aż do końca wojny walczyli z Niemcami. Ale z takimi zwolennikami sukcesów III Rzeszy jak ty, szkoda gadać. Nie wiem gdzie tacy jak ty się rodzą :/ Powiedziałbym ci jeszcze parę słów, ale szkoda gadać :/ Wracaj do swojej dziewczyny- Eric'i Steibach.

United_

Ja też nie lubie neonazioli,banda idiotów! Tylko nie wiem jak ten temat ma sie do wujka Uwego?

RedKoona

Do wujka Uwego ten temat ma się nijak, ale napisałem tutaj, bo ten mega kretyn (Jessie) o którym mowa w temacie gdzieś tutaj odpowiedział na jakiś temat, a jego odpowiedź wyraźnie wskazywała że jest dumny z uczynków III Rzeszy. Tamten temat...chyba coś tam było o tym że Niemcy przegrały I i II Wojnę światową, a Hans von Jessie odpowiedział: Kretyn! Może i nie zdobyli całego świata ale w nieco ponad miesiąc pokonali Polskę. Powiedziałbym jeszcze mu wszystko co o nim sądzę, ale by po chwili zablokowali post.

United_

Oki,dobrze że chociaz w takiej formie mozna walczyć z tymi przychlastami .Naczytali sie tacy Mein Kampf (i to z obrazkami żeby było łatwiej,naoglądali kronik ze zlotów NSDAP i coś się w główkach poprzestawiało....
Pzdr!