Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Nadszedł czas, abyśmy my-Gracze! zniszczyli Bolla raz na zawsze! Co prawda on nie zekranizował gier które są mi najbliższe(Gothic, Dead Rising i Thief) ale fani House of the Dead, Alone in the Dark i BloodRayne na pewno zostali przez niego mocno skrzywdzeni. Nie chodźmy do kina na żaden jego film! Niszczmy mu opinię na każdej stronie ile wlezie! Wszystkie jego filmu umieszczajmy na samym początku listy najgorszych filmów wszechczasów i dajmy mu ksywkę ,,Remake Eda Wooda?. Niech ten szwab nauczy się że gdy ekranizuje się grę, to NIE wolno zmieniać jej fabuły. Niech gracze którzy znają niemiecki wieszają na nim psy na jego własnej stronie! Potępiajmy również twórców gier, którzy dają mu swoje prawa. Boll już jest zmęczony. Mówił niedawno że planuje zakończyć ekranizacje gier, bo ma dość krytyków. Postarajmy się żeby tak się stało. Każdy kto stanie po jego stronie zostanie potraktowany jak zdrajca własnej ojczyzny! Zero litości dla tego szwaba!! Pojednajmy się, zanim on zekranizuje grę, która wam jest szczególnie bliska. Świat Pecetowców i konsolowców potrzebuje was! Postarajmy się a Boll zostanie zniszczony!!

peter5_14

Podpisuję się rękami i nogami. Do boju! Oblamy tego tyrana raz na zawsze! Za to, że ośmieszyłeś Rayne w oczach całego świata, poprzysięgam na tobie zemstę! ;)

kasta_2

niech tylko nie dotyka Warcrafta!!!! WARA!

użytkownik usunięty
kasta_2

hehe, ale są znane wszystkim gry, których na bank nie zekranizuje. chodźby, RAYMAN, SAN ANDREAS (co by to było, gdyby powstał film GrandTheftAuto, i jeszcze on byłby reżyserem, pewnie zabiłbym dziada ;D), BROTHERS IN ARMS, PLAYBOY: THE MANSION :> i kupa, kupa innych x]]

peter5_14

Dołączam się również !!! Mam nadzieję, że nigdy mu nie przyjdzie do głowy ruszyć serii Heroes of Might and Magic :P
Całe szczęście, że nie on się zabrał za ekranizację Silent Hilla (Christophe Gans powinien być dla niego przykładem!), bo jakby to zrobił to bym go dorwał!!!

Uwe Boll strzeż się!!! Nie wyobrażasz sobie nawet jaką siłą dysponują fani gier!!! (przydało by się tłumaczenie na niemiecki :P)

vampiro

ja również dolanczam sie do was panowie, mam dosyc tego jak ten ch... panoszy sie i zmienia cokolwiek mu sie podoba w ekranizacjach naszych ulubionych gier dziwie sie ze nie dostal zlotej maliny. Z kolei dzisiaj patrze na jego stronie bollbashers.com gdzie pisze ze zostal uhonorowany przez swoja ojczyzne za bycie najlepszym producentem filmowym ich kraju!!
No kur... ręce odpadają ,życze mu żeby jako karę boską dostał oglądanie swoich zjebanych filmów przy akompaniamencie muzyki paris hilton

Gen_Cietrzezwiew

Nie rozumiem o co wam chodzi. Jak coś mi się nie podoba to tego nie oglądam.

Hyde911

Zastanawia mnie tylko, kto mu daje kasę na te jego "filmy"??

Hyde911

Ja ci powiem o co chodzi. Jakby on robił jakieś tam swoje filmidła o czymkolwiek to miałbym go w dupie. Ale on się bierze za ekranizacje gier. Jeżeli ma się sentyment do jakiejś gierki przez to że fajnie się w nią pykało, miała wciągającą fabułę i wogóle spędziło się nad nią parę dobrych godzinek z życia i nagle pojawia się film, który na twoich oczach gwałci analnie twoją ulubioną produkcję to można z wrażenia połknąć język... Nie dość że dochodzi ci kilka nowych wrzodów przez to że film jest gówniany, to jeszcze licencja na daną grę zostaje zmarnowana i możesz już zapomnieć że zobaczysz dobrą ekranizację tej produkcji. Zostaje tylko film uwe bolla i smak gówna na języku.

Travis

Travis. Jesteś pewny tego że można licencje gry wykupić tylko raz? bo naszły mnie słuchy że to gówno wykupiło licencje na Gothica!!! tylko nie to !!!!!!
niech ja go tylko dorwę

piter141991

Wiesz ja się na tym nie znam ale czy widziałeś kiedyś żeby wyszły dwa filmy dwóch różnych reżyserów na podstawie jednej gry? Nie mówię tu o sequelach. Więc przykro mi to stwierdzić ale Gothic jest w poważnych opałach... :(

użytkownik usunięty
peter5_14

ZAPIERDZIELIĆ DZIADA!!! TE JEGO FILMY TO KURNA IDIOTYZM ZABIĆ MENDE!!! BOLL DO PIACHU!!!

peter5_14

Jak mawiała Panna Młoda- "I'm gonna kill Boll" eee czy jakoś tak :)

Grifter

Mówiła dokładnie: "I'm gonna kill Bill" ;) w Kill Billu :>
A co do psucia mu opinii na stronach, to postaram się włączyć do dyskusji o nim na stronkach niemieckich^^, może nawet udam się jak troll? ;)

freepick

Oczywiście, że tak. Jak mógłbym nie znać twórczości Tarantino. Parafrazowałem tylko jej słowa...
PS. Ja proponuję odnośnie pana Bolla zrzutkę na bilet dla niego w jedną stronę na słońce. Choć z drugiej strony może nie, bo jeszcze nam zgaśnie po kontakcie z tym partaczem...

użytkownik usunięty
peter5_14

Wiesz, Peter, jesteś podły. Jak możesz tak chamsko obrażac Eda Wooda? Skandal, doprawdy!

Racja. To było chamskie z mojej strony żeby Ed'a porównywać do tego palanta. To się więcej nie powtórzy ;)

peter5_14

Mam w chacie snajperke jeśli chcecie moge go zdjąĆ oczywiśie za drobną opłatą hehehe.

peter5_14

Uwe masz wiperdol lamusie DOPADNE CIĘ!!!!!

peter5_14

a tak na marginesie co on na tym zdjęciu taki na japie czerwony??

peter5_14

hahaha i dobrze wam tak ze wziol sie za gothica :D przynajmniej nie jestem bede jedyna osoba zniesmaczona niszczeniem klimatu jednej z moich ulubionych gier czyli dungeon siege :D. az zal mi tego czlowieka

kiedys w jednej gazecie komputerowej nawet czytalem iz dungeon wg jego ma byc porownywalny do lotr ^^. ja osobiscie juz to widze wielkie walki w ktorych na bohatera scieka krew hektolitrami podczas walki, a pod koniec wyglada jak by byl ubrany w ciuszki prosto z pralni i po prysznicu ^^ tak jak to bylo w przypadku alone in the dark (tyle ze tu chodzi o kurz a nie o krew) gdzie po ucieczce i wysadzeniu tunelu ludzie sie swiecili jak psu jajca :D

83nd1n6_Un17

słyszałem, że podobno następna gra jaką chce zekranizować ma być Tetris...
;P

zibciu

Źle słyszałeś. Następne mają być kulki...;]

Crazy_3

A gówno, bo Chińczyk. Uwe stwierdził, że może mu pójdzie lepiej z planszówkami.

peter5_14

Za jaja go powiesić, tego Uwe Bóla w Tyłku!!!!!!!!!

Bloody_Hell

A jak ruszy PREYa, czy Half-Life'a - ZABIJĘ!!!!!!!!!!!!

peter5_14

Ja do niego wyślę list z pogróżkami, jeśli ruszy Heroes of Might and Magic. A jak to nie poskutkuje, to wyślę do niego brata, by dał mu kopa z glana ;P

Gladka

Się dowiedziałem że teraz ten palant zaczyna zdjęcia do Far Cry :/ Słyszałem że to ma się dziać nie na wyspie tylko gdzieś w Kanadzie w mieście. No to już jest żal :/

peter5_14

dziac ma sie na wyspie a to co slyszales to pewnie ze jedzie do jakiegos miasta tam gdzie maja sie zaczynac zdjecia.

a tak poza tematem przypomnialo mi sie jak raz w jednej z gazet dosc daaaaawo temu(o ile pamietam w clicku) pisano iz uwe ma zamiar zekranizowac dungeon siege i far cry. i dungeon byl tak pisany iz ma miec budzet podobny do wladcy pierscieni i dorownywac mu poziomem :D

83nd1n6_Un17

Ja słyszałem jeden jego tekst który mnie powalił XD Boll przymierza się do nakręcenia BloodRayne 2 i powiedział: ,,Jeżeli BloodRayne 2 odniesie sukces to powstanie BloodRayne 3" Ciekawe co wspólnego z tym personem ma ,,sukces" XD XD XD

peter5_14

dla tegp pana "sukces" znaczy sprzedane bilety do kina, a dzieje sie tak bo ludzie nie chca uwierzyc że można tak spier****ć taki dobry material jak fabuła gry która odniosła światowy sukces,a więc kupuja bilety popcorn i po 10 minutach wybiegaja z kina zanosząc sie szlochem, no ale bilet kupiony i to sie liczy :(

sarwe

Co za kut*s wcielony i pomiot szatana zarazem. Współczuje wszystkim dotkniętym na duchu przez tego idiotę, kretyna, palanta i co tam jeszcze, tego nie da się wybaczyć bo zły dotyk boli przez całe życie. H mu W D.

Kaznodzieja666

no no no Far Cry, Dungeon Siege, Gothic w takim tempie to jeszcze weźmie sie za KotOR-a ;)wtedy Lucas zrobiłby większą głupote niż stworzenie Jar Jar Binksa ;| ale teraz na poważnie. Facet jest żałosny i on chyba sam nie wie dlaczego kreci te gnioty

Revan

Słyszeliście o tym że wyzwał na ring wszystkich którzy uważją że jego filmy są słabe? Podobno dowalił już paru gościom. Może my gracze powinniśmy się złożyć i wynająć jakiegoś Tysona żeby obił mu solidnie mordę :))

użytkownik usunięty
Donphan

Daj spokój... Nie miał argumentów, aby bronic swoich filmów, to musiał się bic... Nie zniżajmy się do jego poziomu.

Revan

oby tego nie zrobił;p Kotor fajna gra;p choć 2 bardzo się zawiodłam...... bardzo!!!! Stworznie Jar Jar miało swoją historię i swoje zapotrzebowanie;p wiec nie czepiajmy sie jar jara;d koles kreci filmy tragiczne naprawde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peter5_14

Niech se sapera nakręci albo pinballa

peter5_14

Popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!