Uwielbiam jegO filmy. Są wspaniałe. Nikt nie mógł nakręcić tak wspaniałej ekranizacji gier "BloodRayne" "Alone in the Dark" czy "Dom Śmierci" to wspaniałe godne uwagi filmy. Poprostu brak mi słów. I jeszcze te efekty byłem pod wielkim zachwytem kiedy oglądałem scene walki w "Domu śmierci". Oby tak dalej :D
o jezus DOM SMIERCI byl super pod wzgledem komedi chyba xD a szczegolnie jak walczyli przed domem ;)
Taaaa na seri ;) JAJA SOBIE ROBIE ;D nie ma co na niego tak najerzdżać i tak nieodpuści i bedzie krecić te tandetne filmy aż do usranej śmierci. Ja się boje co mu wyjdzie z "BloodRayne 2" a on ma w planach jeszcze czecią. Skoro 2 to western to trójk pewnie bedzie działa się w kosmosie ;)
Najlepsza była jego jedna wypowiedź. Powiedział że jak Bloodrayne 2 odniesie sukces to nakręci 3 część. Coś mi to słowo ,,sukces" u niego nie pasuje <rotfl>
OOO tak To jest Geniusz!! Jego filmy są takie mądre, wartościowe i pełne przesłania. Jest najlepszy w swoim fachu i kocha to co robi. Już niedługo pojawią się następne przepiękne filmy tego reżysera :)