Uwe Boll

3,9
964 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Uwielbiam jegO filmy. Są wspaniałe. Nikt nie mógł nakręcić tak wspaniałej ekranizacji gier "BloodRayne" "Alone in the Dark" czy "Dom Śmierci" to wspaniałe godne uwagi filmy. Poprostu brak mi słów. I jeszcze te efekty byłem pod wielkim zachwytem kiedy oglądałem scene walki w "Domu śmierci". Oby tak dalej :D

Sidewinder

o jezus DOM SMIERCI byl super pod wzgledem komedi chyba xD a szczegolnie jak walczyli przed domem ;)

użytkownik usunięty
Cadaver

Ej wy mówicie to na serio czy sobie jaja robicie:)?

Taaaa na seri ;) JAJA SOBIE ROBIE ;D nie ma co na niego tak najerzdżać i tak nieodpuści i bedzie krecić te tandetne filmy aż do usranej śmierci. Ja się boje co mu wyjdzie z "BloodRayne 2" a on ma w planach jeszcze czecią. Skoro 2 to western to trójk pewnie bedzie działa się w kosmosie ;)

Sidewinder

Najlepsza była jego jedna wypowiedź. Powiedział że jak Bloodrayne 2 odniesie sukces to nakręci 3 część. Coś mi to słowo ,,sukces" u niego nie pasuje <rotfl>

peter5_14

a niedługo zabraknie mu gier do ekranizacji i wyreżyseruje ICY TOWERA

Sidewinder

OOO tak To jest Geniusz!! Jego filmy są takie mądre, wartościowe i pełne przesłania. Jest najlepszy w swoim fachu i kocha to co robi. Już niedługo pojawią się następne przepiękne filmy tego reżysera :)

szm007

Niech sobie ekranizuje te gierki ale niech sie nie dotyka do StarCraft'a czy WarCraft'a!!!!!

Ps. jakie to szczęście ze nie bedzie ekranizował "Metal Gear Solid" <jupi>