Mam pytanie... Dlaczego wszytko co związane z tym reżyserem z góry jest zakładane że musi być do dupy, jak i on sam jest rzekomo do dupy?
Dlaczego każdy jego film okrzyknięty jest porażką, wszystkim coś u niego nie pasi? -Czym sobie u społeczeństwa nagrabił???
-Ja widziałem tylko jeden jego film - POSTAL - jak dla mnie arcydzieło :D :)
Z ciekawości pytam co kto ma do niego???
moze ludzie go nie lubia dlatego ze kazdy film ktorego dotknie zamienia sie w jedna wielka chujnie z kutasowa?
ogladnij pare filmow tego pajaca to zobaczysz czemu ludzie uznali go za najgroszego rezysera na swiecie.
Polecam Ci Alone in the dark (tak, to mial byc film na podstawie slynnej gry, nie ma z nia nic wspolnego bo uwe wszystko zdupcyl) blood rayne... jak ogladniesz te filmy to sam zobaczysz jak tragiczny jest to rezyser
Poza tym koleś jest wulgarny, chamski i zapatrzony w sobie. Wielekrotnie udzielał wypowiadał się o innych reżyserach w sposób za który normalnie zostałby pozwany do sądu (i już nie raz został pozwany :P )
no jest zapatrzony w sobie! slyszalem ze kiedys ludzie wyslali do niego petycje zeby przestal krecc filmy i znalazl sobie inna robote. Ale gosc po nakreceniu nastepnego gniota zawsze mowi ze film swietny tylko widownia chujowa
muszę koniecznie zobaczyć inne jego filmy, widziałem postala, jak pisałem powyżej jako film super, ale z grą Postal miał mało wspólnego, po mojemu koleś jak się bierze za robienie filmów na podstawie gier to powinien je niemal że odwzorować, a nie jak on do postala jakieś "Little germany" dał, w ogóle ten koleś to chyba hitlerowiec jest ;)
Tylko że w Postalu nie za bardzo było co do odwzorowywania bo ta gra praktycznie nie miała fabuły, niektóre motywy były tylko te same.