Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

miałem koszmar. Otóż śniło mi sie, że po sukcesie gry Witcher Uwe wziął sie za jej ekranizację :(((((( brrrr...

grafzero

No nie wiem... Jak wiadomo polski film o Wiedźminie został koncertowo schrzaniony. Nawet taki wybitny antytalent jak Uwe Boll nie zdoła dorównać nam, Polakom...

stud3nt

no bez przesady... popatrz choćby na serial najwyższych lotów nie był ale kilka odcinków potrafiło mile zaskoczyć. A w wykonaniu Uwe Bolla to by była tragedia :(

stud3nt

W Wiedzmiaku przede wszystkim brakło kasy, co widać po cudacznych kostiumach pożyczonych z teatru, marnych plenerach i efektach specjalnych typu "smok". Gra aktorska też uboga, aktorzy jakoś nie potrafili wczuć się w klimat i tylko recytowali swoje kwestie. Wszystko zrobione jest zbyt swojsko. Uwe mógłby być producentem, na nikogo innego się nie nadaje.

grafzero

Przeczytajcie sobie tego newsa z pewnej strony o grach:

http://www.gaminator.pl/newsy/news/310,Prezes-Atari-odchodzi.html

w427

hahaha no ladnie... ciekawe czy to prawda :D

w427

o fakin szit :((((((( mam nadzieję że to kłamstwo :(((((

w427

Niech ten skur... nawet nie próbuje się dobierać do naszej polskiej pięknej gry, wiecie dlaczego tak jest? bo jakiś koleś w wywiadzie powiedział o tej grze!!!

grafzero

Wyjaśnijcie mi coś bo czegoś tu nie rozumiem. Jak on chce ekranizować grę która po części oparta była na książce Sapkowskiego a po części na filmie!
To co ekranizacja gry opartej na filmie ? Bez sensu :|

grafzero

Witcher XD

Nie ma to jak nazywać polską grę opartą na polskej książce po angielsku XD.

a tak pozatym moj kolega z klasy jak o tym uslyszal to powiedzial ze fajnie iz chce zekranizowac wiedzmina bo nic gorszego niz polska ekranizacja nie moze sie zdarzyc......... [sytuacie ta przemilczalem z szyderczym usmiechem XD]

83nd1n6_Un17

a potem by amerykanie swojsko wymawiali 'wieśmin' :P
a ten kolega oglądał jakiś film Uwe ?? chyba nie :P:P:P

grafzero

Ja miałem gorszego koszmara. Otóż śniło mi sie ,żer pan Uwe chciał wyreżyserować Gears of War i serie Warhammerów...

Rafal92

kurwa tylko nie to!!! wiedzmin to moja ulubiona ksiązka a jesli ta łamaga pomysli o zrobieniu filmu na jej podstawie to go zabije

piotrek_24nadobe

najlepiej ,żeby simsy wyreżyserował :)tego się nie da (chyba) zepsuć , chociaż zawsze zostaje "Reksio w krainie muminków" najlepsza gra wszechczasów

bartik

Zbieg okoliczności wręcz powalający. No nic, zobaczymy jak to będzie. Mnie tam "Wiedźmin" (serial, filmu nie widziałem) w wykonaniu Polaków nie zachwycił, więc daje kredyt zaufania temu panu (zwłaszcza, że nie miałem okazji jak do tej pory oglądać nic z jego filmów).