Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

HIM w teraz rock

użytkownik usunięty

w nowym teraz rocku jest duży wywiad z Ville, dziennikarz pytał się m.in co chciałby powiedzieć polskim fanom: (...) bez wątpienia chciałbym wystąpić w warszawie, byłoby cudownie, ale nie mogę nic obiecać. Najlepiej, żebyście zasypywali mnie wkurzonymi emailami, tedy przyjedziemy żebyście dali nam spokój" xD btw. ładne zdjęcia dali w tym wywiadzie

Oooo musze sobie kupić ta gazetke :) ile kosztuje ? 10zł ?

użytkownik usunięty
Hilarious2

dokładnie to 9,90 zł xDD

Ponadto, między innymi; kulisy powstania "The Foreboding Sense Of Impending Happiness" ahhhh..... i pomyśleć, że w pierwotnym założeniu, miał to być gitarowy numer...Szkoda :( O abstynencji...O związku, który przewrócił Jego świat do góry nogami...(??????????) O toples...;D O "wkładaniu i wyjmowaniu"... ;))) No i w ogóle o tej..."tanecznej tragedii"...;))
Fajne zdjęcie, na początku wywiadu :)

użytkownik usunięty
elliv_

ale reklamę im zrobiłaś ;D a artykuł rzeczywiście fajny

...i radzę, śpieszyć się z kupowaniem bo ja w sklepie na swoim osiedlu, wzięłam przed ostatni egzemplarz :DDDD

elliv_

A mógłby ktoś zrobić skan artykuliku i wstawić link? ploooosie xD

Właśnie byłam o 8 w sklepie i sobie kupiłam ;) Akurat u mnie w sklepie było jeszcze dużo tych gazetek. A zdjęcia w artykule cudne, a to pierwsze powalające, miałam je jakiś czas temu na tapecie (sam sex :P)
Wywiadu jeszcze nie czytałam, ale postaram sie to dziś zrobić :)

Ja niestety nie mam skanera :/

Hilarious2

o kurde,jutro sobie muszę kupić!!! :D nie powinno być problemu bo u mnie zawsze Teraz Rock zalega na pólkach sklepowych ;p xD

villemaniaxD

Ja kupie jutro. Modle sie, zeby jeszcze był! :D

Elliv: "O związku, który przewrócił Jego świat do góry nogami..."
Nieeeee! No ja wiem, że jestem już dużą panną, a Ville zasługuje sobie na jakąś dobrą kobietę, ale na samą myśl o nim z jakąś laską ściska mnie w żołądku! z... zazdrości :D

Ps. Witam wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że mogę dołączyć do grona wiernych fanów :)

a w marcowym wydaniu jest'nieobiektywny pakiet startowy mp3' HIMa,czyli 10 wybranych piosenek i komentarz do nich(your sweet 666,wicked game,join me,right here in my arms,poison girl,gone with the sin,in joy and sorrow,funeral of hearts,wings of butterfly i heartkiller). :D

reklama nowej -Screamworks.. i receznja oczywiscie .
szczerze mowiąc myslałam ze bedzie gorzej^^
nawet przyjemnie się czytało;d (zastanawia mnie ,dlaczego nie umieją poprawnie napisac nazwiska VALO a nie VALLO,ale to takie male konkluzje z mojej strony ;p)

pewnie już dawno to widziałyscie,ale zdobyłam dzisiaj marcowego Teraz Rocka i musialam sie podzielic swoimi wrażeniami :)

użytkownik usunięty
annn22

widziałam, i w ogóle się zdziwiłam, że dają coś o HIM, bo oni ogólnie olewają zespoły z finlandii

Dziennikarz Teraz Rock o Ville: "Wywiad z liderem HIM to wyzwanie. Małomówny, zdystansowany, często odpowiada ironicznie, podpuszcza rozmówcę, czasem po prostu odmawia odpowiedzi..."
Może nie robią z Nim często wywiadów bo się Go BOJĄ!!!xD

elliv_

A skąd masz ten cytat? :)
Chcecie skan z wywiadem? :)

MariaWu

Teraz Rock listopad 2007.
Jak masz możliwość to daj.

elliv_

http://img57.imageshack.us/gal.php?g=terazrock2010.jpg Proszę. Specjalnie dla Was :)
Załadowane są od tyłu... :/

MariaWu

KUPIŁAM xD!!!! weszłam sobie zmarznięta do kiosku a tu widzę Villego na okładce i od razu mi się gorąco zrobiło xD xD!!!

villemaniaxD

A ja, dzisiaj wchodzę do tego samego kiosku co przedwczoraj...patrzę!!!!! I Villego nie widzę (okładki też nie) Wykupili!!!;DDDD ;))))))

A w ogóle, to jestem zakochana w tym:
http://www.youtube.com/watch?v=xkAdDHezi9M&feature=related
i w tym:
http://www.youtube.com/watch?v=Csz1H_oNOFo
Zajebiście się tego słucha przy malowaniu jajek ;DDD Mówię Wam ;DDD

elliv_

hahaha elliv my zawsze mamy fioła w tym samym czasie na punkcie jakichś piosenek xD. Ja od wczoraj katuje In the arms of rain (acousic):)

villemaniaxD

Ja katuje te dwie xD. Podobnie miałyśmy z The Phantom... i Our Diabolikal...:DDDDD

elliv_

ja disarm me już w tamtym tygodniu wymęczyłam ;D

villemaniaxD

Cholera!!!;)))) Spóźniłam się o tydzień ;)))))))

elliv_

MariaWu bardzo dziękuje za zeskanowanie! :) Ciekawy wywiad i przynajmniej wiem czemu album taki do kitu: Ville przestał pić i się zakochał...o ironio O.o

Poison_Girl

alez nie bylo problemu :)
Mnie tam album się podoba. Jest inny, ale nadal slyszę w nim HIMa :)

Ale rozwalił mnie tekst: Stwierdziłeś kiedyś, że Matt wniósł taneczny rytm... Tak? to chyba wciskałem komuś kit. :D

Swoją drogą ciekawe ile z tego wywiadu jest prawdą, a ile to przekrecone słowa naszego VV... Mam małą ufność jeśli chodzi o wywiady w gazetach.

użytkownik usunięty
MariaWu

wiadomo, VV to stary ściemniacz xD ciekawe kiedy ujawni tą swoją dziewczynę

z tego co mi wadomo to On póki co jest sam, poza tym średnio miałby czas w chwili obecnej na jakies love story.

użytkownik usunięty
blackheroine

Ja i parę innych osób z Polski zasypuje go wkurwionymi mailami i jakoś nie przyjeżdżają....

to może podrzuć m adres mailowy do ville to i ja wyślę pare wkur...onych maili
w kupie siła może przyjadą do polski?

ateate

No no popeiram ateate :)

MariaWu

Ja też chcę! xD zapchała bym mu skrzynkę, taką co nie ma ograniczenia pojemności, to by był wyczyn xD

no cóż Rosmerta nie zostało ci nic innego jak podać ten adresik wyznawczyniom Villego