w nowym teraz rocku jest duży wywiad z Ville, dziennikarz pytał się m.in co chciałby powiedzieć polskim fanom: (...) bez wątpienia chciałbym wystąpić w warszawie, byłoby cudownie, ale nie mogę nic obiecać. Najlepiej, żebyście zasypywali mnie wkurzonymi emailami, tedy przyjedziemy żebyście dali nam spokój" xD btw. ładne zdjęcia dali w tym wywiadzie
Ponadto, między innymi; kulisy powstania "The Foreboding Sense Of Impending Happiness" ahhhh..... i pomyśleć, że w pierwotnym założeniu, miał to być gitarowy numer...Szkoda :( O abstynencji...O związku, który przewrócił Jego świat do góry nogami...(??????????) O toples...;D O "wkładaniu i wyjmowaniu"... ;))) No i w ogóle o tej..."tanecznej tragedii"...;))
Fajne zdjęcie, na początku wywiadu :)
...i radzę, śpieszyć się z kupowaniem bo ja w sklepie na swoim osiedlu, wzięłam przed ostatni egzemplarz :DDDD
Właśnie byłam o 8 w sklepie i sobie kupiłam ;) Akurat u mnie w sklepie było jeszcze dużo tych gazetek. A zdjęcia w artykule cudne, a to pierwsze powalające, miałam je jakiś czas temu na tapecie (sam sex :P)
Wywiadu jeszcze nie czytałam, ale postaram sie to dziś zrobić :)
Ja niestety nie mam skanera :/
o kurde,jutro sobie muszę kupić!!! :D nie powinno być problemu bo u mnie zawsze Teraz Rock zalega na pólkach sklepowych ;p xD
Ja kupie jutro. Modle sie, zeby jeszcze był! :D
Elliv: "O związku, który przewrócił Jego świat do góry nogami..."
Nieeeee! No ja wiem, że jestem już dużą panną, a Ville zasługuje sobie na jakąś dobrą kobietę, ale na samą myśl o nim z jakąś laską ściska mnie w żołądku! z... zazdrości :D
Ps. Witam wszystkich forumowiczów i mam nadzieję, że mogę dołączyć do grona wiernych fanów :)
a w marcowym wydaniu jest'nieobiektywny pakiet startowy mp3' HIMa,czyli 10 wybranych piosenek i komentarz do nich(your sweet 666,wicked game,join me,right here in my arms,poison girl,gone with the sin,in joy and sorrow,funeral of hearts,wings of butterfly i heartkiller). :D
reklama nowej -Screamworks.. i receznja oczywiscie .
szczerze mowiąc myslałam ze bedzie gorzej^^
nawet przyjemnie się czytało;d (zastanawia mnie ,dlaczego nie umieją poprawnie napisac nazwiska VALO a nie VALLO,ale to takie male konkluzje z mojej strony ;p)
pewnie już dawno to widziałyscie,ale zdobyłam dzisiaj marcowego Teraz Rocka i musialam sie podzielic swoimi wrażeniami :)
widziałam, i w ogóle się zdziwiłam, że dają coś o HIM, bo oni ogólnie olewają zespoły z finlandii
Dziennikarz Teraz Rock o Ville: "Wywiad z liderem HIM to wyzwanie. Małomówny, zdystansowany, często odpowiada ironicznie, podpuszcza rozmówcę, czasem po prostu odmawia odpowiedzi..."
Może nie robią z Nim często wywiadów bo się Go BOJĄ!!!xD
http://img57.imageshack.us/gal.php?g=terazrock2010.jpg Proszę. Specjalnie dla Was :)
Załadowane są od tyłu... :/
KUPIŁAM xD!!!! weszłam sobie zmarznięta do kiosku a tu widzę Villego na okładce i od razu mi się gorąco zrobiło xD xD!!!
A ja, dzisiaj wchodzę do tego samego kiosku co przedwczoraj...patrzę!!!!! I Villego nie widzę (okładki też nie) Wykupili!!!;DDDD ;))))))
A w ogóle, to jestem zakochana w tym:
http://www.youtube.com/watch?v=xkAdDHezi9M&feature=related
i w tym:
http://www.youtube.com/watch?v=Csz1H_oNOFo
Zajebiście się tego słucha przy malowaniu jajek ;DDD Mówię Wam ;DDD
hahaha elliv my zawsze mamy fioła w tym samym czasie na punkcie jakichś piosenek xD. Ja od wczoraj katuje In the arms of rain (acousic):)
MariaWu bardzo dziękuje za zeskanowanie! :) Ciekawy wywiad i przynajmniej wiem czemu album taki do kitu: Ville przestał pić i się zakochał...o ironio O.o
alez nie bylo problemu :)
Mnie tam album się podoba. Jest inny, ale nadal slyszę w nim HIMa :)
Ale rozwalił mnie tekst: Stwierdziłeś kiedyś, że Matt wniósł taneczny rytm... Tak? to chyba wciskałem komuś kit. :D
Swoją drogą ciekawe ile z tego wywiadu jest prawdą, a ile to przekrecone słowa naszego VV... Mam małą ufność jeśli chodzi o wywiady w gazetach.
z tego co mi wadomo to On póki co jest sam, poza tym średnio miałby czas w chwili obecnej na jakies love story.
Ja i parę innych osób z Polski zasypuje go wkurwionymi mailami i jakoś nie przyjeżdżają....
to może podrzuć m adres mailowy do ville to i ja wyślę pare wkur...onych maili
w kupie siła może przyjadą do polski?
Ja też chcę! xD zapchała bym mu skrzynkę, taką co nie ma ograniczenia pojemności, to by był wyczyn xD