Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

już można głosować na scared to death na stronie eski rock, gdyż ten kawałek jest już w propozycjach ^^

villemaniaxD

Tylko prosze... nie dopuszczajmy do pytan typu "całowałam się z chłopakiem. Jestem w ciąży? " :D

użytkownik usunięty
MariaWu

ale ja mówie o związkach Ville a nie potencjalnych czytelników xD

Ville napewno z chęcią by zdradził NAM szczegóły swojego związku z Bamem, skoro zdradził Popcornowi że jest pedałem... xD. Gdzież by nam odmówił :P;)

użytkownik usunięty
villemaniaxD

myślisz? ^^ no to trzeba coś jeszcze wyciągnąć od niego np. że pierwszy raz miał z nauczycielem od wf-u haha xD

Trzeba jeszcze z Niego wyciągnąć; jak głęboko był xD, gdy go ta więź z Bamem łączyła xD

elliv_

Ojjj głęboka ta więź była, popcorn to wie...

villemaniaxD

Trzeba by jeszcze poważny plan wymyślić, co by tu zrobić,żeby nam Ville całą prawdę wyśpiewał tzn. jakie metody "przesłuchania" zastosować xD
Podsumowując; trzeba się dobrze do wywiadu przygotować xD, żeby jakaś "lipa" nie wyszła xD

elliv_

Mogłoby to wyglądać mniej więcej tak; Gasa ubieramy w lateksowe gacie z szelkami, niech stoi. Villego wkładamy na koło tortur. Kneblujemy Mige. ikalintu stoi z maszynką go golenia nad dredami Linde (biada mu, jak się tylko ruszy!) Butron kręci kołem. Hilarious2 i MariaWu cykają zdjęcia. annemary21 szkicuje. elliv może stać na czatach i patrzeć czy nikt nie idzie. A villemania zadaje trudne pytania ( te trzeba jeszcze sprecyzować, dokładnie) No i materiał do pierwszego numeru naszej gazety prawie gotowy!!! xD

elliv_

myślę że dla Milusia/Vilusia zakucie w dyby tylko przyjemność by sprawiło a do zwierzeń to raczej pink leginsy i platynowy blond stanowiłyby zagrożenie ew. zagrożenie usunięciem tych jego tatuaży

humalassa

Przepraszam bardzo, ale gdzie JA w tym wszystkim?! Ja byłam pomysłodawcą i nic z tego nie mam? xP

humalassa

ściągniemy Cię z terenu ;D bo ktoś musi batem Burtona walić po grzbiecie, żeby kręcił dobrze xD

użytkownik usunięty
elliv_

boże, elliv twoja wyobraźnia mnie przeraża xD Burtona walić po grzbiecie haha i może jeszcze się poznęcamy nad Zoltanem za to, że odszedł z HIMu? xD chociaż, skoro Ville twierdził, że był do dupy to może dobrze, że odszedł xD

xD Wiem xD i ogólnie, to mam trochę przesrane, bo muszę z nią żyć, na co dzień xD

humalassa

chyba wolałabym zostać w terenie xD xD

humalassa

A jak by tak jeszcze poznęcać się nad braciszkiem Villego? Może wyśpiewa
jakieś sekrety? ;p

humalassa

Czemu nie ^^ Albo przepytać jego byłe. Nawet te z lat młodzieńczych xD

humalassa

Proponuję, zacząć od tej, z którą Ville dziewictwo stracił xD ( bardzo ciekawa mogła być to akcja) Profesjonalnym reporterką nie przystoi nie znać takich szczegółów xD

elliv_

Ah dziewczyny! Macie głowy pełne pomysłow!

No dobrze to o co się spytamy? Może ułóżmy jakąs listę pytań...
A przede wszystkim:
Kiedy przyjedziecie do Polski?! (zostanie zatrudniony specjalny ochroniarz tylko i wyłącznie do pilnowania Twojej główki i fryzurki :D)

MariaWu

A kto reszty popilnuje???;D

Uważam, że należy ( koniecznie!!! i bezzwłocznie!!!) podjąć temat szeroko pojętych więzi międzyludzkich ;D tych głębokich, szczególnie!!!;D

użytkownik usunięty
elliv_

jestem za ;D poza tym, trzeba się dowiedzieć co go skłoniło do obcięcia włosów (pomijając polish motherfucker z komiksu xD)

A gdy już Go namówimy na przyjazd do Polski ( wybiegam trochę w przyszłość) to musimy Mu zajebistą ochronę zapewnić!(nie tylko głowy i włosów) licho nie śpi, a polskie nożyczki potrafią "cuda" zdziałać, nie mówiąc już o sekatorach. Nie możemy pozwolić , żeby Villusiowi krzywda się stała. Absolutnie!!!
;D

elliv_

I koniecznie trza go zapytać gdzie tą swoją żonkę przetrzymuje xD. To dopiero trudne pytanie a odpowiedź jeszcze trudniejsza xD.

humalassa

zapewne na większość pytań będzie odpowiadał swoim "kozim śmiechem" xD