już można głosować na scared to death na stronie eski rock, gdyż ten kawałek jest już w propozycjach ^^
Ville napewno z chęcią by zdradził NAM szczegóły swojego związku z Bamem, skoro zdradził Popcornowi że jest pedałem... xD. Gdzież by nam odmówił :P;)
myślisz? ^^ no to trzeba coś jeszcze wyciągnąć od niego np. że pierwszy raz miał z nauczycielem od wf-u haha xD
Trzeba by jeszcze poważny plan wymyślić, co by tu zrobić,żeby nam Ville całą prawdę wyśpiewał tzn. jakie metody "przesłuchania" zastosować xD
Podsumowując; trzeba się dobrze do wywiadu przygotować xD, żeby jakaś "lipa" nie wyszła xD
Mogłoby to wyglądać mniej więcej tak; Gasa ubieramy w lateksowe gacie z szelkami, niech stoi. Villego wkładamy na koło tortur. Kneblujemy Mige. ikalintu stoi z maszynką go golenia nad dredami Linde (biada mu, jak się tylko ruszy!) Butron kręci kołem. Hilarious2 i MariaWu cykają zdjęcia. annemary21 szkicuje. elliv może stać na czatach i patrzeć czy nikt nie idzie. A villemania zadaje trudne pytania ( te trzeba jeszcze sprecyzować, dokładnie) No i materiał do pierwszego numeru naszej gazety prawie gotowy!!! xD
myślę że dla Milusia/Vilusia zakucie w dyby tylko przyjemność by sprawiło a do zwierzeń to raczej pink leginsy i platynowy blond stanowiłyby zagrożenie ew. zagrożenie usunięciem tych jego tatuaży
boże, elliv twoja wyobraźnia mnie przeraża xD Burtona walić po grzbiecie haha i może jeszcze się poznęcamy nad Zoltanem za to, że odszedł z HIMu? xD chociaż, skoro Ville twierdził, że był do dupy to może dobrze, że odszedł xD
Proponuję, zacząć od tej, z którą Ville dziewictwo stracił xD ( bardzo ciekawa mogła być to akcja) Profesjonalnym reporterką nie przystoi nie znać takich szczegółów xD
Ah dziewczyny! Macie głowy pełne pomysłow!
No dobrze to o co się spytamy? Może ułóżmy jakąs listę pytań...
A przede wszystkim:
Kiedy przyjedziecie do Polski?! (zostanie zatrudniony specjalny ochroniarz tylko i wyłącznie do pilnowania Twojej główki i fryzurki :D)
A kto reszty popilnuje???;D
Uważam, że należy ( koniecznie!!! i bezzwłocznie!!!) podjąć temat szeroko pojętych więzi międzyludzkich ;D tych głębokich, szczególnie!!!;D
jestem za ;D poza tym, trzeba się dowiedzieć co go skłoniło do obcięcia włosów (pomijając polish motherfucker z komiksu xD)
A gdy już Go namówimy na przyjazd do Polski ( wybiegam trochę w przyszłość) to musimy Mu zajebistą ochronę zapewnić!(nie tylko głowy i włosów) licho nie śpi, a polskie nożyczki potrafią "cuda" zdziałać, nie mówiąc już o sekatorach. Nie możemy pozwolić , żeby Villusiowi krzywda się stała. Absolutnie!!!
;D
I koniecznie trza go zapytać gdzie tą swoją żonkę przetrzymuje xD. To dopiero trudne pytanie a odpowiedź jeszcze trudniejsza xD.