już można głosować na scared to death na stronie eski rock, gdyż ten kawałek jest już w propozycjach ^^
Eska Rock, chyba jedyna stacja w Polsce, która nie zapomniała o Him!
Kurcze, nadal nie mogę pojąć dlaczego Scared to Death? Pop utwór na płycie ( sam Ville tak go nazwał :D) nie mogli wybrać na kolejny singiel "Katharine Wheel" ulubioną piosenkę Ville'go. Kto tam tak rządzi w ogóle!!!xD
Żałuję, że nas nie było przy nagrywaniu tej płyty xD, albo teraz przy wybieraniu singli i nagrywaniu teledysków!!!xD
Ojjj..coś czuję, żebyśmy porządek tam zaprowadziły!!!xD xD!!!
E tam. Piosenka może być :) i proszę mi tu nie pisać, że tylko EskaRock puszcza ich piosenki :P Lokalne radio także często serwuje mi HIMa ^^
A poza tym, w radiu ZET między godziną 18 a 20 we wtorek puszczą Join me na moje życzenie. Możecie być pewne, że pozrowię WSZYSTKICH fanów HIMa :) :)
o to muszę posłuchać radia zet, i w ogóle eski rock, bo nigdy radia nie słucham ;p ale na HIMa zagłosuję ^^
Teraz sluchalam na Esce ROCK AROUND THE WORLD. HIM jest na 19 miejscu. To bardzo dobrze zważywszy na to, ze tydzien tymu byli na 25 :)
A mam pytanie.. Czy glosując codziennie na HIM kazdy moj glos się liczy? :>
humalassa widzę, że się udzielasz w radiach:) tak trzymać!!!:)
Zetki słucham rzadko ale wiem, że często puszczają tam "Summer Wine". We wtorek będę słuchać NA BANK!!!:)
RMF himowskich kawałków nie daje wcale. W zasadzie słucham tylko Eskę Rock, a tam swego czasu Hartkiller leciał na okrągło. Czasami też Anty radia ale tam Him'a nie słyszałam wcale( chyba, że przeoczyłam)
Na "Scared to Death" głosuje, rzecz jasna!!!xD Chociaż mi się nie podoba xD Ale czego się nie zrobi dla Him'a i Ville'go!!! xD
A jesli chodzi o Esce ROCK.. Sluchalam jej sobie kilka dni poprzez Internet no i teraz nagle nie dziala :/ Daje play i nic :D Tak jakby leciało ale nic nie slychac :/ Czy to nie jest czasem tak, ze zeby bezterminowo sluchac tego radia trzeba się zarejestrować??
Przez internet słucham tylko Antyradia i mam bez ograniczeń i rejestrowania. Eski Rock słucham "normalnie" xD przez radio, więc nie wiem za bardzo jak tam jest. Ale przed chwilą byłam na stronie Eski R. i chciałam włączyć On-Line i też mi nie działa, więc może, w tej chwili, ogólnie problem mają.
Uf no już się bałam, ale od jakiegoś czasu działa już normalnie :)
Także przez noc jakąś awaryjke mieli :)
MariaWu
Każdy głos się liczy, nawet jeśli oddasz ich kilkanaście w ciągu dnia xD
co do radia online to bardzo, bardzo często się zacina :(
Oddaję codziennie :D
Dobrze niech się tam zacina. Bałam sie, ze w ogole nie będę mogła go słuchać :P
Hahaha. Myślałam, że już nie zadzwonią. A jak przyszło co do czego to nawet mi pogadać nie dali xD Tak się zdenerwowałam, że z całego "przemówienia" wyszła KUPA!
No co Ty!!!???? Żadna tam "kupa" xD Zajebiście wszystko wyszło!:) i wcale nie było słychać,że jesteś zdenerwowana :) Uśmiechnęłam się sama do siebie jak pozdrawiałaś WSZYSTKICH fanów Him :)fajnie zaakcentowałaś "wszystkich" xD
Szczerze mówiąc ok. 19.30.jak puścili Summer Wine straciłam nadzieję, że będzie jeszcze Join Me ( wydawało mi się, że dwie piosenki z Ville w ciągu półgodziny, to za dużo, jak na zetkę xD) ale nie!!! zadzwonili!xD
Jak będziesz jeszcze planować wystąpienie w radiu, to daj cynk!!:)
Hehe dziękuje za miłe słówko. Specjalnie podkreśliłam WSZYSTKICH, żeby nikt nie poczuł się urażony xD Jak uda mi się znów coś wykombinować a propos radia to na pewno napiszę :)
bardzo żałuję że nie mogłam wysłuchać twojej przemowy ale nie dałam rade niestety :(. Ale dzięki za pozdrowienia :)))!
Uwaga! Uwaga!
W najnowszym BRAVO jest artykuł o HIMie!
I na tym bym skończyła, gdyby nie to, co tam napisali!
Zamieścili tam "Alfabet Ville Valo", gdzie czytamy:
B jak BAM MARGERA
"Amerykański skater, gwiazda programu "Jackass", a prywatnie wielki przyjaciel wokalisty HIM. To on wymyślił Heartagram." - Czy to ja doszukuję się dziury w całym, czy oni dają nam do zrozumienia, że to właśnie Bam jest twórcą Heartagramu?
Z jak ZWIĄZKI
"Ville jest singlem, ale podobno był dwa razy zakochany. Krążą jednak plotki, że jest homo- lub biseksualistą, a z Bamem Margerą łączy go coś więcej niż przyjaźń. ;)" - No to już jest przegięcie. I ten cholerny uśmieszek na końcu...
O ja jebie '-_-
A w ogóle ostatnio na strychu znalazłam BRAVO z 1999 roku chyba (to mojego brata, ja wtedy byłam za mała na takie rzeczy xD) i sie uradowałam bo jest tam artykuł o HIMie na dwie strony i takie boskie zdjęcie Ville ( w ogóle fajne foty) ^^ :D Uwielbiam znajdować takie skarby xD
A kilka stron dalej są sposoby gwiazd na podryw:
Ville Valo: "Dziewczyny ubóstwiają lalki. Na pierwszą randkę kupię więc mojej wybranej laleczkę Barbie. Jeden taki prezencik powie więcej niż 1000 słów."
BUAHAHAHAHAHAHAHA
A ta końcówka to jak z rekklamy Rafaello xD
xD!!!Brawo i Popcorn mają ze sobą wiele wspólnego xD Nawet artykuły te same publikują xD Debile tam jacyś pracują, czy co ??? xD
Stworzyłam już nawet całą redakcję xD
promocja i praca w terenie - humalassa
strona graficzna - annemary
dział wierszy i poezji - villemania, merry, elliv
ekspert o new'sów - ikalintu
tłumacz - Katherinegol
dział opowiadań "różnej" treści - dr bloodecode
Hilaroius i MariaWu co chcecie robić???
lista jest otwarta można ją zmieniać i wpisywać się xD
;DDDD
O, dziękuję Ci za tak odpowiedzialne stanowiska :) Mam nadzieję, że praca w terenie obejmuje przeprowadzanie wywiadzików? ]:-)
"strona graficzna - annemary"
Dzięki ;D ale mam nadzieję, że naszej gazety nie będzie obejmowała cenzura?
Bo co to za HIM z cenzurą xD
Sorry, że wracam do tego co napisałam wcześniej ale muszę.
Już wyłączyłam kompa kiedy uzmysłowiłam sobie, że to nie w BRAVO a w POPCORNIE jest artykuł o HIMie xP Jeszcze raz przepraszam za błąd!
No nastąpił niedowład mózgu chyba, ale to przez to, że jutro znów do szkoły po naprawdę dłuuuuuuuugim weekendzie xD
świetny pomysł dziewczyny ;D myślę, że byłoby bardzo fajnie jakbyśmy zrobiły taką gazetę xD
Tak na serio...pomysł nie jest zły. Wspólnymi siłami mogłybyśmy coś wykombinować, przecież pomysłów i wyobraźni nam nie brakuje!:)
O proszę bardzo...fotografa też już mamy! To ma być gazeta bez cenzury, więc wszystkie chwyty dozwolone i sesja rozbierana jak najbardziej wskazana!xD tylko ciekawe co Ville na to xD chyba, że miałaś na myśli nas na tych zdjęciach xD
Hilarious2 no to już są 2 Panie fotograf :D Wlasnie miałam napisać, że moge robić foty, kiedy przeczytałam Twojego posta :D A że wlasnie koncze szkole fotograficzną, to chyba się nadaję? haha :D
Ja będę pstrykać, a Ty będziesz głową od zajebiaszczych pomysłów, co, gdzie i jak ^^ spółka? :)
Ah ja kiedyś miałam stare Brava i wszystko wywaliłam... Bo nie sluchałam wówczas HIM :( Bravo to szmatławiec, ale były tam plakatyyyyyy!
w komnacie tortur?! Oh to brzmi interesująco!
Villego zamkniemy w dyby i będziemy z nim robić WSZYSTKO czego dusza zapragnie! Potem zrobimy z tego fotoreportaż i przeprowadzimy z Villem wywiad do naszej gazetki :D
Tylko hm... co do Gasa to jakoś go sobi nie wyobrażam :D haha! Może w lateksowych gaciach z szelkami i gołą klatą? :D Do tego jakieś pieszczochy haha... żeby pasowało do 'wystroju'...
Dobra to był głupi pomysł :D
A tak w ogóle... Tak coś właśnie czułam, że to się tak skończy xD
I mało co z krzesła nie spadłam xD ze śmiechu!!!xD