Uczestnicząc w tej dyskusji nie piszemy o:
-orientacji
-boskosci
-urodzie
Rozmawiajmy o jego grze...plusy i minusy, co byscie zmienili itp
Ja uważam że to dobry aktor widziałem pare filmów z jego udzialem i podobało mi sie w jaki sposob w nich zagrał
oczywiście prison break potem pamietam że dobrze mu wyszla rola w confesion(czy jakos tak nie pamietam dokładnie nazwy)
Nie nie widzialem a warto?
Ps.rzeczywiście w PB jak i w confesion akcja opierala sie głównie w więzieniu,czyżby to zbieg okoliczności?
pozdrawiam
Nie, ja tez pietna nie widziałam-a mam w domu, chyba sie skusze-Hopkins, Kidman....no i Wenta mozna zobaczyc poza kratkami ;)
moim zdaniem tez jest dobrym aktorem jak komus cos nie pasuje to jest pusty i tyle!!! Ciekawe czy by zagralibyscie lepiej juz to widze
Sprawa jest prosta: Z Wentylka aktor taki, jak z Grappy wódka - żaden (choć niektórym nieobeznanym tak się wydaję).
Żeby rozmawiać o grze aktora, musi być sam aktor oraz filmografia. Wentyl nie spełnia żadnego z tych warunków.
Miller jest aktorsko niepełnosprawnym chłopaczkiem bez szkoły, a producenci naoglądali się za dużo reklam w stylu "Nie musisz ich rozumieć, żeby ich zatrudnić - zatrudnij kalekę"...
W tym temacie wszystko.
~Ja odniosę się do pierwszego komentarza w tym temacie
Drogi kolego, obejrzałeś PARĘ filmów z udziałem Wenta, bo tylko tyle ich jest! Kładę się ze śmiechu, gdy ktoś mówi, że widział go w kilku filmach... Wszystkie filmy z jego udziałem da się obejrzeć w godzinę, więc o czym w ogóle ta dyskusja... ;]
Ja nie rozumiem troche o co ci chodzi napisałem pare filmów i wymieniłem ich tytuły wiec w czym problem?Napisałem także że podoba mi sie jego gra wiec jeszcze raz sie pytam w czym problem
Chłopcze, jak Ci się może podobać gra Wentylka, skoro on w ogóle nie gra? Paradoks?
Wymieniłeś tylko jeden film - do tego krótkometrażowy - drętwe Confession. Zacznij rozróżniać serial od filmu.
To ja powiem co sadze o jego grze...nie specjalnie mnie porywa. Chciałabym go zobaczyc w jakiejs innej roli, zeby zmył wrażenie "aktora" jedno mimijkowego. CO mnie wkurza? To ze kiedy patrzy się na sare robi taką głupią mine....przymrużone oczy, otwarte usta i chyba ukazanie uczucia zwanego zakochaniem nie bardzo mu wychodzi.
Wiec ogladal ktos inne filmy procz PB i Confussion?
Nie ma innych.
Wentyl pojawia się w Underworld przez około 3 minuty. Wygląda jak koleś z boys-bandu, gra jak w PB.
We wszystkich wymienionych w jego filmografii serialach są to role epizodyczne, w jednym odcinku.
Jak napisała Zenobia całą jego filmografię (poza "Skazanym...") można obejrzeć w godzinę.
Zresztą wystarczy kilka minut "Skazanego...", żeby zobaczyć wszystko. Bo gra przez 44 odcinki non-stop tak samo.
Taaa, zgadzam sie. W PB to samo.Dlaczego ludzie uwazaja go za dobrego aktora? Bo gra w popularnym serialu, właśnie dlatego stawiłam mu ocene 5/10
odpowiedz do JA
Nie nazywaj mnie ''chłopcze bo nie jesteś moim ojcem''Gościu
Odpowiedz do wszystkich
Mi akurat podoba sie jak on gra i nie uważam by grał cały czas z ''tą sama miną''I nie uważam by conffesion było dretwe gościu bo mi się podobało i nie narzucaj mi swojego zdania .
i wiem co to jest serial a co to film wiec nie próbuj ze mnie robić debila bo bardzo tego nie lubie.dotarło?
Robić z Ciebie debila? A po co? Wyręczyłeś mnie wspaniale.
Mówię Ci - ośle - że nie może Ci się podobać jego gra, bo ten bałwan w ogóle nie gra. ConFeSSion było drętwe było, a Tobie tylko się wydaję, że było inaczej (ta "aktoreczka", która mu partnerowała była jeszcze gorsza - a to już wyczyn).
Dobra - będę Cię nazywał od teraz osłem. Chociaż nie - sorry - przecież tak też na pewno mówi do Ciebie ojciec...
słuchaj jeżeli nie masz nic ciekawszego do roboty niz obrażanie ludzi przed kompem to zmień portal kretynie bo tutaj rozmawia sie o filmach a nie nażuca sie swoje zdanie,a jak ktos ma inne to się je szanuje a nie próbuje nieudolnie ''zjeżdżać''.Kim ty wlaściwie jesteś żeby tak gadać?
i akurat ojciec mówi do mnie synu może ty masz takie problemy rodzinne bo widze że bardzo dobrze wiesz jak mówi na ciebie tata
Proponuje sie nie kłócić. Jeremy Cuse co najbardziej ci sie podoba w grze Wenta-jakieś konkrety proszę.
ok,podoba mi sie to że gra płynnie jak mówi jakas kwestie to sie np. nie jąka.Nie widać po nim pewnego zdenerwowania jakie towarzyszy aktorowi.obojetnie czy w filmie czy serialu to zachowuje sie tak jak by w ogóle koło niego nie było kamer tylko on sam albo aktorzy którzy z nim rozmawiają.reasumując sądze iz jego gra nawet epizodyczna jest naturalna i uwarzam że trzeba byc w pewnym stopniu dobrym aktorem by móc w ten sposób zagrać.
pozdrawiam
Nie zgodze się. Zacznijmy od tego że aktor nie moze się jąkać-znasz jakiegoś który się jąka?Tak samo nie moze się denerwować-gdyby byli aktorzy ktorzy sie jakaja...to nie byłoby filmu!! Altor nie moze gapić się w kamere-to byłoby nienaturalne....żeby być jakimkolwiek aktorem trzeba spełniac te warunki więc uwazam ze to zadne argumenty
a syn koterskiego taka teraz gwiazda taki aktor a tak naprawde trzeba powiedziec sobie szczerze że to miernota,aktor nie moze sie patrzeć w kamere to fakt lecz ma tą świadomość że jest ''nagrywany''co już sprawia że zaczynasz się czuc lekko nie swojo (później to mija,ale początkowe pare filmów to nerwowka).a jeżeli trzeba byc aktorem to przedstaw mi swoje argumenty
pozdrawiam
"Jest dobry, bo się nie jąka". Co za kretyn. A widziałeś kiedyś aktora, który się jąka (nie mam na myśli celowego zabiegu). Znasz aktora, który nie mówi płynnie?
Zdenerwowania nie widać nawet Mroczkach w M jak miłość, bo po to jest coś takiego, jak powtarzanie sceny itd., itp.
O Boże - jaki Ty jesteś matoł - bania mała.
"Bo się nie jąka" - już nie mogę doczekać, jak powiem to moim kumplom z roku.;-)
W końcu choć na chwilę będziesz mógł się poczuć lubiany... Długo szukasz w internecie tekstów, którymi mógłbyś zaszpanować przed kolegami...
""Bo się nie jąka" - już nie mogę doczekać, jak powiem to moim kumplom z roku.;-)"- tragedia!
Oj, ośle biedny.
Aluzji z "osłem" nie załapałeś, narzuca piszesz przez "ż"... Tragiedia.
W tym tkwi problem, że Ty nie rozmawiasz o filmach, ani o aktorach. Jesteś kolejnym dzieckiem NEO, któremu wydaje się, że coś wie, a wie to, co zje, czyli gówno.
Rzucasz mi tu jakimiś sloganami ("tu się rozmawia o filmach";"jak umiesz tylko obrażać, to zmień portal"), a nie zauważasz, jakiego robisz z siebie idiotę, jak głęboka jest Twoja nie wiedzą i jak kiepski jest Twój gówniarski gust.
Moim zdaniem dorby aktor charakteryzuje sie tym ze gra bardzo realistycznie, potrafi przybrac różne maski, okazuje odpowiednie uczucia do sceny i niczego na sobie nie wymusza. Ja-daj spokój...i tak to nic nie da
Panie i panowie,chłopcy i dziewczeta!!!o to gość który wie już wszystko jest najmądrzejszy na świecie zna najlepiej ortografie a także ma najlebszy gust o to on JA
a teraz zejdz na ziemie kompleksiarzu i zastanów sie nad wlasnymi wypowiedziami bo ja płacze przed monitorem ze śmiechu jak czytam twoje posty
Tak na moj gust to Ja nie ma kompleksów...chyba ze wyglada jak Went to rozumiem-to tylko taki żarcik.
nie czemu dało by gdybyście np przekonali mnie iz wasze opinie są lebsze od moich,tylko nie w sposob chamski jak to robi JA tylko z kulturą
a spójrz na jego wypowiedzi na temat innych filmow i aktorow.Te posty naprawde kszatałtują opinie na jego temat
Ja nie wnikam w inne wypowiedzi, ale akurat z Wentem sie zgadzam, nie mam zamiaru patrzyc w to jakie oceny postawił aktorowi, chodzi o to ze...mowi trzeźwo o Wencie
podaj przykład jego trzeźwej oceny.Ja sie niedopatrzylem oprócz tego że próbuje robi z siebie najmądrzejszego kolesia pod słońcem lecz robi z siebie kretyna i pokazuje jaki jest zakompleksiony
Trzeźwa ocena? Chodzi o jąkanie....przeciez aktor nie moze sie jakac-kazdy normalny czlowiek o tym wie!
"LeBsze" - no czegoś takiego to jeszcze nie widziałem. Rozumiem (chociaż wyśmiewam, bo to też wstyd) zapis fonetyczny. Ale gdzieś ty do k***y nędzy znalazł B w "lepszy"?
O zdechłym truchle w avatarze nie wspominam, przez szeroko rozumianą grzeczność.
Co do twoich opinii - uderza w nich przede wszystkim naiwność.
"Aktor jest dobry, bo się nie jąka".
"Aktor jest dobry, bo nie patrzy w kamerę".
Wystaw 10 wszystkim, bo nikt się nie jąka (no chyba że specjalnie), ani nie wpatruje się jak bałwan w kamerę.
Pierdoła Hanks się stale gapi 15 cm. obok kamery, ale wg twojego systemu to też ma być dobrze?
Taaa to byłyby Hity.:] Went jest niezwykle utalentowanym aktrem poniewaz, nie jaka sie, ani nie gapi w kamere, ma jedna wycwiczoną mine, ten sam ton głosu o czyms zapomniałam?
W Prison shicie plusów nie widzę, za to plusem innych produkcji z Wentylem jest fakt, że na ekranie gościł dosłownie kilka minut...
Wiem - Crisie - poruszyłeś już tę kwestię. Ale błagam - nie odbieraj mi tej przyjemności.
"Lebsze" - no nie mogę, no. Kto tu płacze ze śmiechu nad klawiaturom?;-)
Tak, mistrzuniu - jestem najmądrzejszy i mam najlepszy gust. Zapomniałeś jeszcze wspomnieć o mojej elokwencji, erudycji, aparycji (jak widać jestem też nienagannym poetą), inteligencji, roztropności, et cetera, et cetera.