Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Uczestnicząc w tej dyskusji nie piszemy o:
-orientacji
-boskosci
-urodzie
Rozmawiajmy o jego grze...plusy i minusy, co byscie zmienili itp

Mona

A to ciekawe. Bo byłem pewny, że jest ograniczenie do tysiąca.

Cris

Być może je wprowadzono, ale wczesniej można było-dla potwierdzenia:-1422 posty, ale dziewczyny od Charliego Hunnama miały jakieś 2, albo 3 tysiace
http://www.filmweb.pl/topic/070173/Super+Aktor%21%21.html

Mona

I tak temat lisoszakala był najlepszy - był, dopóki się na niego nie wpieprzały jakieś lamusy.

Kain

@Klinar - wracaj na forum "Ojca Chrzestnego" wyzywać ludzi, którym ten film się nie podoba :)

Pomysłodawca się znalazł.
A co do tematu, niedługo sam się znajdzie - przecież wiedzie, że to działa na zasadzie "spontanu".

A temat @Lisa właśnie zamierzamy pobić, tym bardziej, że samego @Lisa wcięło (znudził mu się filmweb?) :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Staram się nie wyzywać ludzi na forum "Ojca Chrzestnego", ale przyznam, że czasami mnie lekko ponosi, zwłaszcza gdy widzę głupie i bezmyślne posty. Zawsze swoje wypowiedzi staram się odpowiednio uzasadnić. Sam przyznaj, ze "Ojciec Chrzetny" to arcydzieło. Ja bym Ci bardziej radził wrócić na forum Alfreda Pacino i pisać dalej swoje puste i bezsensowne wypociny na temat jego gry aktorskiej. Odmieńców na filmwebie nie brakuje.

Mona

Patrzcie co znalazłam na innym forum... :)))
http://img64.imageshack.us/img64/4424/wencikkl3.jpg
dobre.. :D

kocica666

Dla przeciwników gry aktorskiej Millera jak znalazł :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Aaaaa wspaniałe :D Bardzo fajne :D:D:D-za-krotki-

Mona

Po prostu świetne.
Tylko że brakuje tu tego że on marszczy czoło!

Kain

I śpi :D:D:D:D:D::D:D:::D:D::D:D:D:D:D:D:D

Mona

Mogę dorobić.. no problem :D :D :D [[[[[za krótki..]

kocica666

NIE no kurde i znowu nikt nie pisze! <za krótki>

Kain

Więc o czym chcesz pisać, każdy temat wart jest kilku postów.

Mona

http://www.abw.gov.pl/Raporty/70607_bblida.wmv

Wejście funkcjonariuszy ABW do domu Barbary Blidy.
tylko 27 sekund, potem kamerę wyłączyli. Wiadomo że coś kręcą.
A założe się że za kilka dni w jakimś dzienniku usłyszę jak te durnie się tłumaczą. I wiadomo że będą kłamać.

Kain

Tak, czytałam. Jestem prkatyczznie przekonana ze coś jest nie tak, kamera wylacza sie w momencie kiedy wchodza do jej mieszkania. Ogolnie jej smierc jest bardzo zagadkowa.

Mona

Hymm
Moim zdaniem rolę którą otrzymał w Prison Breaker idealnie do niego pasuje
Jego Plusy :
+ świetnie gra
+ jest młody
+ utalentowany
+ napewno jeszcze się zaprezentuje z dobrej strony

Jego Minusy :
-raczej nie ma

redbull_89

W "Prison Breaker" może zagrał świetnie.
Ja widziałem "Prison Break" i tam grał do dupy.

redbull_89

Możesz mi nieco przybliżyć definicje "świetnej gry"? bo swoją nie bardzo potrafię dopasować do jego sylwetki.

_Ja_

A ja nie rozumiem, czy to ze jest mlody swiadczy o jego grze-lol :D
Ani stwierdzenie: "napewno jeszcze się zaprezentuje z dobrej strony"
Chyba tego nie rozumiem, wytlumaczcie tumanowi

_Ja_

Ja nie rozumiem stwierdzen ktore swiadcza ze gra dobrze
-jest młody
i
-napewno jeszcze się zaprezentuje z dobrej strony
Wytlumaczcie tempakowi bo nie rozumiem tego

Mona

Uważajcie, bo jeszcze Was Martunia podsumuje tak jak mnie.. :))

Hm, a na jakim kanale leci ten "Prison Breaker"?

kocica666

Leciał na polsacie------------------------------------------------

Mona

"prison breakER"? ;D
Jesteś pewna...? <za krótki>

kocica666

Aaaaa :D Breaker :D A to nie wiem moze na "Romantica"? :P:P:P:P:D

Mona

Ło Jeżu, jakie nudy! "Siedzimy, nic sie nie dzieje"!:P

Mims

Trzeba jakiś konkretny temat rzucić to się rozrusza.
Tylko że ja nie mam ani jednego pomysłu.

Cris

Może... "Co sądzicie o obecnym rządzie?" :P

kocica666

O polityce ja nie rozmawiam.
Nie interesuję się nawet, szkoda mi na to czasu i zdrowia.

Cris

Racja, choć na FW sprawmy sobie "5 minut spokoju", bo od tej pieprzonej polityki już mi się rzygać chce!:]

Mims

hm... ja poparłabym opinię, że nie można na razie powiedzieć za dużo o kunszcie aktorskim Millera gdyż pokazał się zbyt mało razy na ekranie.. oczywiście myślę, że wszyscy, którzy teraz na tą chwilę mieszają kolesia z błotem są śmieszni, bo nie można wystawiać początkującemu aktorowi opinii, po tym jak zobaczyło się go w jednej roli, która nie wymaga od niego zbyt wielkiego wkładu pracy. dajcie mu szanse, niech wystapi jeszcze w dwóch, trzech większych produkcjach i wtedy można będzie dyskutować na takie tematy, a nie podniecać sie tym, że jestem lepszy, bo nie kocham wenta, jak jego miliony nowych fanek... eh.

Groszuuua

Ależ Groszuuuu! Jaka jedna rola, jaka jedna rola? Jaki początkujący, jaki początkujący? Facet grał w 10 filmach! A z PB jest znany najbardziej, jednakze przez 44 odcinki, moglby pokazać coś innego niż tylko jedna mine.
Czyż nie?

Groszuuua

PODOBA MI SIE TA WYPOWIEDZ.... ZGADZAM SIE

amber7_2

tzn chodzilo mi o wypowiedz Groszuuu..............

amber7_2

a tych kilka serialikow ze szczeniecych lat nie nazwalabym FILMAMI... i wogole nie bralabym ich pod uwage.... kazdy kiedys od czegos musial zaczac, nawet od takiej szmiry jak POPULAR.... ja mu dam szanse...

Mona

gra jego średnich lotów jest.
plusem jest dobra gra chwilami.
minusem jest zła gra innymi chwilami.
a zmienić należałoby jego grę chwilami.

GodFella

Właśnie obejrzałem 5 i 6 odc PB więc piszę na świeżo.
Went rusza tylko ustami. Żadnej innej mimiki to on nie ma. Czasem zmruży oczy albo zmarszczy czoło ale to tak idiotycznie!

Kain

Widac, ze nie widziales jak wypowiadal sie, ze wlasnie na tym polegala jego rola w pierwszym sezonie... tak bylo w scenariuszu - wiec tak zagral.

amber7_2

Czyli jego rola polegała na tym żeby być jak najbardziej drewnianym? :)
Wybacz ale chyba nie masz racji.

Kain

NO i znowu nikt nie pisze. Kurde ludzie no.

Kain

Tak oczywiscie, producenci kazą mu cieszyć się jedną miną...proszę cię nie rozśmieszaj, rozumiem to twoj idol, autorytet ale wymysl cos bardziej oryginalnego.

Mona

NIe jedyny, jej idole to połowa obsady PB z której najwyżej trzech aktorów gra przyzwoicie.

Kain

Aaaa czyli to tłumaczy jej posty...ja np mam Wenta w ulubionych zeby miec go pod reką i wchodzić na jego profil :D

Mona

Z tego samego powodu masz tam grupkę innych, gównianych aktorzyn?

Cris

Kogo masz na myśli?-za-krotki-..............

Mona

No przede wszystkim to Channig Tatum, Dominic Purcell, Hillary Duff i Sarah Wayne Callies. Niezłe okazy.
Jeszcze Wentyl dla ozdoby. Oceniony na 5, a tak zawzięcie przez ciebie krytykowany. Na 5 zasługują aktorzy, którym Miller mógłby buty pastować. A nie on i przydupas Bloom.

Cris

Zgadzam się. Bloom jest za to wg mnie od Wenta jeszcze gorszy. Nudny jak flaki z olejem, i on żadnej mimiki nie ma, nawet chociażby tego marszczenia czoła :)

Kain

Wentowi dlaczego dałam 5 Wentowi, wspominałam już dość dawno i nie zmaierzam się poprawiać. Dominic jest w ulubionych ponieważ chciałam miec do niego blisko, bo miałam pewien temat. Sara..ją lubie, uważam że z trójki głownych bohaterów gra najlepiej. Chaning? Hillary Duff...nie jestem jej fanka, lae widziałam z nią pare filmów i uważam że fajnie śpiewa, postawiłam jej 7, bo nie ma jednej miny, tylko mam nadzieje ze zagra w czyms bardziej ambitnym, bo dziewczyny takie jak Natalie Portman czy Scarlett Johansson ktore rowniez graja od dziecka w filmach, mają zdecydowanie więcej ciekawszych i trudniejszych rol w swoim dorobku, a wiekiem są podobne. Blooma nie znosze, ale gra w różnych filmach w porownaniu do wenta.

Mona

niestety nie jest to moj wymysl a fakt!... chyba ze sam went zmyslil to

amber7_2

.... a z reszta, Mona gadaj co chcesz. Jesli ciezko jest ci to pojac, ze taka jest prawda, to juz twoj problem. Bo nawet jesli patrzac na te jego poprzednie serialiki.... nie widzialam aby "poslugiwal sie" jedna i ta sama mina.... wiec chyba cos w tym musi byc...

amber7_2

Jak to nie? Ktoś kiedyś pokazał fragment na yt z Wentem w roli glownej-jako jakis trener czy coś...i przeciez ta mina była taka sama-pomimo iż krzyczał! Krzyczał z ta sama mina, dlatego tak dziwnie marszczył czoło ;p