Weronika Rosati

Weronika Anna Dolores Rosati

6,1
8 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Rosati

Uważam, że Weronika Rosati należy do tych ludzi którzy raczej chcą być tylko sławni i zrobić karierę, a nie robić to co lubią czyli poprostu grać, można przecież grać również w teatrze bo do takiej pracy przygotowuje m.in. szkoła aktorska. Bo czy ona jest (jak siebie nazywa) aktorką taką z powołania. Raczej nie. Talentu zero. Poprostu chce być wszędzie. No bo po co niby pchałaby się jeszcze do Los Angeles i tak podkreśla to co tam robi. Niby nie chce być kojarzona z rodzicami, ale samodzielnie do sukcesu nie doszła, przecież sama nie zarobiła na wyjazd ani na studia za granicą. Ja doceniam tylko te aktorki, które własną pracą i TALENTEM doszły do kariery, a ona jeszcze nie była sławna a szum wokół siebie robiła. Chwali się ile to szkół nie pokończyła, ciekawe kiedy ma dopiero 23 lat.
A więc różnica między byciem aktorem a byciem sławnym jest duża. Weronika Rosati wybiera to drugie. Szkoda.

__luthien__

Zgadzam sie. Lepiej bym tego chyba nie ujal.

gsitune

'można przecież grać również w teatrze bo do takiej pracy przygotowuje m.in. szkoła aktorska.'
Czyli każdy aktor musi grać w teatrze? A za co zarobi na życie? Przecież aktorstwo to nie praca po godzinach, tylko normalny zawód.
'Poprostu chce być wszędzie'
Tutaj też się nie zgodzę. Jak to wszędzie? Nie widzę, żeby Weroniki było dużo w mediach. Czasami jak przyjedzie do kraju udzieli wywiadu dla jakiegoś magazynu. Zwykle nie widzę w prasie słów płynących z ust Weroniki, tylko wredne plotki na temat jej romansów.
'Niby nie chce być kojarzona z rodzicami, ale samodzielnie do sukcesu nie doszła, przecież sama nie zarobiła na wyjazd ani na studia za granicą.'
Oczywiście, że nie zarobiła sama. To normalne, że rodzice jej pomagają. Każdy chyba chce, żeby jego dziecko miało w życiu jak najlepiej - płacą za studia, mieszkanie.

Nie wiem czemu wszyscy się jej czepiają. Nie znam jej osobiście i jest mi w sumie obojętna, ale życzę jej jak najlepiej. Jak dla mnie to już odniosła sukces. A co do jej gry aktorskiej, to w filmie 'Pitbull' jej rola aktorska jak najbardziej mi się podobała.

kaska_34

Popieram Kasię.. A Weronika jeszcze nie raz Was zaskoczy! ;)