Weronika Rosati

Weronika Anna Dolores Rosati

6,1
8 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Rosati

Ona jest żałosna...

użytkownik usunięty

Czy słyszeliscie kiedykolwieg jak Weronika się wypowiada??
Cytuję: "Spotkałam w Stanach w sklepie Sharon Stone. Spojrzała na mnie i spytała: jesteś aktorką? To widać".
Gdy to przeczytałam to myślałam że spadnę z krzesła.
Ona ma trochę niepokolei w głowie. Wywyższa się i zachowuje, jakby wszystkie rozumy pozjadała, była najlepsza i oscara już dostała. A tym czasem zaledwie w dwóch serialach zagrała. Czy ona nie widzi, ze robi z siebie pośmiewisko?? Więcej to ona bywa na salonach warszawskich i imprezach niż gra w filmach.
Pozdrawiam serdecznie- Melody_Jodie

użytkownik usunięty
bardotek69

No proszę, właśnie nie! ;-)

A tak na serio, może ona ma jakiś talent, ale ja go jak dotąd nie odkryłam. Może kiedyś...

O kurka i tu mnie zaskoczyłaś, bo jak dotąd to mieliśmy podobny gust 'urodowy'!
Przeczytałem kilka Twoich postów i uważasz za piękne większość z tych aktorek, które i mnie się podobają...

Ale ja uważam Weronikę Rosati za najpiękniejszą Polkę, a TY niestety nie... Ale może to dlatego, że po prostu nie lubisz jej osoby?

Oj dzieci dzieci... zawiść to bardzo zła cecha.

uważam że jest jedną z najgorszych Polskich aktorek

mi wystarczyło tylko zobaczyć, a dokładnie usłyszeć ją u Figurskiego, bo to co tam mówiła i robiła, było no cóż... Kto widział ten wie. Żadnym faktom więc i tym podobnym brukowcom, można nie wierzyć, ale to co widziałam w telewizji, raczej już nie było przekłamane...