Weronika Rosati

Weronika Anna Dolores Rosati

6,1
8 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Rosati

Weronika jest piękna, kulturalna i ma klasę, czego z pewnością nie można powiedzieć o Tede, Żuławskim i jej wszystkich antyfanach z Bożej łaski...

Bozenka_Lubicz

Nie wiem do końca o co chodzi. Ale daję 10, bo mi kogoś przypomina (jest piękna) i dobrze zagrała w Pitbullu :)
Teraz z 4.8 ma 6.5 :)

JacQu

Ja Weronikę uwielbiam, podoba mi się jak gra i jest niesamowicie piękną dziewczyną.

Bozenka_Lubicz

Piękna??Koszmarna jest....nosi dopięte włosy, i do łózka ponad godzinę makijaż robi.Zepsuty bachor znanych rodziców.

użytkownik usunięty
QbaTheRipper

QbaTheRipper popieram.

widac, ze zawistni jestescie....

użytkownik usunięty
Bozenka_Lubicz

Przecież to typowa aktorka typu 'jestem ładna więc nie muszę dobrze grać' poza tym gdyby nie jej rodzice to nawet nikt by o niej nie słyszał. Z resztą ona nie jest znana dzięki temu, że jest aktorką tylko ona jest znana z tego, że jest znana w telewizji. HEHE.

hm to może ty ją z tego znasz... :P

użytkownik usunięty
Bozenka_Lubicz

Piękna? Tu bym polemizował... nie lubię jak ktoś nadużywa tego słowa ;) Że ma wypicowana buźkę przez "eksperta" w TV, oraz kilkanaście "sw33t" fotek na filmweb'ie nie oznacza że jest ku*wa PIĘKNA.
Kulturalna?... Dlaczego? Skąd o tym wiesz i czemu tak uważasz? Znasz ja lepiej niż przeciętna nastolatka która ogląda 3cio ligowe "nowoczesne" serialiki na TVN z jej udziałem?

Klasa? Tu się zgodzę. Jeżeli aktorka nie pokazuje się nago na ekranie to bardzo dobrze o niej świadczy i daje mi wyraźnie do zrozumienia, że nie jest aktorką dla prostych chłopaczków - party boy'ów.