Weronika Rosati

Weronika Anna Dolores Rosati

6,1
8 721 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Weronika Rosati

się ją tak nienawidzi? O_O ja tego nie rozumiem! po 1 jest bardzo zdolną aktorką, po 2 jest jeszcze młoda i będzie jeszcze lepsza, a po 3 jest również bardzo piękna! i te piegi dodają jej uroku : )

remedios1969

zgadzam się z tobą inni po prostu jej zazdroszczą :P

remedios1969

hahahha co??? ona ma talent??? ona wogole nie powinna wperdalac do aktorstwa,nie nadaje się

remedios1969

Za co jej nienawidzą? Nie wiem, ale wiem za co jej nie lubię. Za to, że robi z siebie ofiarę jaka ona to nie jest biedna, bo wszyscy meżczyźni są dla niej tak okrutni (Tede w piosence, Żuławski w ,,Nocniku"). Przepraszam, ale dla mnie ona jest żałosna. Wielka męczennica, która sama się o to mimo wszystko prosi. Na dodatek cały czas potrafi tylko mówic ile to ona propozycji zza zagranicy nie miała, ile to wielkich roli nawet z De Niro nie odrzuciła. Mogłaby wreszcie przestac tyle mówic, a skupic się na tym co jest najważniejsze- czyli aktorstwie. Mimo to dla pani Weroniki, jak widac jedyną rolą nie wartą odrzucenia jest rola Dagmary w takim serialu jak ,,Majka", w którym gra pustą idiotkę, o niebywałej urodzie- tak, oto szczyt możliwości pani Weroniki. Nie sądzicie, że to śmieszne? Cały czas widzę ją w DDTvN opowiadającą o swoich kolejnych rolach filmowych, a w końcu i tak kończy się na Majce. Wystawiłam jej 4/10 i to tylko ze względu na rolę w PittBullu, bo zagrała tam świetnie, tylko ile lat można leciec tylko na jednej dobrej roli, domagając się za nią miana ,,artystki"?

remedios1969

Tak ja się z Tobą zgadzam ona ma TALENT!

Katie_Cassidy_2

No ale w końcu widać jakieś efekty
Wystąpiła w "Largo Winch 2" z Sharon Stone i "Criminal Empire for Dummy's"