się ją tak nienawidzi? O_O ja tego nie rozumiem! po 1 jest bardzo zdolną aktorką, po 2 jest jeszcze młoda i będzie jeszcze lepsza, a po 3 jest również bardzo piękna! i te piegi dodają jej uroku : )
Za co jej nienawidzą? Nie wiem, ale wiem za co jej nie lubię. Za to, że robi z siebie ofiarę jaka ona to nie jest biedna, bo wszyscy meżczyźni są dla niej tak okrutni (Tede w piosence, Żuławski w ,,Nocniku"). Przepraszam, ale dla mnie ona jest żałosna. Wielka męczennica, która sama się o to mimo wszystko prosi. Na dodatek cały czas potrafi tylko mówic ile to ona propozycji zza zagranicy nie miała, ile to wielkich roli nawet z De Niro nie odrzuciła. Mogłaby wreszcie przestac tyle mówic, a skupic się na tym co jest najważniejsze- czyli aktorstwie. Mimo to dla pani Weroniki, jak widac jedyną rolą nie wartą odrzucenia jest rola Dagmary w takim serialu jak ,,Majka", w którym gra pustą idiotkę, o niebywałej urodzie- tak, oto szczyt możliwości pani Weroniki. Nie sądzicie, że to śmieszne? Cały czas widzę ją w DDTvN opowiadającą o swoich kolejnych rolach filmowych, a w końcu i tak kończy się na Majce. Wystawiłam jej 4/10 i to tylko ze względu na rolę w PittBullu, bo zagrała tam świetnie, tylko ile lat można leciec tylko na jednej dobrej roli, domagając się za nią miana ,,artystki"?