Xavier SamuelI

7,1
3 311 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Xavier Samuel

nawet jest przystojny a jaka ma średią 12 głosów a średia prawie 10

Halleluja

No jasne, że Xavier jest numerem 1! :) Ale Jasper też zawsze ma taki fajny wyraz twarzy ;d
Poza tym Xavier ma fajne imię ;p

użytkownik usunięty
corny2

Tatum i Felton nie mieli z Xawierem zadnych szans ;DD.

nom zapewne nie mieli, no nic rano lece po gazete zapewne jak obejze eclipse jesze barziej mi sie spodoba Xavier heh udanego wieczorku lece:-*

użytkownik usunięty
sonnenEW

XD
Okej .papa ; *

Ja bardzo lubię Feltona, szczególnie w szóstej części Haryy'ego, ale jego już znam, a Xavier to dla mnie nowość, więc jest super, że to on dostał rolę, bo nadaje się idealnie :)

użytkownik usunięty
corny2

nie wyobrazam sobie Feltona w roli Rileya. Choc Feltona lubie. ;]
A Channing Tatum,gosc kloda. OMG.

Co do Tatum to zgadzam się w zupełności!
Hmm... Może mogłabym sobie wyobrazić Toma w roli Rileya, bo w Haryym gra czarny charakter, ale po co sobie to wyobrażać, skoro Xavier jest idealny? ;d

użytkownik usunięty
corny2

xd WLASNIE.

Mam nadzieję, że teraz będzie dostawał duuuuużo ról, bo chętnie będę go ogladać w innych filmach ;d

użytkownik usunięty
corny2

; D

elenalove

Ja go widziałam w Newcastle i widziałam kilka urywków Angela's Decision i September. Muszę przyznać, że jako aktor jest naprawdę dobry, każda z tych ról rożni się całkowicie a on potrafi wcielić się w każdą z tych postaci w świetny sposób. Widziałam go też w 2:37, ale tam gra tylko kilka fragmentów.Myślę, że dzięki roli w Zaćmieniu twórcy filmów zaczną się nim bardziej interesować i wkrótce będziemy mogli go zobaczyć w wielu filmach, oby w rolach głównych:P

Halleluja

A gdzie oglądałaś Newcastle?

corny2

Oglądałam w internecie, ale nie pamiętam, gdzie go znalazłam, bo wpadłam na niego przez przypadek, a teraz szukam, ale nigdzie nie można znaleźć;/ Jakby ktoś trafił na któryś z filmów z nim to dajcie znać, najbardziej zależy mi na September i Angela's Deision..

Halleluja

Bo właśnie ja też nie mogę znaleźć... ;/ Jeszcze poszukam :)

Halleluja

Ale w newcastle nie wyglądał zbyt apetycznie:D Miał takie przydługawe ciemne włosy i jakąś fioletową grzywkę;d Grał tam homoseksualistę:D

Halleluja

taak? haha. To tym bardziej warto zobaczyć! ;d

corny2

Niestety, nigdzie nie można znaleźć tych filmów... No chyba, że w jakiejś wypożyczalni.. Pójdę jutro i zapytam.

Halleluja

U mnie w wypożyczalni raczej nie będzie, ale też może się przejdę...
To dziwne, że nigdzie ich nie ma, bo to nie są jakieś mega nowe filmy.

corny2

Będe szukać do skutku;P Jak uda mi się coś znaleźć dam znać odrazu:)

Halleluja

to super, będę czekać z niecierpliwościa ;d

corny2

wpiszcie w google newcastle watch megavideo bedzie jakaś stronka iwatch... i tam są linki do całego filmu, jutro go sobie obejrzę w całości :P

kati230

Po angielsku.. Hmm... Nie wiem, czy moja znajomość języka jest wystarczająca, ale chyba rzeczywiście czas sprawdzić :) Też jutro oglądnę.

corny2

ja całkiem ogarniam po ang ale działa mi na nerwy australijski akcent, którego jeszcze nie rozgryzłam XD