No jasne, że Xavier jest numerem 1! :) Ale Jasper też zawsze ma taki fajny wyraz twarzy ;d
Poza tym Xavier ma fajne imię ;p
nom zapewne nie mieli, no nic rano lece po gazete zapewne jak obejze eclipse jesze barziej mi sie spodoba Xavier heh udanego wieczorku lece:-*
Ja bardzo lubię Feltona, szczególnie w szóstej części Haryy'ego, ale jego już znam, a Xavier to dla mnie nowość, więc jest super, że to on dostał rolę, bo nadaje się idealnie :)
nie wyobrazam sobie Feltona w roli Rileya. Choc Feltona lubie. ;]
A Channing Tatum,gosc kloda. OMG.
Co do Tatum to zgadzam się w zupełności!
Hmm... Może mogłabym sobie wyobrazić Toma w roli Rileya, bo w Haryym gra czarny charakter, ale po co sobie to wyobrażać, skoro Xavier jest idealny? ;d
Ja go widziałam w Newcastle i widziałam kilka urywków Angela's Decision i September. Muszę przyznać, że jako aktor jest naprawdę dobry, każda z tych ról rożni się całkowicie a on potrafi wcielić się w każdą z tych postaci w świetny sposób. Widziałam go też w 2:37, ale tam gra tylko kilka fragmentów.Myślę, że dzięki roli w Zaćmieniu twórcy filmów zaczną się nim bardziej interesować i wkrótce będziemy mogli go zobaczyć w wielu filmach, oby w rolach głównych:P
Oglądałam w internecie, ale nie pamiętam, gdzie go znalazłam, bo wpadłam na niego przez przypadek, a teraz szukam, ale nigdzie nie można znaleźć;/ Jakby ktoś trafił na któryś z filmów z nim to dajcie znać, najbardziej zależy mi na September i Angela's Deision..
Ale w newcastle nie wyglądał zbyt apetycznie:D Miał takie przydługawe ciemne włosy i jakąś fioletową grzywkę;d Grał tam homoseksualistę:D
Niestety, nigdzie nie można znaleźć tych filmów... No chyba, że w jakiejś wypożyczalni.. Pójdę jutro i zapytam.
U mnie w wypożyczalni raczej nie będzie, ale też może się przejdę...
To dziwne, że nigdzie ich nie ma, bo to nie są jakieś mega nowe filmy.
wpiszcie w google newcastle watch megavideo bedzie jakaś stronka iwatch... i tam są linki do całego filmu, jutro go sobie obejrzę w całości :P
Po angielsku.. Hmm... Nie wiem, czy moja znajomość języka jest wystarczająca, ale chyba rzeczywiście czas sprawdzić :) Też jutro oglądnę.