Apel do twórców: WYWALIĆ Mularczyk (Mariolkę)! Dlaczego? Bo w ogóle nie potrafi grać. Drewno takie, że aż zęby bolą. I dobrze o tym wiecie, tylko z nie wiadomo jakich przyczyn ją tam trzymacie. Ona psuje wszystko. To, co uda się stworzyć, tym wszystkim wspaniałym aktorom w tym filmie, ona włazi i jednym drewnianym gestem, słowem NISZCZY! To jest coś niesamowitego, żeby w ten sposób kpić z widza. Następujące słowa nie są moje, a szkoda... Ktoś napisał, że Mularczyk ze swoim "talentem" mogłaby grać co najwyżej zwłoki w W11... I ja się z tym zgadzam.
A czy ja mówiłem, że mi twoje zdanie nie pasuje? Bo sobie nie przypominam... Ale chyba wszyscy się zgodzą: Mariolka jest lepsza od tej kopciary, dupeczki jednej -.-
A ja nienawidzę polskich filmów tylko AMERYKAŃSKIE i inne zagraniczne, mam dość tego polskiego gówna (za przeproszeniem), bardzo lubię też Disney Channel i XD. Lubię oglądać TVN 24. Polski i polaków nie nawidzę a najbardziej waszej piłki nożnej.
OBCY
Proponuję zobaczyć sobie odcinek "Skowyt"... który leciał dzisiaj na Polsacie... Można tam podziwiać "aktorstwo" i "dykcję" Mularczyk w pełnej krasie...
A co Twoim zdaniem powinni w.y.jebać Mularczyk po tylu latach gry w serialu, w którym w sumie dorastała? Jest sztywna jak trup, ale taka może ma i być. Z resztą jej większy udział w nowych odcinkach świadczy o ich jakości. Jak to powiedziałeś dno i kilometr mułu.
1. Gra w serialu to nie jest jakaś nagroda pocieszenia, bo ktoś w nim "w sumie dorastał".
2. Może ma być sztywna jak trup? To może niech CHOĆ JEDEN JEDYNY RAZ nie będzie sztywna jak trup! Wtedy uwierzę, że gra sztywną jak trup, a nie, że jest sztywna jak trup, bo nie ma ani śladu talentu aktorskiego.
3. W nowych odcinkach niestety jest jeszcze bardziej fatalna niż w starych. W starych znała umiar, była skromniejsza. Teraz chyba uznała, że może miotać się jak pijana po ekranie i że to jest gra aktorska. Do tego ta fatalna dykcja: fyfyfy...
Cóż, ja nie mówię, czy ją lubię, czy nie, bo jej nie znam, ani takiej osoby w świecie realnym nie ma. Mówię o DENNYM aktorstwie Mularczyk.