Witam wszystkich fanów tego serialu. Dawno tu nie zaglądałem, ale teraz spieszę powiadomić, że w necie są dostępne wszystkie odcinki z angielskimi napisami. Pobrałem właśnie cały 1 sezon i pobiorę i oba pozostałe. Sęk w tym, że nie jestem orłem z angielskiego i nawet, gdybym chciał je przetłumaczyć, to zrobię to tylko częściowo, bo dużo rzeczy najzwyczajniej w świecie, nie zrozumię. Po wrzuceniu do translator, wychodzi częściowy bełkot, ale to zrozumiałe. Gdyby ktoś miał czas i chęci, to mógłbym potem powrzucać wszystkie napisy w folder i wrzucić na jakiś hosting i można wtedy pobrać i pobawić się w tłumaczenie. Myślę, że wszyscy fani serialu by się ucieszyli, bo na grupy tłumaczące nie ma co liczyć, tak samo jak i na lektora. W necie znalazłem tylko 2 odcinki z 3 sezonu, jeden na jutubie i jeden na cda. Może ktoś gdzieś w tym kraju ma kompletny serial zgrany z tv, czy jakieś vhs/dvd, ale pewnie strzeże tego jak świętego graala. Chciałem tu wrzucić link do tej strony z odcinkami, ale nie puszcza.