PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94311}

Żar tropików

Sweating Bullets
1991 - 1993
6,9 8,1 tys. ocen
6,9 10 1 8112
7,2 6 krytyków
Żar tropików
powrót do forum serialu Żar tropików

Mało jest informacji na ten temat, ale dotarłem do artykułu napisanego dla 4motion gdzie
Rob Stewart wypowiada się na temat Johna (cytat przetłumaczony z angielskiego na polski 1:1):"John David zgubił drogę. Był trochę zgorzkniały, jak sądzę, z powodu tego, że serial stał się mniej o nim, a bardziej o Carolyn i mnie. I słusznie, jak sądzę, chociaż źle sobie z tym poradził. W serialu nie było żadnej gwiazdy: wszyscy dostaliśmy tyle samo, a wszystkim obiecano tyle samo czasu dla naszych postaci. Im mniej czasu ekranowego dostawał, tym więcej pił, więcej brał narkotyków itd. Więc zwolnili go po pierwszym sezonie. Potem bardzo niewielu z nas utrzymywało z nim kontakt. Słyszeliśmy aktualizacje od jednego z AD, który się z nim spotykał, ale wiadomości były zawsze takie same: więcej picia, więcej imprezowania, wymykanie się spod kontroli. A na końcu usłyszałem, że zapił się na śmierć. Szczegóły są szczątkowe i moim zdaniem nie mają większego znaczenia. Był spoko facetem, który zgubił drogę. I to zawsze jest tragedia."

ocenił(a) serial na 10
lsd909

Nie wiedziałem o tym i też zawsze się zastanawiałem, czemu zastąpili go "Spiderem". Szkoda chłopiny, jak każdego.