http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P
Z kawiarenki....???? ja tam wale mlodsze rodzenstwo zawalam z kompa i odpisuje.... dra sie i dostaje po glowie poduszka ale wystarczy ze wstane z krzesla to odrazu uciekaja i nie wracaja juz dopuki nie wyjde z pokoju xD nom z tymi napisami.org to naprawde kiepawa sprawa... a policja zamiast scigac zbokow to ugania sie za internetowymi kolesiami ktorzy zamiast gwalcic to uprawiaja hobby i tlumacza filmy.... i skad brac teraz napisy do oc?????????? ;D
Ooo to fajnie. Ja też bym tak postapiła lub sie darła na ojca. A co do młodszego rodzeństwa, to ja jestem najmłodsza, a jednak ja siedze najdłużej na kompie i wszystko w nim robie. Po prostu moje siostry nie umieją i na mnie sapada obowiązek.:P:D
Czyli jestes ta co wszystko wie.... siostry widocznie maja co innego do roboty i nie siedza na kompie.... xD
Siedzą często na kompie. Martyna jak ja jestem w szkole, bo ona już mature zdała to ma wolne, a Milena jak wraca z pracy to siedzi. Ale i tak najcześciej siedze ja:P
Dobra już tym razem udało mi się napisać z domu ale zapewniam was że prowadzę cieżką walkę z ojcem i to nie jest niestety takie łatwe.. A co do tych napisów to je zablokowali chyba z tego powodu że niechcą piractwa w sieci itp , itd... A jeśli chodzi o rodzeństwo to ja czasami mam problemy z bratem ( młodszym ) , ale jeszcze potrafie nad nim zapanować choć przyznam że czasem umie mnie ostro wnerwić....
A ja mam problemy z moją (też młodszą siostrą):), którą już znacie:)głównie kłócimy sie o komp no ale często jest że to ja wygrywam bo zawsze rzycamy monetą( u nas nie ma tak, że ja trohce i ona trohce, sprawiedliwośc spada na psy :P) He He mery m widze że u Ciebie imiona wszystkich zaczynają sie na " m", fajnie...
i moja siostra mnie zabije bo zgubiłam jej kabel od mp4 pppppppppppppppppppppppppooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooocccccc cccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy
ona jest straszna jak sie wkurzy...ale co tam najwyżej mnie zabije,
Noo tak, jak ludzie się mojej mamy pytają dlaczego tak wszystkie na m to odpowiada, że jakoś tak wszyło. Chociaż moje imie nadały mi siostry:P
Eee, a o kabel się nie martw znajdziesz go, w przyrodzie nic nie ginie:D
Aaa tak w ogóle to Życze wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka, bo wszyscy jesteśmy jeszcze dziećmi hehehe:P:D
Wielkie thx xD ....... a slyszeliscie pewnie o serialu Hidden Palms i co sadzicie o nim???????
mery m1: HeYY ja już skończyłam osiemnaztke więc już nie jestem dzieckeim He He He :P ;P ale i tak dzięki za życzenia
słyszałam o tym serialu ale jeszcze nie ogląDAłAM, nawet nie wiem o czym jest, cóż musze sie chyba zaineresowac bo czuje się zacofana :P
Noo wiem wiem, ale każdy jest dzieckiem nawet jak ma 20 pare czy więcej lat:P
A mnie jakos ten serial tak nie zacheca do siebie, jeszcze go nie widziałam, ale nie wydaje mi się, że mnie wciągnie:P:D
nie słyszałam o serialu.. czekam teraz na PdG.. mm.. najlepsze telenowela od czasów Zbuntowanego anioła i Fiorelli :D ale zwała ;P racja dzieckiem sie jest zawsze ;) chociaz tak do 30-stki xD
No dzięki Mery za życzonka. A trailer tego serialu Hidden Palms widziałem i mi też jakoś nieprzypadł do gustu ale to tylko takie moje pierwsze wrażenie, a widać że Zack z O.C gra w tym serialu zupełnie inną role.. Ale już ktoś porównywał ten serial do O.C i stwierdzam że nic, nigdy nieprzebije tego serialu i niesądzę aby mogliby zrobić równie dobry serial jak O.C .... Ten serial jest po prostu kultowy i nikt go nieprzebije..
Czytałam, że jest to połączenie Gotowych na wszystko z The O.C., ale ja nie lubie takich kopi, że tak powiem. I powiem, że masz rację Damiano nic nie przebije naszego ukochanego serialu:P:D
Niedziela po balu w gimnazjum.... achhhhhhhhh ja chce jeszcze raz. Moje biedne stopy. xD zabawa byla na maxa, 6 godzin tanczenia i machania rekami na wszystkie strony ;)... nom ale coz opowiadac trzeba bylo to widziec na wlasne oczy... do domu to sie ledwo przytoczylem (bylem trzezwy) ;D kocham moje gimnazjum i tych "mutantow" ze szkoly.....
Ja chce jeszcze raaaaaaaaaaaaaz ;P xD
no nieźle, my będziemy miec komers końcem roku szkolnego :D też damy czadu :):):):)p
Oooo hehe to, żebys widział w sobote mnie z koleżankami w akcji na stadionie na "Wilkach" człowieku najgłośniej się darłyśmy czego efekty słychać, teraz każda z nas ma chore gardło hehe, ale warto było. Teraz planujemy jechać w lipcu też na Wilki hehe, ale pewnie nie wypali.
A u nas też miał być bal na zakończenie gimnazjum, ale nie bedzie bo się okazało, że to ma być około 70 nauczycieli, czyli nauczyciel z żoną lub męzem to kich i nie chcieliśmy tak.
My to naprawde mielismy udana impreze a nawet alkoholu duzo ie bylo xD i to sa te jedne z niezapomnianych chwil ktorych nie da sie powtorzyc....... ;P
No ja też to zauważyłem.. Hmmm może tematy się wyczerpały, przynajmniej ja narazie niemam żadnego pomysłu...
No to może pogadajmy o tym co zamierzamy robić w wakacje?? No ja wiem jedno na pewno będe oglądała "Życie na fali" i "Gorzką zemstę".:P
A co myślicie o prywatnych strojach gwiazd "Życia na fali"?? Ja uważam, że większość z nich jest do bani, tylko niektóre są fajne:D
też będe oglądac życie na fali, ale za taisemcami nie przapadm ( bez urazy :P). hmm...prywtne stroje, mi nie podobają sie kreacje Misch, Rachel ma fajne:)
właśnie obejrzałam nowych Piratów....., film zarąbisty, Sparrow jak zwykle wymiata, polecam :)
Nie no każdy ma inny gust:P Ja na przykład nie oglądałam właśnie "Piratów z Karaibów", ani jednej części jakos tak mnie do tego nie ciągnie. Ja wole horrory, komedie, komedie romantyczne, a to bardziej przygodowy, a ja za takimi nie przepadam, a no i jeszcze uwielbiam obyczajowe no i dramaty:P:D
Ogladalem dwie czesci Piratow ale w odwrotnej kolejnosci... Co do dwojki to moim skromnym zdaniem to dno... jedynka o wiele lepsza.... Liczylem na przygodowke z Johnnym Deppem i swietna komednie zarazme ale sie przeliczylem....
OoO widze ze ktoś tu ogląda "Gorzka zemste" :D ja pamietam jak ogladałam to 2-3 lata temu ;) i opusciłam tylko kilka odcinków =] no i bede ogladac teraz :) Piraci są fajni ale pierwszy odcinek najlepszy =] Od jutra przez kilka dni mnie nie bedzie i niestety nie bede mogła tu piasac :( wyjezdzamy nad morze.. mam nadzieje ze duzo nie bede musiała czytac :D pzdr. ;)
Możliwe, że mnie też nie będzie. Jeszcze nic nie wiadomo, ale może też wyjeżdzam, ale jak cos to dopiero w piątek:P Eee i tak nie mam skad zalatwić sobie piratów, a ściągać mi sie nie chce, zreszta mam mało miejsca na dysku:P:D
My dzis sie dowiedzielismy ze jak chcemy to mozemy isc cala klasa na Piratow 3 ..... ahhhh.... ja pierwszy krzyczalem "idziemy idziemy idziemy".... xD
No 2 pierwsze części były fajne a trzecia podobno też jest niezła więc musze ją w najbliższym czasie obejrzeć.. Szkoda że was dziewczyny niebędzie , ja tam pewnie też się gdzieś przejade ale to tylko na 1 dzień i zaraz wracam...
Ehhhhh zostaje sam ze soba.....
do mateusz pb: a ty gdzies wyjezdzasz????
mateusz pb: nieeee chyba nie.....
xD ;P
Ojj nie przejmujcie się. To tylko kilka dni. Od razu jak przyjade to wejde na neta i napisze tu:D
Nom mamy nadzieje bo jak nie to was znajdziemy a jak znajdziemy to nie wiem co zrobimy......... xD
to był żart :Pa tak nawiasem to ja też coś powiem o piratach.......fajny film :) i zgadzam sie z moją siostrą ( wiem, sama w to nie wierze:)) Johny Depp wymiata :D
a co do telenowel to u nas tylko mama ogląda mode na sukces:/ pamiętam, ze oglądała gorzką zemste to ja sobie też czasem popatrzyłam, musze przyznac , zę jest to telcia , którą da sie ogladac:)
Lubie Gorzką zemste i Cene marzeń, no barwy grzechu też moga być, ale to nie to co te dwa:P Ja mody na sukces nie oglądam czasami jak latam po kanałach to na to natrafie i sobie lukne co tam się dzieje, ale to jest śmieszne, że oglądając jeden odcinek mody na sukces można dowiedzieć się kto z kim ma jakie dziecia albo romans itp hehe:P
A na przykład ta tenelowela co leci teraz na TVN-ie oo men jak czasami mi się nudzi i ją włącze to normalnie gnije taka powalona jest.
A takie tenelowele co np.: "Zbuntowany anioł" czy coś takiego to nie bardzo lubie. Moim zdaniem jest tam za mało przemocy hehe. A cene marzeń polubiłam za to, że główną bohaterką nie jest jakaś miła dobra przesłodzona lalunia tylko chamska baba, która zdobędzie wszystko co chce za wszelką cenę hehe:P:D i to mi się w niej podoba.
Caly tydzien dni mojego miasta.... nudzic sie nie da.. dzis Boney M i The Jat Sat... a jutro Kayah. to przyjezdza???????
Boney i Jet Set ( czy jakoś tak) to jeszcze obleci, ale za Kają nie przepadam, a jakiego miasta to będą dni ?
Miasto SIEDLCE xD.... nom juz dzis ostatni dzien... i koncert Kayah... ej zauwazyliscie ktos nas duplikuje... ten temat z pisanie o 4 sezon....
ooooooooo a tak btw to kupilem tele program i wiecie ze ktos sie zapytala o 4 sezon i poczatek odpowiedzi byl taki sam ja przysylali nam maile a potem dopisali "4 sezon napewno nie bedzie emitowany w czasie wkacji najblizszy prawdopodobny termin to poczatek jesieni tego roku"..... xD
jesieni ?! no powaliło ich, przecież wtedy sie zaczyna szkoła!!!! !!!! nie nawidze TVN nienawidze..@!!!!!!! a już miałam nadzieje...:)
jesieni?! no powaliło ich?!!!!!!!!!!! przecież wtedy sie zaczyna szkoła!!!!!! a już miałam nadziehje...:)
Siemanoo Co tam jak tam u was?? Jak obiecywałam tylko zdążyłam wejsć pocztać co napisaliście i odpisuje wam.
Hmm... Kaja ujdzie w tłumie, ale jak umie bawic sie z publicznością to będzie super:P:D
A ty Ivona nie denerwuj się ja tez nienawidze TVN-u i swojego kompa, ale jak już od dawana sobie obiecuje to wywale go kiedys przez okno, na pewno bedzie super spadał:P:D
dobry pomysł:) chyba też tak zrobie:P
już mi lepiej, w miare przestałam sie denerwowac:D
ehhh.. niedawno wrócilam tak sie ciesze w domku ze szok xD no i ze bede wchodzic na FW ;) u mnie tez jest drugie dzien miasta ;) i był lub bedzie Perfect the Jet Set no i Kasia Kowalska =]
Ech niestety najgorsze jest to, że jeszcze do szkoły trzeba chodzić... Ale już w tym tygodniu wystawianie ocen, więc szkoła już praktycznie w tym tygodniu się kończy... Wakacje :D już się niemoge doczekać!!!
A z tym 4 sezonem to ten TVN naprawdę zgłupiał, ale cóż już chyba zdążyliśmy się przyzwyczaić do ich niekontrolowanych ruchów i głupich decyzji... Niestety TVN po prostu wymiata... "WAKACJE" "WAKACJE" !!!!
Eee ja to już czuje, że są wakacje hehe:P:D A co do decyzji TVN-u to pozostawie to bez komentarza. Chociaż może teraz puszczą o normalnej godzinie. Czyli gdzies tak o 18, to się nazywa godzina dla nastolatków. Nie musimy chodzić do szkoły, jesteśmy już po i taka by była w sam raz, a nie jakaś 14. I tak prawde mówiąc to o 18 ściągneli by większą widownie niż o 14 czy tak jak w wakacje o 14.40.
Troche wam wspułczyje z tą 4 seria ;/ ja naszczescie mam i znowu ogladam od początku, szkoda ze sama i nie moge sobie z kims pogadac o tym ;/ jak kuzynka przyjdzie to nie zawsze jest zainteresowana i ja tez sie nie moge skupic xD im czesciej ogladam tym bardziej uwazam ze 4 seria wymiata :D i zapomina sie ze wogole była tam Marissa, chociaz na poczatku bedzie trudno.. duzo przypomnien, dobra koniec o tym xD ja juz mam prawie wszystko zaliczone wiec wakacje sie zaczynaja =] chociaz jeszcze spotkanie i spowiedz przed bierzmowaniem, bierzmowanie, proby przed zakonczeniem roku bo to ost. zakonczenie O.o omg! mam nadzieje ze chociaz wy macie mniej na głowie ;)
Ja mam bierzmowanie za dwa lata xD Pauli bylo picas odrazu to ja przyjade do ciebie i bedziemy ogladac bo jeszcze nie ogladalem... Siostra wlasnie przyslala mi na plycie caly pierwszy sezon. ;D Kocham Ją ;* !!!!! Nom i juz po dniach Siedlec. Kayah byla wczoraj i poszedlem z kolega ale dziewczyn zadnych z nami nie bylo i musielismy sie sami bawic, przynajmniej rozbawilismy ludzi ktorzy stali naokolo bo patrzyli sie i sie smiali. Bylo suuuuuuuper, bylo przyjechac do mnie Pauli ;D xD. A boney M to rzadza, mam juz ich caly singiel. Co do szkoły to mi zostaje poprawic historie (z 4 na 5 ;P) i mam wkacje... a zreszta to je juz mam od koncertu Boney M. Na Jet SEt nie byle a pozatym koledzy mowili ze tak sobie bylo....