PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=112367}

Życie na fali

The O.C.
2003 - 2007
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 37272
6,0 3 krytyków
Życie na fali
powrót do forum serialu Życie na fali

http://www.tvn.pl/kontakt.html Tutaj podalem adres linka gdzie mozna napisac maila lub cos w ten styl do TVN'u!!!! wszyscy fani łączcie się i sprawmy by nasza ulubiona stacja puscila nasz serial o normalniej porze moze tak o 15.00 albo o 16.00 albo nawet o 22.00 bo dla niego warto wieczorem posiedziec troche dluzej ;D ;P

użytkownik usunięty
Ivona

Z kawiarenki....???? ja tam wale mlodsze rodzenstwo zawalam z kompa i odpisuje.... dra sie i dostaje po glowie poduszka ale wystarczy ze wstane z krzesla to odrazu uciekaja i nie wracaja juz dopuki nie wyjde z pokoju xD nom z tymi napisami.org to naprawde kiepawa sprawa... a policja zamiast scigac zbokow to ugania sie za internetowymi kolesiami ktorzy zamiast gwalcic to uprawiaja hobby i tlumacza filmy.... i skad brac teraz napisy do oc?????????? ;D

ocenił(a) serial na 10

Ooo to fajnie. Ja też bym tak postapiła lub sie darła na ojca. A co do młodszego rodzeństwa, to ja jestem najmłodsza, a jednak ja siedze najdłużej na kompie i wszystko w nim robie. Po prostu moje siostry nie umieją i na mnie sapada obowiązek.:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Czyli jestes ta co wszystko wie.... siostry widocznie maja co innego do roboty i nie siedza na kompie.... xD

ocenił(a) serial na 10

Siedzą często na kompie. Martyna jak ja jestem w szkole, bo ona już mature zdała to ma wolne, a Milena jak wraca z pracy to siedzi. Ale i tak najcześciej siedze ja:P

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

Dobra już tym razem udało mi się napisać z domu ale zapewniam was że prowadzę cieżką walkę z ojcem i to nie jest niestety takie łatwe.. A co do tych napisów to je zablokowali chyba z tego powodu że niechcą piractwa w sieci itp , itd... A jeśli chodzi o rodzeństwo to ja czasami mam problemy z bratem ( młodszym ) , ale jeszcze potrafie nad nim zapanować choć przyznam że czasem umie mnie ostro wnerwić....

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

A ja mam problemy z moją (też młodszą siostrą):), którą już znacie:)głównie kłócimy sie o komp no ale często jest że to ja wygrywam bo zawsze rzycamy monetą( u nas nie ma tak, że ja trohce i ona trohce, sprawiedliwośc spada na psy :P) He He mery m widze że u Ciebie imiona wszystkich zaczynają sie na " m", fajnie...

ocenił(a) serial na 10
Ivona

i moja siostra mnie zabije bo zgubiłam jej kabel od mp4 pppppppppppppppppppppppppooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmooooooooooooocccccc cccccccccccyyyyyyyyyyyyyyy
ona jest straszna jak sie wkurzy...ale co tam najwyżej mnie zabije,

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Noo tak, jak ludzie się mojej mamy pytają dlaczego tak wszystkie na m to odpowiada, że jakoś tak wszyło. Chociaż moje imie nadały mi siostry:P
Eee, a o kabel się nie martw znajdziesz go, w przyrodzie nic nie ginie:D

ocenił(a) serial na 10

Aaa tak w ogóle to Życze wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka, bo wszyscy jesteśmy jeszcze dziećmi hehehe:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Wielkie thx xD ....... a slyszeliscie pewnie o serialu Hidden Palms i co sadzicie o nim???????

ocenił(a) serial na 10

mery m1: HeYY ja już skończyłam osiemnaztke więc już nie jestem dzieckeim He He He :P ;P ale i tak dzięki za życzenia

słyszałam o tym serialu ale jeszcze nie ogląDAłAM, nawet nie wiem o czym jest, cóż musze sie chyba zaineresowac bo czuje się zacofana :P

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Noo wiem wiem, ale każdy jest dzieckiem nawet jak ma 20 pare czy więcej lat:P
A mnie jakos ten serial tak nie zacheca do siebie, jeszcze go nie widziałam, ale nie wydaje mi się, że mnie wciągnie:P:D

użytkownik usunięty

nie słyszałam o serialu.. czekam teraz na PdG.. mm.. najlepsze telenowela od czasów Zbuntowanego anioła i Fiorelli :D ale zwała ;P racja dzieckiem sie jest zawsze ;) chociaz tak do 30-stki xD

ocenił(a) serial na 10

No dzięki Mery za życzonka. A trailer tego serialu Hidden Palms widziałem i mi też jakoś nieprzypadł do gustu ale to tylko takie moje pierwsze wrażenie, a widać że Zack z O.C gra w tym serialu zupełnie inną role.. Ale już ktoś porównywał ten serial do O.C i stwierdzam że nic, nigdy nieprzebije tego serialu i niesądzę aby mogliby zrobić równie dobry serial jak O.C .... Ten serial jest po prostu kultowy i nikt go nieprzebije..

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Czytałam, że jest to połączenie Gotowych na wszystko z The O.C., ale ja nie lubie takich kopi, że tak powiem. I powiem, że masz rację Damiano nic nie przebije naszego ukochanego serialu:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Niedziela po balu w gimnazjum.... achhhhhhhhh ja chce jeszcze raz. Moje biedne stopy. xD zabawa byla na maxa, 6 godzin tanczenia i machania rekami na wszystkie strony ;)... nom ale coz opowiadac trzeba bylo to widziec na wlasne oczy... do domu to sie ledwo przytoczylem (bylem trzezwy) ;D kocham moje gimnazjum i tych "mutantow" ze szkoly.....

Ja chce jeszcze raaaaaaaaaaaaaz ;P xD

ocenił(a) serial na 10

no nieźle, my będziemy miec komers końcem roku szkolnego :D też damy czadu :):):):)p

ocenił(a) serial na 10
Gabriela_2

Oooo hehe to, żebys widział w sobote mnie z koleżankami w akcji na stadionie na "Wilkach" człowieku najgłośniej się darłyśmy czego efekty słychać, teraz każda z nas ma chore gardło hehe, ale warto było. Teraz planujemy jechać w lipcu też na Wilki hehe, ale pewnie nie wypali.
A u nas też miał być bal na zakończenie gimnazjum, ale nie bedzie bo się okazało, że to ma być około 70 nauczycieli, czyli nauczyciel z żoną lub męzem to kich i nie chcieliśmy tak.

użytkownik usunięty
Gabriela_2

My to naprawde mielismy udana impreze a nawet alkoholu duzo ie bylo xD i to sa te jedne z niezapomnianych chwil ktorych nie da sie powtorzyc....... ;P

użytkownik usunięty

Ludzie piszcie cos bo sie zassal temat.........

ocenił(a) serial na 10

No ja też to zauważyłem.. Hmmm może tematy się wyczerpały, przynajmniej ja narazie niemam żadnego pomysłu...

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

No to może pogadajmy o tym co zamierzamy robić w wakacje?? No ja wiem jedno na pewno będe oglądała "Życie na fali" i "Gorzką zemstę".:P
A co myślicie o prywatnych strojach gwiazd "Życia na fali"?? Ja uważam, że większość z nich jest do bani, tylko niektóre są fajne:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

też będe oglądac życie na fali, ale za taisemcami nie przapadm ( bez urazy :P). hmm...prywtne stroje, mi nie podobają sie kreacje Misch, Rachel ma fajne:)
właśnie obejrzałam nowych Piratów....., film zarąbisty, Sparrow jak zwykle wymiata, polecam :)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Nie no każdy ma inny gust:P Ja na przykład nie oglądałam właśnie "Piratów z Karaibów", ani jednej części jakos tak mnie do tego nie ciągnie. Ja wole horrory, komedie, komedie romantyczne, a to bardziej przygodowy, a ja za takimi nie przepadam, a no i jeszcze uwielbiam obyczajowe no i dramaty:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Ogladalem dwie czesci Piratow ale w odwrotnej kolejnosci... Co do dwojki to moim skromnym zdaniem to dno... jedynka o wiele lepsza.... Liczylem na przygodowke z Johnnym Deppem i swietna komednie zarazme ale sie przeliczylem....

użytkownik usunięty
mery_m1

OoO widze ze ktoś tu ogląda "Gorzka zemste" :D ja pamietam jak ogladałam to 2-3 lata temu ;) i opusciłam tylko kilka odcinków =] no i bede ogladac teraz :) Piraci są fajni ale pierwszy odcinek najlepszy =] Od jutra przez kilka dni mnie nie bedzie i niestety nie bede mogła tu piasac :( wyjezdzamy nad morze.. mam nadzieje ze duzo nie bede musiała czytac :D pzdr. ;)

ocenił(a) serial na 10

Możliwe, że mnie też nie będzie. Jeszcze nic nie wiadomo, ale może też wyjeżdzam, ale jak cos to dopiero w piątek:P Eee i tak nie mam skad zalatwić sobie piratów, a ściągać mi sie nie chce, zreszta mam mało miejsca na dysku:P:D

użytkownik usunięty
mery_m1

My dzis sie dowiedzielismy ze jak chcemy to mozemy isc cala klasa na Piratow 3 ..... ahhhh.... ja pierwszy krzyczalem "idziemy idziemy idziemy".... xD

ocenił(a) serial na 10

No 2 pierwsze części były fajne a trzecia podobno też jest niezła więc musze ją w najbliższym czasie obejrzeć.. Szkoda że was dziewczyny niebędzie , ja tam pewnie też się gdzieś przejade ale to tylko na 1 dzień i zaraz wracam...

użytkownik usunięty
DAMIANO_7

Ehhhhh zostaje sam ze soba.....
do mateusz pb: a ty gdzies wyjezdzasz????
mateusz pb: nieeee chyba nie.....
xD ;P

ocenił(a) serial na 10

Ojj nie przejmujcie się. To tylko kilka dni. Od razu jak przyjade to wejde na neta i napisze tu:D

użytkownik usunięty
mery_m1

Nom mamy nadzieje bo jak nie to was znajdziemy a jak znajdziemy to nie wiem co zrobimy......... xD

ocenił(a) serial na 10

co zrobimy?........... zabijemy..........;;DDDD

ocenił(a) serial na 10
Gabriela_2

to był żart :Pa tak nawiasem to ja też coś powiem o piratach.......fajny film :) i zgadzam sie z moją siostrą ( wiem, sama w to nie wierze:)) Johny Depp wymiata :D
a co do telenowel to u nas tylko mama ogląda mode na sukces:/ pamiętam, ze oglądała gorzką zemste to ja sobie też czasem popatrzyłam, musze przyznac , zę jest to telcia , którą da sie ogladac:)

ocenił(a) serial na 10
Gabriela_2

Lubie Gorzką zemste i Cene marzeń, no barwy grzechu też moga być, ale to nie to co te dwa:P Ja mody na sukces nie oglądam czasami jak latam po kanałach to na to natrafie i sobie lukne co tam się dzieje, ale to jest śmieszne, że oglądając jeden odcinek mody na sukces można dowiedzieć się kto z kim ma jakie dziecia albo romans itp hehe:P
A na przykład ta tenelowela co leci teraz na TVN-ie oo men jak czasami mi się nudzi i ją włącze to normalnie gnije taka powalona jest.
A takie tenelowele co np.: "Zbuntowany anioł" czy coś takiego to nie bardzo lubie. Moim zdaniem jest tam za mało przemocy hehe. A cene marzeń polubiłam za to, że główną bohaterką nie jest jakaś miła dobra przesłodzona lalunia tylko chamska baba, która zdobędzie wszystko co chce za wszelką cenę hehe:P:D i to mi się w niej podoba.

użytkownik usunięty
mery_m1

Caly tydzien dni mojego miasta.... nudzic sie nie da.. dzis Boney M i The Jat Sat... a jutro Kayah. to przyjezdza???????

ocenił(a) serial na 10

Boney i Jet Set ( czy jakoś tak) to jeszcze obleci, ale za Kają nie przepadam, a jakiego miasta to będą dni ?

użytkownik usunięty
Ivona

Miasto SIEDLCE xD.... nom juz dzis ostatni dzien... i koncert Kayah... ej zauwazyliscie ktos nas duplikuje... ten temat z pisanie o 4 sezon....
ooooooooo a tak btw to kupilem tele program i wiecie ze ktos sie zapytala o 4 sezon i poczatek odpowiedzi byl taki sam ja przysylali nam maile a potem dopisali "4 sezon napewno nie bedzie emitowany w czasie wkacji najblizszy prawdopodobny termin to poczatek jesieni tego roku"..... xD

ocenił(a) serial na 10

jesieni ?! no powaliło ich, przecież wtedy sie zaczyna szkoła!!!! !!!! nie nawidze TVN nienawidze..@!!!!!!! a już miałam nadzieje...:)

ocenił(a) serial na 10

jesieni?! no powaliło ich?!!!!!!!!!!! przecież wtedy sie zaczyna szkoła!!!!!! a już miałam nadziehje...:)

ocenił(a) serial na 10
Ivona

no i znowu 2 razy sie mi napisało, nie nawidze tego komputera !!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Ivona

* nienawidze

.........................

ocenił(a) serial na 10
Ivona

Siemanoo Co tam jak tam u was?? Jak obiecywałam tylko zdążyłam wejsć pocztać co napisaliście i odpisuje wam.
Hmm... Kaja ujdzie w tłumie, ale jak umie bawic sie z publicznością to będzie super:P:D
A ty Ivona nie denerwuj się ja tez nienawidze TVN-u i swojego kompa, ale jak już od dawana sobie obiecuje to wywale go kiedys przez okno, na pewno bedzie super spadał:P:D

ocenił(a) serial na 10
mery_m1

dobry pomysł:) chyba też tak zrobie:P

już mi lepiej, w miare przestałam sie denerwowac:D

użytkownik usunięty
Ivona

ehhh.. niedawno wrócilam tak sie ciesze w domku ze szok xD no i ze bede wchodzic na FW ;) u mnie tez jest drugie dzien miasta ;) i był lub bedzie Perfect the Jet Set no i Kasia Kowalska =]

ocenił(a) serial na 10

Ech niestety najgorsze jest to, że jeszcze do szkoły trzeba chodzić... Ale już w tym tygodniu wystawianie ocen, więc szkoła już praktycznie w tym tygodniu się kończy... Wakacje :D już się niemoge doczekać!!!
A z tym 4 sezonem to ten TVN naprawdę zgłupiał, ale cóż już chyba zdążyliśmy się przyzwyczaić do ich niekontrolowanych ruchów i głupich decyzji... Niestety TVN po prostu wymiata... "WAKACJE" "WAKACJE" !!!!

ocenił(a) serial na 10
DAMIANO_7

Eee ja to już czuje, że są wakacje hehe:P:D A co do decyzji TVN-u to pozostawie to bez komentarza. Chociaż może teraz puszczą o normalnej godzinie. Czyli gdzies tak o 18, to się nazywa godzina dla nastolatków. Nie musimy chodzić do szkoły, jesteśmy już po i taka by była w sam raz, a nie jakaś 14. I tak prawde mówiąc to o 18 ściągneli by większą widownie niż o 14 czy tak jak w wakacje o 14.40.

użytkownik usunięty
mery_m1

Troche wam wspułczyje z tą 4 seria ;/ ja naszczescie mam i znowu ogladam od początku, szkoda ze sama i nie moge sobie z kims pogadac o tym ;/ jak kuzynka przyjdzie to nie zawsze jest zainteresowana i ja tez sie nie moge skupic xD im czesciej ogladam tym bardziej uwazam ze 4 seria wymiata :D i zapomina sie ze wogole była tam Marissa, chociaz na poczatku bedzie trudno.. duzo przypomnien, dobra koniec o tym xD ja juz mam prawie wszystko zaliczone wiec wakacje sie zaczynaja =] chociaz jeszcze spotkanie i spowiedz przed bierzmowaniem, bierzmowanie, proby przed zakonczeniem roku bo to ost. zakonczenie O.o omg! mam nadzieje ze chociaz wy macie mniej na głowie ;)

użytkownik usunięty

Ja mam bierzmowanie za dwa lata xD Pauli bylo picas odrazu to ja przyjade do ciebie i bedziemy ogladac bo jeszcze nie ogladalem... Siostra wlasnie przyslala mi na plycie caly pierwszy sezon. ;D Kocham Ją ;* !!!!! Nom i juz po dniach Siedlec. Kayah byla wczoraj i poszedlem z kolega ale dziewczyn zadnych z nami nie bylo i musielismy sie sami bawic, przynajmniej rozbawilismy ludzi ktorzy stali naokolo bo patrzyli sie i sie smiali. Bylo suuuuuuuper, bylo przyjechac do mnie Pauli ;D xD. A boney M to rzadza, mam juz ich caly singiel. Co do szkoły to mi zostaje poprawic historie (z 4 na 5 ;P) i mam wkacje... a zreszta to je juz mam od koncertu Boney M. Na Jet SEt nie byle a pozatym koledzy mowili ze tak sobie bylo....

użytkownik usunięty

No mogłes przyjechac xD ale nie wiedzialam ze chciałoby Ci sie ;P Własnie tez mam zamiar zacząć ściągać the O.C. 1 ale nie wiem skad skombinuje napisy.. hmmm =]