Cicho będę zgadywać. Więc Ryan Chappelle powiedział to chyba do Tonego w 3 sezonie. Tak mi się coś wydaje :)
Chyba już możecie :p A co do odpowiedzi to niestety nieprawidłowa, także szukajcie dalej.
Dlatego od tygodnia nikt nie podał poprawnej odpowiedzi na pytania Visitorka, na jedno z nich udało się Tobie prawie dobrze odpowiedzieć za co dostałeś 0,75. Super zabawa, zajrzę za kilka dni :P
Rayan do Tonego. Bo tam było kilka rzeczy których Doyle nie wiedział, jak z tą krwią co wsiadali do auta. A Ty nawet nie próbujesz, jest zabawa zgadujemy :)
TFFU widzisz Hardbuck powtórzyłem, przez Ciebie,miało być Rayan do Chole nie do Tonego.
Też nie...
PS. Hard wiem że Ty wiesz tylko się drażnisz i nie odpowiadasz. niedobry Ty niedobry.
PS2. Ej no to jest w miarę łatwe pytanie. Naprawdę i za prawdę.
Musimy coś wymyślić na sytuacje, w których na zadane pytanie nikt nie podaje poprawnej odpowiedzi :P
A ja skorzystałem co by było wesoło i radośnie a tu dolina a pytanie według mnie naprawdę bardzo proste jest. Dobra podpowiem: osoba która wypowiedziała ten rewelacyjny tekst to jedna z ulubionych postaci Pierniczka ;) no to teraz powinno pójść z górki. No i że tak napomknę raz jeszcze by raz jeszcze zapoznać si z pytaniem i tym o co w nim pytam :)
Osoba wygłaszająca ten tekst się zgadza i połowa odpowiedzi na moje pytanie też.
Kolego Yves "Hadbuck" Saint Laurent, twoja brzmiała: duet Tony&Gorge, a moja:Tony i Mason A aresztowany miał być, Tony przez Masona. Więc podałem inaczej niż Ty :)
Robert a nie sądzisz, że z mojej wypowiedzi to jasno wynika? :P Trudno, żeby Tony takie teksty puszczał do George`a :P
Vis how about a new question?
Może i wynika ale zazwyczaj są rozbudowane twoje odpowiedzi. Tym razem, to Ja ją rozbudowałem :)
No ej, jak już wiecie kto to do kogo powiedział i biorąc pod uwagę w jakiej ilości sezonów jedna z tych postaci wystąpiła i w jakich epizodach miała styczność z tą drugą, to odpowiedź jest chyba łatwa do znalezienia. Zaczekam jeszcze do jutra jak nikt się nie pofatyguje z odpowiedzią to wrzucę jakieś mega proste pytanie co by dalej quiz ruszył.
Przejrzałem połowę odcinków w których występują obie te osoby i nie znalazłem takiej wypowiedzi. Więcej już nie mam siły - powodzenia.
ale ja czegos nie rozumie. pytanie brzmi 'Kto i przez kogo miał zostać aresztowany za "nie przechodzenie na pasach"?' wiec ktostam, juz udzielil na nie odpowiedzi.
No właśnie jeszcze nikt nie udzielił (poprawnej) odpowiedzi. Wszyscy na razie piszą kto do kogo to powiedział a to nie o to chodzi przecież ;)
Też nie... ;(
Dobra jak wrócę w nocy z filmów to wrzucę jakieś bardzo łatwe pytanie (chyba że przez te kilka godzin ktoś w końcu odpowie na to)
Niestety...
Dobra zmienię pytanie ale wiedzieć musicie, że jestem zaskoczony bo naprawdę myślałem, że to strasznie łatwe będzie tym bardziej po tylu podpowiedziach. A co do odpowiedzi: ten tekst padł w sezonie drugim odcinku siódmym z ust George'a Masona. A za przechodzenie w złym miejscu aresztowani mieli być Bob Warner i Reza Naiyeer przez Tonego Almeide i to była poprawna odpowiedź na moje pytanie.
To teraz coś łatwego: w jaki dzień tygodnia zaczyna się akcja drugiego sezonu?
Nie inaczej :)
41,75 - HaRdBucK,
40,5 - VisitorQ
24,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
15,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog120
Prosze podać argumenty, którymi posłużyła się Michelle Desler, chcąc tymczasowo odsunąć Tonyego od pełnienia swoich obowiązków, ponieważ uważała, że nie jest w pełni zdolny do ich pełnienia i mają przez to opóźnienia (chyba jakoś tak to było :P). Dla "utrudnienia" proszę jeszcze napisać, co na to Tony :P
Powiedziała, że Tony nie podał Kim sygnatury skanowanych frekwencji oraz, że nie wprowadził na czas kodów dostępu. Na te oskarżenia Tony się z lekka zdenerwował po czym powiedział, że sygnatury załadował na pulpit komputera Kim a kody udostępnił na folderze sieciowym na czas. Wszystko to okazało się prawdą gdy kazał Michelle to sprawdzić.
Dobrze.
41,75 - HaRdBucK,
41,5 - VisitorQ
24,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
15,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog120
Mam takiego jednego killera, ale zostawię go sobie na później, na razie racząc was prostszymi (przynajmniej tak myślę) pytaniami. I oto jedno z nich:
Kto zajął się Kim kiedy wszyscy myśleli, że Jack zginął? I nie chodzi tu o Chase'a.