On dopiero po tym jak Kim próbowała się zabić i zaczęła chodzić na terapię się nią opiekował. Chodzi o kogoś innego, kto opiekował się nią już wcześniej - wspomniane jest to w jednym z odcinków piątego sezonu, że tak podpowiem troszkę.
http://24.wikia.com/wiki/Barry_Landes
Kim started to go into depression, and despite support from Audrey Raines and Chloe O'Brian, they just made her worse as they were a constant reminder of her father. Więc jak Nie?
Tak to fakt, jednak chodzi mi o osobę o której ktoś dokładnie i wprost mówi, że zaopiekowała się Kim po zniknięciu Jacka. Jak dobrze odpowiesz to dostaniesz cały punkt :)
Coś mi się kojarzy, czy nie była to czasami Miriam Henderson ?? Mówiła, że po jego śmierci razem z mężem opiekowała się Kim. (Chyba razem z mężem :P).
Dokładnie o Hendersona mi chodziło, ale uznaję to :)
41,75 - HaRdBucK,
41,5 - VisitorQ
25,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
15,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog120
Znowu nie zdążyłem i nie mogłem na bieżąco śledzić wypisywania przez Roberta aż 4 błędnych odpowiedzi na równie proste pytanie. Dziwne, że nie napisałeś Michelle Dessler, którą to kiedyś wymieniłeś w odpowiedzi na pytanie "z kim emocjonalnie związany był Jack Bauer?" :D Michelle dobra na wszystko! :P
Roq napisał o Michell A Ja napisałem 1 Adam 2 Barry 3 Cloe i Audrey co potwierdziłem. Niestety się pomyliłem Więc 3 nie 4 razy. Ja ci się nie czepiam, że po kilka razy błagasz o podpowiedzi Visa, do co 2 jego zagadki.
Ile razy Jack pociągnął za spust zabiajając Nine ?? Będę rano więc jak ktoś będzie pewny to może pytanie od razu zadać. Dobranoc :P
Strzelam, że 4, ale nie jestem pewien a nie chce mi się szukać płyty także poczekam do jutra ( i zastanowię się nad pytaniem )
BTW jestem rog1201, dla przyjaciół = dla Was, rog bo już tu różnie na mnie mówią :D
Jakie było ostatnie zdanie, jakie usłyszała Michelle Dessler przed śmiercią?
42,75 - HaRdBucK,
41,5 - VisitorQ
25,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
15,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog120
Sorry, nie wiedziałem do czego właśnie się odnosi ten fragmen Twojej wypowiedzi :P Jak ktoś poda poprawną odpowiedź to poprawię ;) Może to będziesz Ty?
No to skoro, Hardbuck ma racje tak na 99 procent. To w razie czego, odpowiem na jego pytanie. Więc, ostatnie słowa Michell brzmiały: Kocham Cie Jack :) A tak na poważnie to usłyszała, Tony: Michell Nie rób tego, dała mu buziak w policzek i wyszła z domu.
Z tym Jackiem to Ci się udało :P
Liczyłem na "Michelle, don`t do this", ale nie chcę, żebyś pomyślał, że się uwziałęm czy jestem nadgorliwy. Punkt dla Ciebie!
42,75 - HaRdBucK,
41,5 - VisitorQ
25,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
16,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201 (poprawiłem :P)
Z angielskiego mam 4, no ale Ty pewnie 6 z plusikiem, Więc spoko, następna moja odpowiedź na twoje pytanko, postaram się żeby była po angielsku.
Więc moje pytanko brzmi: Jak nazywał się hotel w którym Papa Jacka przetrzymywał Josha i jaki był nr pokoju, w którym byli.
Zakładam, że jest dobrze. Kto miał zastrzelić Sherry Palmer na polecenie Petera Kingsley`a?
43,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
25,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
16,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
Chodzi Ci o akcje na stadionie LA Coloseum, jak tak to kazał ją zabić swojemu Snajperowi.
Na polecenie Petera Kingsley'a, Sherry Palmer miała zostać zstrzelona przez jego snajpera o imieniu Scott.
Demolka: dobra odpowiedź.
43,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
16,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
12 godzin już dawno minęło więc myślałem, że jak rano tu luknę to znów będzie cała lawina pytań i odpowiedzi a tu nic, again...
Dobra to ja zadam: kogo i uwaga gdzie (chodzi mi o bardzo dokładnie miejsce) Ryan Chappelle nazwał przyjacielem?
Ryan Chapelle tuż przed zastrzeleniem go przez Jacka na dworcu kolejowym powiedzia, że nie miał wielu przyjaciół, jedynie ludzi, z którymi pracował.
Fakt fakt, jednak w pewnej scenie, jedną osobę nazywa bezpośrednio przyjacielem, co nie znaczy wcale, że była ona jego przyjacielem.
Moja odpowiedź też jest poprawna przecież. :) Jak pytałem o osoby, które było widać na ekranie w wersji żywej mimo, że widzowie byli przekonani o ich śmierci, to też miałem na myśli 3 osoby, a okazało się były jeszcze 2 inne i musiałem uznać :P
"I don't have that many friends - just the people at work. So no, there's no one"
Jak dla mnie to jest jasne :P
Tak, ale widzisz w tym tekście Ryan mówi, że nie ma wielu przyjaciół a mnie chodzi o osobę do której bezpośrednio powiedział "przyjacielu".
Spróbuje, skoro nie udało się, znawcy języka angielskiego. To może Ja zgadnę Rayan powiedział to o Tonym (tak żeby nie było, że cały czas piszę o Michell)
Ale co powiedział ? :P Pytanie jest przecież o osobę którą Ryan nazwał przyjacielem i gdzie to dokładnie zrobił.
No racja zapomniało mi się, w CTU powiedział do Tonego, w wolnym tłumaczenie: Co jest "przyjacielu"? na co T odpowiedział mu mniej więcej tak: Więc Rayan albo mnie zwolnij, albo spierniczaj z mojego krzesła.
I fakt, nie było takie trudne ;)
Zgadza się, aczkolwiek liczyłem na odpowiedź, że powiedział mu to siedząc na krześle w gabinecie dyrektora CTU, ale zważywszy na to, że pytanie już drugi dzień stoi to nie będę taki wymagający ;)
43,75 - HaRdBucK
41,5 - VisitorQ
26,75 - Demolka25
24,5 - lubiepiernik
17,75 - Robert831231
12,25- polluma
11,75 - rog1201
biszkopt, przyjmuje i rozgrzeszam.
a teraz uwaga, nie wchodzic mi w droge, bo pytanie robina bedzie moje.
Vis: przyznaję rację, nie wiem jak mogłem zapomnieć o tym :D To jeden z najbardziej charakterystycznych momentów z Ryanem :D
Mam takie booomba: Kogo (dane personalne) oraz z jakiej broni zabiła Pani Chloe O'Brian ?
I pytanie Pierniczka nie ruszać ;)
dzieki bobiku. mysle ze to byl pan wiewiorka <dzon skłirel> a zabila go z procy.
Milczycie, więc odpowiadam:
Chloe O`Brian odebrała życie zabójcy nasłanemu przez Morrisona. Użyła w tym celu karabinu, który znajdował się na tyle samochodu CTU.
Scena ta uwieczniona jest tutaj:
http://images3.wikia.nocookie.net/24/images/b/b4/4x19j.jpg
Prawie dobrze, ale czegoś brakuje. Nie powiem czego, po podobno umiesz czytać ze zrozumieniem :)