9-1-1 (2018)
9-1-1: Sezon 7 9-1-1 sezon 7, odcinek 1
odcinek 9-1-1 (2018)

9-1-1 | Opuścić pokład

Abandon Ships 43m
8,5 55  ocen
8,5 10 1 55
9-1-1
powrót do forum s7e1

Czy ktoś kto ma disney+ może sprawdzić czy jest już tam 7 sezon? Ta idiotyczna aplikacja nie pozwala sprawdzić zawartości przed zakupem.

Bartlomiej_Mordor

nie ma, pewnie jeszcze trochę trzeba będzie poczekać :(

fleuretez

Ehh szkoda, thx za info

ocenił(a) serial na 9
Bartlomiej_Mordor

Nadal nie ma

Bartlomiej_Mordor

Proponuję VPN i obejrzeć na brytyjskim. Dają nawet podkład z językiem polskim ;)

Squawk7700

Ciekawe, sprawdzę

Bartlomiej_Mordor

Osobiście oglądałam! Nie mogłam się doczekać i zaskoczeniem jest polski lektor właśnie ;)

Squawk7700

A idzie to jakoś na android tv odpalić? Pewnie jakąś apkę do vpn trzeba ogarnąć i potem normalnie sie na swoje konto loguje?

Bartlomiej_Mordor

Nie mam pojęcia. Ja oglądałam w podróży na iPhone. Mam express VPN i na swoim koncie Disney normalnie oglądałam.

Squawk7700

Na telefonie czy na telewizorze po połączeniu z vpn disney to wykrywa i nie pozwala się logować. Także chyba tylko na ios to działa.

Bartlomiej_Mordor

Mnie też się nie udało za pierwszym razem. Wyłączyłam VPN i Disneya, ponownie odpaliłam najpierw VPN na Londyn uk, a potem Disneya i chyba przy trzecim razem zaskoczyło. Daje radę również na ABC na VPN amerykańskim. Tylko jest z reklamami i trzeba dawać radę oglądać po ang. Spróbuj jeszcze raz z tym disney'em - trzymam kciuki!

Squawk7700

No dobra, to jeszcze popróbuję. Disney przez apkę czy przeglądarkę odpalałeś.

Bartlomiej_Mordor

Oglądałam przez apke. Nie poddawaj się! ;)

ocenił(a) serial na 7
Bartlomiej_Mordor

Jak coś to od dwóch tygodni jest na polskim Disney+.

mmajewska

Dziękuję za info ;)