WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
Kurde, szkoda że nie można teraz głosować. Nie wiem czy jutro dam radę się zalogować.
Teraz się jeszcze możemy trochę podrażnić a od północy przestajemy xD
No więc uważam jak Kate "pisz sobie o mnie co sobie chcesz ;) Chetnie poczytam, posmieje sie i popluje monitor ze szczescia"
Jakbyś nie myślała że jej wypowiedzi są głupie to byś się nie śmiała, i nie pluła monitora.
Pozdrawiam i cieszę się że gra wróciła.
a gdy czytasz kawal, lub ktos powie o Tobie cos co nie koniecznie jest prawda itp, to co robisz bo ja sie smieje ;) I wcale nie uwazam ze kawal z ktoego sie smialam byl glupi tylko zabawny, a osoba ktora o mnie cos napisze wcale nie pisze cos glupiego tylko wyraza swoje zdanie na dany temat ;)
mamy jeszcze nie cale 30 minut, jesli nie chce Ci sie spac mozesz poczekac i zaglosowac ;)
Ja się nie śmieje jak ktoś powie o mnie coś co nie jest prawdą.
Ok, wyraża swoje zdanie na temat. No to niech wyraża, Ty nie musisz odpowiadać jej tekstem że się z tego pośmieje bo wiele osób odbierze to inaczej jak Ty sobie tego życzyłaś.
jestem z natury optymistka i trudno jest mnie sprowokowac :) do wszystkiego podchodze z dystansem, a jesli odebralas to co napisalam inaczej, to wytlumaczylam sie z tego, nadal nie rozumiesz? Ok nic nie szkodzi ja mam swoje zdanie ty masz swoje :)
aaah i jeszcze: Ty sie nie smiejsze, oki a ja sie smieje bo nie bede przeciez plakac ;) a pozniej napisalas: "Ok, wyraża swoje zdanie na temat. No to niech wyraża, Ty nie musisz odpowiadać..." ale ja bardzo chetnie tez wyraze swoja opinie. I absolutnie nie chce tym nikogo urazic ;)
Urwałaś moje zdanie w połowie! Naucz się czytać czy coś, napisałam że nie powinnaś odpowiadać tekstem że się pośmiejesz z jej wypowiedzi.
Bardzo chetnie wytlumaczylabym Ci to kolejny raz, ale chce mi sie juz spac ;) I jesli tak bardzo Ci to przeszkadza wroce do podstawowki i naucze sie czytac czy cos ;) dobrze ze klikac w klawiature potrafie, choc czasami tez mi to nie wychodzi ;) hehe
Dobrze więc...
Niech będzie, macie racje - zdeklarowałem się, załozyłem tę grę i czy mi sie podoba czy nie, moim obowiązkiem jest ją skonczyć!
Chociażby przez szacunek dla ludzi którzy przez 9 tygodni wytrwale udzielali się, głosowali, przeżywali tę grę. Jestem im winien porządny FINAŁ!!!
Ale wracamy na INNYCH WARUNKACH! Beż żadnych niedomówień, żadnych uchybień!
1) Głosujemy raz w ciągu Doby, nie tak jak wcześniej co 24h!
2) Głosujemy dając PLUS osobie, która powinna wygrać i MINUS osobie, która powinna przegrać! MINUS I PLUS SIĘ RÓWNOWAŻĄ, WYGRYWA OSOBA, KTÓRA JEST NAJBARDZIEJ NA PLUSIE!!!
3) Najważniejsze - ADRIANNA WRACA DO RYWALIZACJI!!!
I teraz tak:
Od dziś, od PÓŁNOCY (wcześniejsze głosy nie będą brane pod uwagę) do środy do godziny 22.00 głosujemy! Potem odpada jeden z czwórki FINALISTÓW!
Od środy, od pólnocy do piątku do 22.00 po kolejnym głosowaniu ODPADA KOLEJNY!!!
Na pozostałych dwóch uczestników GŁOSUJEMY od piątku, od północy do niedzieli, do 22.00 WPISUJĄC IMIĘ OSOBY, KTÓRA MA WYGRAĆ!!!
A na koniec bardzo proszę o:
GRĘ BEZ KŁOTNI!
BEZ WYZYWANIA I OBRAŻANIA SIĘ NAWZAJEM!
OTO 4 FINALISTÓ
ADRIANNA
LIAM
NAOMI
SILVER
p.s.
Czy wyniki punktowe, zgromadzone podczas całej gry powinny wpłynąc na zwycięstwo?
Decydujcie o tym do środy!!!
GŁOSUJEMY!!!
NIECH WYGRA LEPSZA!!!
Zacznę:
PLUS - Silver, bo w tej całej sytuacji ona jest najbardziej poszkodowana
MINUS - Ade, bo pozostałe postaci to taka moja ulubiona trójca tego serialu i nie potrafię inaczej!
Głosujcie!
PLUS= Silver- to zawsze byla moja ulubiona postac ;)
MINUS= Ade- Ślicznie zaspiewala w ostatnim odcinku, i lubie ja, ale nie tak bardzo jak Naomi i Liama.
Dobrze, że jednak nie "uniosłeś się honorem" i wróciłeś.
Moje wyniki chyba nikogo nie zdziwią:
Adrianna +
Naomi -
Z ulgą dla Liama i Silver bez jakichkolwiek zastrzeżeń.
Pozdrawiam.
Ej, mam taką propozycję dla autora. Może walkę pomiędzy dwoma uczestnikami przełożysz na wtorek-środę po świętach, hm?
Bo dużo osób wyjeżdża i nie będą mogli głosować sobota, niedziela.
Jeśli już zaczęłam głosować, to dociągnę to do końca.
Adrianna +
Naomi -
Pozdrawiam.
P.S. Awanturnicy i ich przeciwnicy! To jest forum – każdy każdego może przezwać, wyzwać, poniżyć. Taka jest już kolej rzeczy wypowiadania się w użytku publicznym.
Naomi +
Ade -
Tak jestem za tym żeby głosy z wszystkich tygodni były brane pod uwagę. Może wtedy Liam będzie miał jakąś szansę.