WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Nie sądziłem, że ta gra osiągnie aż taki sukces!!!!!
3 TEMAT - szacunek dla Was moi drodzy!!!
Kontynuujemy ZAWZIĘTY POJEDYNEK POMIEDZY NAOMI I ADRIANNĄ!
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
SILVER
ZAPRASZAM!!!
Ja jestem na nie! Wy chcecie bo prawie cały czas na miejscu pierwszym była Naomi. Nie powinno tak być bo Naomi ma pewne zwycięstwo, Liam tak samo. Pozdr.
Nie ma pewnego zwycięstwo bo za największą liczbę punktów zostają przyznawane 3 pkt za 2 miejsce 2 i za 3 -1
A poza tym to chyba sprawiedliwe, że byłyby liczone ponieważ to finał więc powinna być brana pod uwagę cała gra, a nie tylko 2 dni.
Ma być tak jak w plotkarze! Ja jestem na nie! Nie chcę żeby liczyły się te głosy. Stanowcze nie!
Ade +
Naomi -
Moim zdaniem jeżeli ma być SPRAWIEDLIWIE czego wszyscy chcą, to powinny być wszystkie głosy brane pod uwagę.
Jest pewne. Zobacz sobie ile razy Naomi wygrała. I jest to sprawiedliwe. Jakoś w plotkarze mogło być normalnie, to niech tutaj też tak będzie.
Nie, to nie będzie S.P.R.A.W.I.E.D.L.I.W.E
Nie zgadzam się. No ale to już autor zadecyduje jak w końcu będzie.
A to że Ade gra dalej też jest niesprawiedliwe. Więc skoro autor zrobił to dla jej fanów to dla fanów Naomi też powinien coś zrobić.
Naomi +
Ade -
No najlepiej żeby nie było. Ja tylko chciałam zauważyć, ze jakby to Naomi odpadła i autor przywrócił ją do gry to fani Ade zaraz by go posądzili o faworyzowani itp. Więc fani N. mają prawo czuć się trochę tak jakby Ade była faworyzowana.
Przyglądam się tej waszej grze od dłuższego czasu, bo mnie śmieszą te wasze kłótnie :PP. Serial oglądam piąte przez dziesiąte i średnio się orientuję co się tam dzieje.
Myślę, że to, że Adrianna wróciła do gry, to dobra decyzja. Piszecie, że gdyby to Naomi odpadła i autor wznowiłby jej udział w tej grze, to byłby wielki bulwers ze strony fanów Adrianny. Mnie również się tak wydaje. A wiecie dlaczego? Bo wtedy byłoby to niesprawiedliwe. To, że Adrianna wróciła do gry JEST sprawiedliwe. Dlaczego? Policzcie głosy i się przekonacie.
Przy okazji:
Silver + , Jessica jest świetna :]
Liam - , z całej czwórki on jest mi najbardziej obojętny.
Tyle ode mnie. Grajcie sobie dalej. Miłej gry.
Ja policzyłam głosy i autor dobrze policzył. Miała przegrać Ade. W każdym razie to co się stało z tą grą to kompletne dno. Na oburzenie fanów, że ich idolka odpadła autor przywraca o gry ich faworytkę. Może od razu Navida i Teddiego też przywróćmy bo mają dużo fanów. Bezsens.
Naomi +
Ade - to już moje ostatnie głosowanie w tej grze pewnie od samego początku miało być przewidziane, że Ade ma wygrać nieważne jakimi sposobami.
Tej gry nie skończymy bez kłótni może lepiej już teraz ją zakończyć. Po co niepotrzebne nerwy i oskarżenia. Przyjmijmy że Ade i Naomi wygrały obie, Liam i Silver zajęli drugie miejsce.
Naomi +
Ade -
Kurczę, te kłótnie to prowadzą tylko do tego, że fani Ade śmiertelnie znienawidzili Naomi [i odwrotnie].
Życie jest piękne! Take it easy.
Ja tez liczyłam głosy, raz mi wyszło ze powinna odpasc ade raz ze naomi. Po prostu głosów było tak dużo, a przewaga jednej z dziewczyn tak mała, ze nie wiadomo kto liczył dobrze. Dlatego dobrze ze ade wróciła, bo przynajmniej teraz dziewczyny znów mogą ze sobą rywalizować, a przy tym nowym sposobie napewno będzie łatwiej policzyć głosy.
Jesli mialabym wybierac miedzy Ade a Naomi ktora ma wygrac to bym wybrala Naomi, i tak wlasnie bedzie (tak mi sie wydaje) jesli beda sie liczyly glosy z calej gry, bo z tego co pamietam ona wiecej razy wygrywala niz Ade. I to wlasnie by bylo nie sprawiedliwe. Od poczatku zawsze liczyly sie glosy tylko z tygodnia a nie calej gry, wiec moze przy tym zostanmy? To jest oczywiscie tylko moje zdanie :) Znowu fani Naomi moga powiedziec ze tez niesprawiedliwie Ade wrocila do gry, ale wiecie sprawiedliwosc to pojecie wzgledne, wiec trudno o tym dyskutowac ;)
Wcale nie będzie łatwiej policzyć tych głosów. Fajnie że Ade wróciła? Tylko po co ? Jak już raz została wyeliminowana? Jutro jeśli odpadnie którykolwiek bohater jego fani zrobią awanturę i wróci tak głosować można w nieskończoność. Jak autor powiedział 3 słowa więcej na N. to wielka awantura, ale jak Ade wróciła do gry to czemu żaden jej fan nie zrobi awantury? Jakby na jej miejscu była Naomi to od razu by było.
Dlatego uważam, że to jest niesprawiedliwe wobec fanów Liama czy Silver bo oni nie mają najmniejszych szans.
I znów się zaczyna. Według mnie punkty z dawnych etapów NIE POWINNY być liczone! A powód? Głosowania publiczne słyną z tego, że wszystko może się obrócić o 180 stopni. Odbyłoby się to w bardziej ciekawy i zachęcający sposób. Nie śledziłam wcześniejszych etapów więc nie wiem, jaką Naomi ma przewagę, ale skoro jednak ją ma, to już pozostali uczestnicy nie mają szansy. Właśnie, to po co dalej walczyć?
Pozdrawiam.
Czy mi się wydaje, czy fani Naomi boją się, że jednak Adrianna wygra? Bo tak każdy (z wyjątkiem chyba tylko jednej osoby, która Naomi lubi) opowiada się za tym, żeby jej punkty z zeszłych etapów przeszły...
Dobra myśl! Bardzo prawdopodobne.
^^Ale przecież to nie od nas zależy - cała siła w rękach założyciela gry. Myślę, że postąpi właściwie.
Głosy nie powinny być liczone jako wszystkie od początku. Boże, ludzie - pomyślcie. Jak będą liczone, to po co wgl głosować, skoro Naomi ma taką przewagę? A to, że Ade dostała 2 szanse, nie daje jej od razu przewagi (i to jeszcze w nieuczciwym głosowaniu było tamto liczone)
Obie dziewczęta bardzo lubię, ale w tej sytuacji jestem zmuszona zagłosować tak:
Ade +
Naomi -
Głosy nie powinny być liczone od początku, mam nadzieję, że to da autorowi do myślenia. Tyle ode mnie, pozdrawiam!
Oczywiście wszystko zrzućcie na fanów Naomi, że się boją. Pomyślcie połowa osób zrezygnowała z głosowania. A może to właśnie fani Ade boją się że to właśnie ona przegra. A 3 szansy już nie dostanie. Skoro ona dostała szansę to Debbie i Harry też powinni.
Ich liczba głosów wynosiła 22-23 tak samo jak Naomi i Ade niewielka. Dlaczego oni nie dostali ponownej szansy?
No może i masz racje. Ale te kłótnie wszystko popsuły co z tego że ktoś wygra jak to będzie wykłócone i pozbawione najmniejszego sensu. Szkoda, bo było tak pięknie.
Naomi +
Ade -
_anula11
Szukasz dziury w całym. Jeszcze nie spotkałam się z głosowaniem, gdy WSZYSTKIE głosy zliczano razem i tak były wyniki. Popatrz sobie po konkursach na prywatnych blogach ...
Czego mam się niby być? Że w jakiejś zabawie Adrianna przegra? Obniży jej to gażę albo na mój dom spadnie meteoryt? No, właśnie.
Wzburzenie wystąpiło, gdyż głosy były błędnie podliczone. Poza tym procentowo to sobie można pisać, jaka część społeczeństwa lubi jabłka, a która gruszki. Tu decydowały pojedyńcze pkt.
Pozdrawiam.
Bez sensu...
Z niechęcią obserwuje wszystko co dzieje sie od wczoraj w tej grze. Patrząc na całą sprawę z perspektywy czasu (krótkiego, ale jednak) uważam, że przywrócenie Adrianny do gry było BŁĘDEM! OGROMNYM BŁĘDEM!!!
Dlaczego?! Już mówię. Powrót Ade miał uatrakcyjnić grę, a sprawił że jest kompletnie nudna! Serwujecie marną powtórkę z rozrywki z WEEKENDU! Znów w każdym poście Adrianna i Naomi zmieniające sie jedynie znaczkiem!
Na palcach jednej ręki można policzyć głosy, w których chociaż jedna postać jest inna. BEZ SENSU!!!
Ciekawi mnie czy rzeczywiście wszyscy mają aż tak skrajny stosunek do obu bohaterek?! Dla mnie jest to niepojęte, że fani WSZYSCY fani serialu JEDNĄ POSTAĆ NIENAWIDZĄ a inną UWIELBIAJĄ! Mam nadzieje że rozumiecie o co mi chodzi! Dla mnie to wszystko jest po prostu POZBAWIONE SENSU! Podobnie jak dalsza gra...
Najlepszy przykład, sprzed chwili KIWI7 tak uzasadniła swoje głosy:
Obie dziewczęta bardzo lubię, ale w tej sytuacji jestem zmuszona zagłosować tak:
Ade +
Naomi -
To fajnie macie, jak osobie, którą bardzo lubicie dajecie MINUS...
Gra, która miała być rozrywką, sposobem na zimowe wieczory, stała się powodem kłotni, napięć, chorych rywalizacji, nienawiści wręcz agrsji! MASAKRA!!! Ja sie czuję po częsci za to odpowiedzialny!
Czytając wszystko to co tu piszecie, najrozsądniej moim zdaniem wypowiedziała sie PINESSKA, cytuję:
"Tej gry nie skończymy bez kłótni może lepiej już teraz ją zakończyć. Po co niepotrzebne nerwy i oskarżenia. Przyjmijmy że Ade i Naomi wygrały obie, Liam i Silver zajęli drugie miejsce. "
Pomyślcie o tym =))
p.s.
PHOEBE 1, CRAZY KAR, OLINKA i inni...
Kolejny cytat:
"Czy mi się wydaje, czy fani Naomi boją się, że jednak Adrianna wygra? Bo tak każdy (z wyjątkiem chyba tylko jednej osoby, która Naomi lubi) opowiada się za tym, żeby jej punkty z zeszłych etapów przeszły..."
Szkoda, że wszyscy mi zarzucają STRONNICZOŚĆ. Każda z Was, drogie Panie widzi to, że każdy głosujący na plus na N. jest za liczeniem głosów z całej gry.
Żadna niestety nie potrafi zauważyć że za NIE braniem pod uwagę głosów z całej gry są WYŁĄCZNIE OSOBY GŁOSUJĄCE NA PLUS DLA ADRIANNY i na MINUS dla Naomi...
PRZYPADEK?
MAŁO ISTOTNY FAKT?
Ale to i tak WYŁACZNIE FANI NAOMI SPISKUJĄ I ZA WSZELKĄ CENĘ CHCĄ ŻEBY TO ONA WYGRAŁA!!!
No comment...
Co do GŁOSÓW Z CAŁEJ GRY -
Nie będą brane pod uwagę!!!
Nie będą bo jak zwykle fani Ade o wszystko się wykłócą żeby to ona wygrała. Nie mam nic do Ciebie Igor. Tylko takie coś mnie po prostu wnerwia że Liam lub Silver którzy mieli zająć 3 miejsce wylecą na 4 bo jakby Ade mogła być poza podium.