>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
Bardzo spodobała mi się ta gra chyba do dołączę do wszystkich fanów:)
Wielkie oklaski do prowadzącego jego podsumowania aż miło się czyta i nie można doczekać się kolejnych
3 - Silver
2 - Teddy
1 - Naomi
PS. szkoda że na stronie chirurgów prowadzący tą grę jest inny
Harry!!!!!! To samo było z Kelly, ludzie nie dawali punktó Dixonowi, ale
chcieli żeby Kelly odpadła, a teraz Harry ma prawie 0 pkt, a ludzie chcą
żeby został. [?]
3pkt SILVER - może sie uda z tą pierwszą trójką!!!
2pkt TEDDY - coraz bardziej go lubie i nie wiem dlaczego!
1pkt NAOMI - she's simply The best!!!
Powoli licze głosy, niedługo wyniki!
'Czym mniej bohaterów, tym pojedynek bardziej zacięty...'
Święte słowa! Zaczyna sie dziać tutaj, drodzy moi, i to konkretnie! Szczególnie dziś, powywracaliście kilka wyników do góry nogami! DOSŁOWNIE!
Ogromne dzieki za słowa uznania dla tego, co tu robie. Ale uwierzcie, gdyby nie wasze codzienne głosowania i przede wszystkim UZASADNIENIA, mógłbym sobie co najwyżej przysłowiowym palcem, w przysłowiowym bucie, po-tegez... hmm...
W każdym razie, pospolite ruszenie dziś zlitowało sie na d Biedną S. Wow, razem macie ogromną siłe! Silver wyśrubowała rekord dnia, który N. będzie chyba cięęęężko przebić - przynajmniej przez jakiś czas...
63 pkt!!! I nie trzymam już dłużej w niepewności...UDAŁO SIE!!!
Silver jest w pierwszej trójce! Cóż Ade, nie tym razem kochana...
1. Naomi - 187pkt
2. Liam - 166pkt
3. Silver - 157pkt
Noo, noo... Z tego rozpędu, niewiele brakło do samego Liama!
4. Adrianna - 153pkt
5. Teddy - 86pkt
6. Navid - 80pkt
Nie był to udany dzień dla Navida i Ade. Oboje przegrali swoje pojedynki! A miało by tak pięknie... Może i zarzucicie mi brak obiektywizmu, ale nie będę ukrywał, że sie ciesze! Przynajmniej coś sie dzieje!
Teddy wyraźnie rozkręca się! W tym tygodniu pokonał Navida! Czyżby czarny koń? Ciii... Chyba za wczęsnie o tym mówić!
7. Debbie - 70pkt
8. Harry - 13pkt HA HA HA...
W zeszłym tygodniu w GG było zagrozone małżeństwo. Dziś, w 90210 rywalizują ze sobą ostatni z Wilsonów - DEBBIE I HARRY!
Zabawna jest różnica w głosach 80-13!
Nie zdziwi mnie jednak, jeśli mimo tej ogromnej różnicy i tak odpadnie Deb! Wszak Wy, drodzy moi, jesteście co tu duż mówić - NIEPRZEWIDYWALNI! I to w Was jest najlepsze!!!
GŁOSUJCIE!!!
Do niedzieli!!
p.s. Dajcie znać, jeśli jeszcze 'pod' jakimś serialem toczy sie ta gra!
trudna decyzja, gdyz obydwoje są "ok" a szczegolnie sceny gdy najedli sie ciasteczek z haszem ;)
jednak dzisiaj oddam glos za odpadnieciem Debbie ;)
chcesz wiedzieć gdzie się takie gry jeszcze rozgrywają? :D
No więc: chyba na forum Gotowych na wszystko, Lostów i ja prowadzę w Charmed :D
I tak wiem że Ade będzie w pierwszej trójce :)
ja głosuję żeby odpadł Harry ;P
Cieszę się że Silver jest w pierwszej trójce ale myślę że Naomi uda się pobić jej rekord w końcu jest bardzo fajną postacią
Debbie
Dziękuje autorowi za przytoczenie moich słów jestem taka dumna:)
Debbie czy Harry hmmm
Niech będzie Debbie ( Harry to taki drugi Dixon)
Debbie nie wzbudza we mnie żadnych emocji po prostu tylko jest Harry mnie denerwuje ale takie uczucie jest lepsze niż obojętność więc głosuje na Debbie
Po co ma zostać Harry, jeśli nikt na niego i tak nie zagłosuje. Niech on odpadnie.
Widzę że na samym prawie początku odpadają Wilsonowie chyba jednak żaden nie będzie walczył nawet o miejsce w pierwszej piątce i dobrze:)
Debbie
Znowu powtarza się sytuacja jak z Dixonem. Wszyscy głosują, aby Harry został, a potem nikt na niego nie zagłosuje. Bez sensu!
Lubię Debbie, więc głosuję na Harrego.
Nie lubię ani Debbie ani Harry'ego ;] Jednak nie ma to jak starzy Walshowie!
Debbie
Harry jest spoko szczególnie w pierwszej seri z ta jego śpiewającą ryba xd
Wiec dzisiaj niech opadnie DEBBI
Harry - miałem, nie głososwać, bo oboje mi głęboko zwisają, aleeee...
Zostało jeszcze kilka godzin
oto wyniki cząstkowe:
Debbie - 57%
Harry - 43%
Cóż, gdybyśmy teraz zakończyli głosowanie, z wieeelkim hukiem wyleciała by DEB!!!
Różnica spora, ale do nadrobienia...
Do wieczora!
Wydaje mi się, że teraz jest głosowanie na Debbie, bo była "zagrożeniem" dla Teddy'ego. Może się mylę, ale mam taką refleksję. Głosuję na Harry'ego.