>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
hehe no nie przeginajcie, jesli ktos glosuje kilka razy z jednego konta to tylko o nim swiadczy, (pewnie jakas 14-15 latka zakochana w ktoryms z bohaterow) :P Ja sama mam 21 lat i sie bawie w tą grę :P
Harry czas ustapic miejsca mlodszym wiec odpadasz jak dla mnie :P
(w ogole nie porozumienie ze Kelly odpadla przed Harrym <WTF>?
ADIRANNA - Nie cierpie Harrego, ale skoro mam być taki stronniczy to do końca =)))
P.S. Drogi Kolego, podaj proszę jakieś konkretne uzasadnienia swojego "oskarżenia" bo mam nadzieje, że nie chodzi Ci o to, że oddaje swoje pkt właśnie T. i S.???
Ade zagrozona?! Jak odpadnie Harry to dopiero sie zacznie rywalizacja:D A wiec NIECH ODPADNIE HARRY!
Coo Adrianna jest boska jak to jest zagrożona codziennie jej dawałam 3 O.o
Niech odpada ten obleśny Harry ;|
Harry
do założyciela: Chodzi mi tylko o to, że jeśli podliczasz punkty chyba nie powinieneś oddawać głosów. No sorry, ale takie jest moje zdanie. Nie oznacza to jednak, że jestem jakiś nieufny. Pozdro ;)
Harry do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chris_Perry, czemu osoba która podlicza miałaby nie oddawać głosu? Jeżeli oddaje go zgodnie z regulaminem, to ja nie widzę żadnych przeciwwskazań..
Dajmy spokój tym kłótniom, bo gra traci klimat. Każdy ma prawo do własnych opinii, a fora są od tego, aby je wyrażać i koniec!
Niech wreszcie odpadnie Harry.
Kłotnie, spory, żal...
Jak słusznie zauważyła Shontelle, gra traci klimat! Z fajnej, niegroźnej rozrywki stała sie rozgrywką na śmierć i życie! Cóż, przynajmniej niektórzy tak to traktują i im mówimy zdecydowane CHILL OUT... to tylko gra!!!
Precedens z podobnymi głosami jest zdecydowanie podejrzany, jednak niedoskonałość regulaminu mówi, że z każdego konta mozna oddawać jeden głos. Oznacza to, że możemy liczyc jedynie na uczciwość graczy! Mieć nadzieje, że sztuczne nabijanie komuś głosów nie daje nikomu satysfakcji, no bo co to za zwycięstwo, jak każdy wie, jakimi środkami osiągnięte... No chyba, że sie myle i na forum naszej gry naprawdę są osoby, kórym daje to dziką satysfakcję. Pozostaje mi jdynie im współczuć i podziekować za psucie gry...
Ja jednak jestem urodzonym optymista i wierze, że nawet jesli ktoś oszukał raz, czy dwa to w końcu sie opamieta ;))
ZDECYDOWANY KONIEC TEJ DYGRESJI!!!
Wracamy do najważniejszego, czyli wyników!
Zaskoczeniem dla wszystkich była nominacja dla A. Nie moja wina, że jej fani zawiedli i zabrakło trochę głosów. Jak widać, poza Harrym, wśród reszty róznice w tym tygodniu były rzeczywiście niewielkie!
Co najgorsze, wina za nominacje spadła na prostego prowadzącego, bo to źle głosy policzył... bo znowu faworyzuje tych a nie innych... Ajj...
Jak mawiała moja babcia, Jeszcze sie taki nie urodził, coby wszystkim dogodził! Ooo!!!
A teraz oficjalnie:
W Pojedynku Harry vs. Adrianna
Stosunkiem głosów 77% - 23%
odpada HARRY!!!
TERAZ DOPIERO ZACZNIE SIE WALKA!!!
Ukryjcie wszystkie niebezpieczne narzędzia! W tym tygodniu na pewno POLEJE SIĘ KREW!!!!!!!
Kto będzie kolejną ofiarą? Komu zabraknie sympatii, by być w pierwszej piątce? JaK zwykle Wy mi powiedzcie, SWOIMI LICZNYMI GŁOSAMI!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
P.S. Do C. - przykro mi, że tak strasznie przeszkadza Ci, mój udział w zabawie. Skoro nie ufasz mi, to przecież mozesz liczyć głosy - są jak najbardziej JAWNE!
Ciekawe swoja droga, czy jakbym głosował na Ade i Navida, to też by Ci tak bardzo przeszkadzała moja stronniczość...
Igor Ty nie dobry stronniczy prowadzacy... Ty, Ty, Ty, <nununu> :P hehe (no nie moglam sie oprzec) :P
3pkt Silver
2pkt Teddy
1pkt Liam ;)
Jak zwykle świetnie podsumowałeś tydzień, ale odczepiłbyś się ode mnie. Podzieliłem się tylko odczuciami i przepraszam jeśli Cię uraziłem. KONIEC SPORÓW PRZEJDŹMY DO GRY!
3pkt- Adrianna
2pkt- Navid
1pkt- Liam
Rany mój brat kogoś przeprosił i to na forum. Nie wierzę xD Racja, wróćmy do gry, bo traci klimat, jak ja to słusznie zauważyłam xD Sorry, nie mogłam się powstrzymać.
3 pkt - Adrianna
2 pkt - Liam
1 pkt - Navid