PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<

12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!

UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY

WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!

użytkownik usunięty
igorr_dudek

wow jaki foch :) tych niby 'kolegów'

ocenił(a) serial na 10

hehe no nie przeginajcie, jesli ktos glosuje kilka razy z jednego konta to tylko o nim swiadczy, (pewnie jakas 14-15 latka zakochana w ktoryms z bohaterow) :P Ja sama mam 21 lat i sie bawie w tą grę :P
Harry czas ustapic miejsca mlodszym wiec odpadasz jak dla mnie :P
(w ogole nie porozumienie ze Kelly odpadla przed Harrym <WTF>?

użytkownik usunięty
igorr_dudek

czas na Harrego....

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

A.D.R.I.A.N.A - Mam nadzieje że odpadnie!!!!!!!

mariooo

Harry( tak to nikt na niego nie głosował, ale jak Ade jest zagrożona to "każdy" go "wielbi"..)

igorr_dudek

ADIRANNA - Nie cierpie Harrego, ale skoro mam być taki stronniczy to do końca =)))

P.S. Drogi Kolego, podaj proszę jakieś konkretne uzasadnienia swojego "oskarżenia" bo mam nadzieje, że nie chodzi Ci o to, że oddaje swoje pkt właśnie T. i S.???

igorr_dudek

Harry!

ocenił(a) serial na 10
elenkaa

Ade zagrozona?! Jak odpadnie Harry to dopiero sie zacznie rywalizacja:D A wiec NIECH ODPADNIE HARRY!

ocenił(a) serial na 8
saska_a

Coo Adrianna jest boska jak to jest zagrożona codziennie jej dawałam 3 O.o
Niech odpada ten obleśny Harry ;|

Wiki69

Harry

do założyciela: Chodzi mi tylko o to, że jeśli podliczasz punkty chyba nie powinieneś oddawać głosów. No sorry, ale takie jest moje zdanie. Nie oznacza to jednak, że jestem jakiś nieufny. Pozdro ;)

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

Harry do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
igorr_dudek

Chris_Perry, czemu osoba która podlicza miałaby nie oddawać głosu? Jeżeli oddaje go zgodnie z regulaminem, to ja nie widzę żadnych przeciwwskazań..

Jucha91

Dajmy spokój tym kłótniom, bo gra traci klimat. Każdy ma prawo do własnych opinii, a fora są od tego, aby je wyrażać i koniec!

Niech wreszcie odpadnie Harry.

Shontelle

niech odpadnie Harry! Ade zostaje ;))

patrishia77

jak wyżej, Harry powinien teraz odpaść

Colette

Ade zostaje
Harry odpada :)

ocenił(a) serial na 10
pikolinia

Kłótniom mówimy koniec
a Harry'emu papa !!!

Dzastix

Widzę że i tak pewnie Harry odpadnie ale oddaję głos na Ade nie lubię jej

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Harry...

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

oczywiście Harry...

użytkownik usunięty
igorr_dudek

oczywiście że Harry, Ade jest jedną z najlepszych bohaterek :)

ocenił(a) serial na 1

Ade.

Boże, w ogóle zapomniałam o tym rankingu...

ocenił(a) serial na 10
użytkownik usunięty
Brian3493

Harry

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Harry

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10
Magic_Hour

Harry

Oldzia_

Harry bye, bye ;D

.........................

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Harry :D

użytkownik usunięty
igorr_dudek

kiedy wyniki? ;P

igorr_dudek

Kłotnie, spory, żal...

Jak słusznie zauważyła Shontelle, gra traci klimat! Z fajnej, niegroźnej rozrywki stała sie rozgrywką na śmierć i życie! Cóż, przynajmniej niektórzy tak to traktują i im mówimy zdecydowane CHILL OUT... to tylko gra!!!

Precedens z podobnymi głosami jest zdecydowanie podejrzany, jednak niedoskonałość regulaminu mówi, że z każdego konta mozna oddawać jeden głos. Oznacza to, że możemy liczyc jedynie na uczciwość graczy! Mieć nadzieje, że sztuczne nabijanie komuś głosów nie daje nikomu satysfakcji, no bo co to za zwycięstwo, jak każdy wie, jakimi środkami osiągnięte... No chyba, że sie myle i na forum naszej gry naprawdę są osoby, kórym daje to dziką satysfakcję. Pozostaje mi jdynie im współczuć i podziekować za psucie gry...

Ja jednak jestem urodzonym optymista i wierze, że nawet jesli ktoś oszukał raz, czy dwa to w końcu sie opamieta ;))

ZDECYDOWANY KONIEC TEJ DYGRESJI!!!

Wracamy do najważniejszego, czyli wyników!

Zaskoczeniem dla wszystkich była nominacja dla A. Nie moja wina, że jej fani zawiedli i zabrakło trochę głosów. Jak widać, poza Harrym, wśród reszty róznice w tym tygodniu były rzeczywiście niewielkie!

Co najgorsze, wina za nominacje spadła na prostego prowadzącego, bo to źle głosy policzył... bo znowu faworyzuje tych a nie innych... Ajj...

Jak mawiała moja babcia, Jeszcze sie taki nie urodził, coby wszystkim dogodził! Ooo!!!

A teraz oficjalnie:

W Pojedynku Harry vs. Adrianna

Stosunkiem głosów 77% - 23%

odpada HARRY!!!

TERAZ DOPIERO ZACZNIE SIE WALKA!!!

Ukryjcie wszystkie niebezpieczne narzędzia! W tym tygodniu na pewno POLEJE SIĘ KREW!!!!!!!

Kto będzie kolejną ofiarą? Komu zabraknie sympatii, by być w pierwszej piątce? JaK zwykle Wy mi powiedzcie, SWOIMI LICZNYMI GŁOSAMI!

AKTUALNA LISTA:

ADRIANA

LIAM
NAOMI
NAVID

SILVER
TEDDY

GŁOSUJCIE!!!

P.S. Do C. - przykro mi, że tak strasznie przeszkadza Ci, mój udział w zabawie. Skoro nie ufasz mi, to przecież mozesz liczyć głosy - są jak najbardziej JAWNE!

Ciekawe swoja droga, czy jakbym głosował na Ade i Navida, to też by Ci tak bardzo przeszkadzała moja stronniczość...

igorr_dudek

Silver - 3 pkt
Ade - 2 pkt
Liam - 1 pkt

jestem ciekawa kto wygra! ;)

ocenił(a) serial na 10
sollemo

3pkt Ade
2pkt Liam
1pkt Naomi

mam nadzieje ze Teddy odpanie ;D

igorr_dudek

No więc o to moja lista:
LIAM 3p.
ADRIANA 2p
NAVID 1p

użytkownik usunięty
igorr_dudek

3 pkt Adrianna
2 pkt Liam
1 pkt Silver

ocenił(a) serial na 10

3 pkt - Adrianna
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy

Dzastix

3 pkt. - Adrianna
2 pkt. - Naomi
1 pkt. - Liam

ocenił(a) serial na 10
jinx_

Igor Ty nie dobry stronniczy prowadzacy... Ty, Ty, Ty, <nununu> :P hehe (no nie moglam sie oprzec) :P
3pkt Silver
2pkt Teddy
1pkt Liam ;)

ocenił(a) serial na 10
elenex89

NAVID 3 pkt :)

SILVER 2 pkt :D

NAOMI 1 pkt ;]

;)

użytkownik usunięty
igorr_dudek

3 pkt Adrianna
2 pkt Silver
1 pkt Liam

Jak zwykle świetnie podsumowałeś tydzień, ale odczepiłbyś się ode mnie. Podzieliłem się tylko odczuciami i przepraszam jeśli Cię uraziłem. KONIEC SPORÓW PRZEJDŹMY DO GRY!

3pkt- Adrianna
2pkt- Navid
1pkt- Liam

Chris_Perry

Rany mój brat kogoś przeprosił i to na forum. Nie wierzę xD Racja, wróćmy do gry, bo traci klimat, jak ja to słusznie zauważyłam xD Sorry, nie mogłam się powstrzymać.

3 pkt - Adrianna
2 pkt - Liam
1 pkt - Navid

igorr_dudek

3 pkt - Adrianna
2 pkt - Navid
1 pkt - Silver

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

3 pkt - Naomi
2 pkt - Silver
1 pkt - Liam

Jucha91

3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy

Jucha91

3 pkt Adrianna
2 pkt Liam
1 pkt Navid

igorr_dudek

Adrianna 3 pkt
Silver 2 pkt
Naomi 1 pkt

Alyssa16

Hehe ale te głosy na Adrianne w bardzo krótkim odstępie to napewno zbieg okoliczności w tym też można się doszukiwać "jednego fana" jak ktoś bardzo pragnie

3 pkt - Naomi
2 pkt - Silver obie z okazji dnia kobiet:)
1 pkt - Liam