>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
UCZESTNICY:
ADRIANA
ANNIE
DEBBIE
DIXON
HARRY
KELLY
LIAM
NAOMI
NAVID
RYAN
SILVER
TEDDY
WYBIERZMY NAJCIEKAWSZĄ POSTAĆ 90210!!!
Dziiizzuuusss!!!
Właśnie pisze do Was drugi raz dziś! Sieeee 'sprodukowałem' chyba z pół godziny, a potem jakiś bład na Filmwebie =//
Anyway, widzieliście zwiastuny nowych odcinków? Zapowiada sie ciekawie! Musze przyznać, że coś mnie zaskoczyło, a mianowicie Jasper i Ivy. Ogladając końcowe odcinki uznałem - jak zwykle mylnie - że zabraknie dla nich miejsca w obsadzie. Wygląda na to, że bedzie inaczej! Cóż, szkoda że nie mieli okazji z nami pograć. Nie sądzicie? Może jeszcze nie wszystko stracone...
Wracając do środowego mini podsumowania. Królowa Beverly Hills jest znów udowodniła swoją wyższość nad zwykłymi, szarymi bohaterami serialu. Nikt nie jest w stanie nawet zbliżyć sie do N., która znów pobiła swój własny rekord 1 dnia (wtorek 39pkt!) Strach sie bać, co będzie dalej...
Godny podziwu jest sposób, w jaki swoją szanse wykorzystał Teddy. Pomyśleć, że w pierwszej rundzie o mały włosek nie wyleciał, a teraz bywa nawet w pierwszej trójce. Bywa kosztem Navida, który ledwo przedzie w tym tygodniu...
Silver i Adrianna rewelacyjnie! Na zmianie stają na najniższym stopniu podium.
Zagrożony raczej na pewno bedzie Harry! Chociaż z Wami to nigdy nic do końca nie wiadomo...
Prawie zapomniałem o D. Zresztą Wy zachowujecie sie tak, jakby go nie było w grze! Nie dostał w tym tyogodniu jeszcze ani jednego głosu.
To dziwne, zwłaszcza że w weekend miał tyyylu FANÓW...
GŁOSUJCIE!!!
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Navid
Po głębokim zastanowieniu dochodzę do wniosku że szkoda że Kelly odpadła przed Harrym i Ryan także. Czy może być coś gorszego niż cała rodzinka Willsonów. Moim zdaniem chyba nie
3 pkt - Liam
2 pkt - Naomi
1 pkt - Silver
Mam pytanie do autora co w tym tygodniu z Liamem spada na 5 pozycję?
Skoro Naomi jest pierwsza, Teddy jest w pierwszej trójce a Silver i Adrianna walczą o 3 miejsce to co z Liamem?
W tekście jest mały błąd! Miało być w pierwszej PIĄTCE
Liam oczywiście na 2 niezmiennie i tak już chyba pozostanie!
Dzieki za czujność, musicie mnie sprawdzać czasem, bo nikt nie jest nieomylny, niestety...
GŁOSUJCIE!!!
No to ja Was niczym nie zaskoczę zagłosuje tak jak moja poprzedniczka chociaż 1 punkt Teddy wymiennie z Silver
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Teddy
3 pkt - Naomi
2 pkt - Liam
1 pkt - Silver
Mam troszkę smutną wiadomość dla fanów Naomi i Liama (dla siebie też) o to co znalazłam:
Jeśli chodzi o parę, to Annie i Liam odpadają, oni mają się "prawdopodobnie" (ale to jest raczej na 99%) zejść w późniejszych odcinkach. AnnaLynne w krótkim wywiadze podczas Fashion Week powiedziała, że i ten finał sezonu będzie dla Naomi nieszczęśliwy Prawdopodobnie więc wtedy Liam i Naomi zerwą
mnie jakoś to nie interesuje, bardziej intersuję mnie losy Ade i Navida
3pkt- Debbie (taki bonus)
2pkt- Ade
1pkt- Navid
Navid - 3p
Adrianna - 2p
Dixon - 1p [a niech ma już ode mnie, skoro nikt mu nie chce dać żadnego punkta :D]